Fit Club 🏋🏻‍♀️

Istedigim gibi biryer bulsam. Crossfit yerim iyiydi. Zalimlar felaket zam yapti. Su ekim ayini bi atlatayim belki oraya baslarim. Reformer guzel amma bu salon da cok sakin . Gecen seferde hic bir yerim agrimadi. Kadin bugun sordu hemen
Crossfit candir yaw. Bende yeni eve gecis yaptigimda direk aqua aerobicse baslcam insallah

Sağol canım..
Çok geçmiş olsun
Çok sağol..

Teşekkür ederim..
Kızarmış ekmek iyi geliyor evet ama çok kötüydüm midem ekmeği bile almadı..
Muzu akşam biraz toparlanınca yedim..

Sağol canım, bilemedim ki hiç..
Yeni yeni kendime geliyorum..

Hayatımda dengesiz arkadaşlar ve beni sürekli manipüle eden sözde "aşık" birisi vardı sanırım tüm enerjimi emen oydu ve o dönem bu platform bile bana ağır geldi. Dönmek istemedim hatta A Arrietty_ döndüğünde ben gelmem artık diye düşündüm. İşte bahsettiğim sözde aşık insanı kırmak istemedim çünkü bir ilişkim vardı zaten ama sürekli kendimi ve ilişkimi sorgulatacak şeyler yapıyordu. Enerjim 0000dı. Ayrıca H3RA_ aynı dediğin gibi 4 sene birlikte yiyip içtiğim arkadaşım bir gün hiç telefonumu açmadı ne yazdı ne bişi. Bana küsüp gitti ve çok ağırıma gitmişti arkamdan yaptığı dedikodular zaten. Sonra dedim kız vera senin depresyonun bi oynak şarkıya bakar sal bu gereksizleri.

Daha resmiyet olmadan sorgulatıyorsa zor olurdu o iş. Astrolojiyi takip ediyormusun bilmiyorum ama retro ilişkilere vurdu en çok. Hatta bir yerde “artık o gemileri değil limanı yakacaksınız hazır olun” diyordu. Hem arkadaş hem dugusal ilişkine vurmuş seninde. Dün gece yeniay vardı.
Çok güzel dualar ettim, minik bir ritüel yaptım.
Cumartesi gününe kadar dileklerini dile şükürlerini yap ve eline kına yak. Bende yapacağım yarın çok tutmayacağım rengi çok çıkmasın diye.

Evet ya sabah çok acele çıktım yesem iyi olurdu. Günde 80 gr protein almak çok zor değil mi
İşte ben toparlayamadığım zaman yer fıstığı tozu, protein bar falan ekleyerek mutlaka proteini tamamlamaya çalışıyorum, zaten proteinim az olduğu gün fark ediyorum çünkü enerjim de az oluyor.
Demekki Çok tanımadığımız dünyanın bi köşesindeki heriflere doğru sıkıldım demiyoruz uçak bileti neyim alır gelmeye kalkar maazallah
Hakikaten öyle, rezillik, iyi ki adresimi falan bilmiyor.
Ayyy Hindistan cevizi ununa fazla bulaşma. Bazı tariflere azıcık ekliyorum ama tamamen ondan yapınca tadı hiç güzel olmuyor, bayıyo
Selam kuzular 2 gundur cok asiri yorgunum. Oyuzden ses cikmiyor. Isyerindede surukluye surukluye calisiyom. Canim tatil istiyor
Sebebini biliyorum. Eski duzenime sporuma donmedim diye. Insallah masallah biseyler dusunuyorum baklim
Sporsuzluk artı susuzluk = yorgunluk

Ayyy Hindistan cevizi ununa fazla bulaşma. Bazı tariflere azıcık ekliyorum ama tamamen ondan yapınca tadı hiç güzel olmuyor, bayıyo
Baymayı bırak iğrenç oldu. Kimse beğenmedi emeğime yazık.
İlk kez denedim bende bir daha kullanmam. Ben birde bunu normal un gibi düşünüp evde bulunsun diye 1 kg aldım
Aklımı seveyim

Dünkü menü
Izgara balık. yeşil salata bir şeftali bir elma
Şu 2lt
Bugün OMAD yapmadım
Kâhvalti
Sebzeli omlet iki yumurtadan+ çay şekersiz
Ara
Üç ceviz bir galeta
Aksam
İki biber bir lahana dolması+salata
Şu 2lt

Dün 6447 bugün 8978adim
Unutmuşum dün yazmayı kusura bakmayın

Ayy evet bende kesinlikle yapmalıyım. Retro benim içimden geçti resmen ama diyeti bozmadı çok şükür sağlam kalan tek kalem o

Baymayı bırak iğrenç oldu. Kimse beğenmedi emeğime yazık.
İlk kez denedim bende bir daha kullanmam. Ben birde bunu normal un gibi düşünüp evde bulunsun diye 1 kg aldım
Aklımı seveyim

Yağının kokusuna dayanamam hiç, unundan birşey hazırlayınca da öyle kokuyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…