- 23 Temmuz 2021
- 2.048
- 6.423
Bugün de yine makrolarımı çok güzel dengelediğim harika bir menü oldu. Ben galiba bu işi öğrendim.
Sporumu yatarken koycam daha burada çok erken.
Sporumu yatarken koycam daha burada çok erken.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kokusunu ne tadını sevdim.Yağının kokusuna dayanamam hiç, unundan birşey hazırlayınca da öyle kokuyor mu?
Ne kokusunu ne tadını sevdim.
Ben tatlıların üstüne serptiğimiz halini ve kokusunu severdim oysaki.
Süzme peki? ben çok severimYoğurtu ancak yemeklerle yiyebiliyorum, resimde de göründüğü gibi çok faydalı ama sevemedim kendisini :))
Ciks demem saatte ne yazıyorsa o
Geçmiş olsun canım
Süzme peki? ben çok severim
Eyy ruh ordaydan emoji bırakkk
Belımı bayadır olçmedım 71 di Yükselmemıs olsun noluurYok kız 1.58 im ben :))
İki karış bacağım var onlarda tombul zaten
Bana sorulsa bende başkası için aynı yorumu yaparım. Kilosuyla özgüvenli yaşayan insanlarıda çok severim. Sağlıkları için endişelenirim sadece.
Ama bu diyet beni tufaflaştırdı. Sanki bilinçaltımda bir şekil belirlemişim o olmayınca yeterli gelmiyor.
Kalıplaştırılmış şeylerden nefret eden ben niye böyle oldum kendime karşı.
Hedefim 53 ama geçen gün 48 olsam nasıl görünürüm diye düşünürken buldum.
Senin paylaştığın fotoya göre bence sende gayet fitsin ayrıca.
Bel ölçün kaç şu anda?
Haline şükret benim bütün günüm oğlanın kakasını temizlemekle geçiyorYa kafayı yemek üzereyim hiç oturamıyorum hıcc sabah buyuk oğlanı okula gotur gel sonra kucugu yedir içir onu okula gotur gel evı topla gıt kucugu al sonra buyugu almaya gıt. Gel yemek yap ye ıc topla bütün gün böyle gecermı yaa
Dün sabah bebeğim çok huzursuz ağlıyordu , ailecek oturup yiyemedim.Öğlen yemeğe oturduğumda kızım ben de acıktım deyip yedi yumurtamımasada ne kalmışsa onlardan atıştırdım.Ama akşam yemeğindeki türlü etliydiTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cumartesi tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
Kaçamaklardan dolayı ceza veriyorum !
Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma A Arrietty_
9575 adım
12117 adım
13349 adım
7589 adımsedulu
11980 adım
11043 adım
11003 adım
11547 adım
11287 adımH3RA_
6406 adım
7137 adım
10388 adım
60031 adımLadyMiami
10049 adım
10488 adım
6397 adım
13648 adım
10084 adımD deanvillage ÖDÜL
10047 adım
12363 adım
6064 adım
7547 adım@Migim ÖDÜL
17123 adım
15007 adım
15221 adımAlys ÖDÜL
12000 adım
10200 adım
20100 adım
10007 adım
13014 adım@Lori
12539 adım
14843 adım
9396 adım
9663 adım
10179 adımkasim_pati ÖDÜL
10203 adım
10367 adım
15577 adım
15685 adımMetaverse
6734 adım
11267 adım
10041 adım
@ZeyElif
19248 adım
Dahlia_
7772 adım
5882 adım
işareti yiyenler menü bildirimi ya da spor eksik demek
kasim_pati Kendin de söylemişsin. Mercimek köftesi gereksiz olmuş. Aç kalmazdın halbuki. Böyle düşüncelere girdiğin zaman yemeğini yavaş yemeye başla. Tokluk hissin artacaktır.
A Arrietty_ oooo cıslı bir şey var menü de. Yediklerin az ama 100 jj halledersin canım
H3RA_ Al bir de burdan yak sadrazamın ikram Gün içinde az yiyince gözün döner tabi Hemen müdahale edelim mercimek köftelerine gaz yapmasın 100 jj de sana
sedulu Köfte gram olarak biraz fazla kalmış sanki. Ayrıca içinde ekmek olmamasına rağmen niye karb oranı fazla ki bu köftelerin.
D deanvillage Bu menünün proteinli kısmı nerede yavrum ? Yarım yumurta var. Sütten geleni saymıyorum bile çünkü emilimi zor. Akşam desen ayran. Gözüm protein arıyor. Böyle olursa enerjin düşük kalacak.
LadyMiami Bi bu kızçenin menülere bir şey demiyorum. Gramı gramına ölçülü çünkü hassas terazi gibi
Metaverse ve @ZeyElif Menüleriniz yok kızlar.
@ZeyElif 2 gündür menü bildirmiyorsun.