Ne guzel valla bence tadini cikarin. Benimkiler benim boyumdalar, ayni kiyafetleri ayni ayakkabilari giyiyoruz ama hala kimi doveriz modundalar. 5 senedir karateye gitmeleri onlari boyle yapti. Zerafetten ve hanimliktan bihaberler.Bende benim hanımı alışverişe götürcem iş çıkışı
"Üniversiteli olmuş, her gün kombin yapması gerekiyormuş. Okulda ki kızlar çok şıkmış" diye diye yedi kafamı.
Erişteli Mercimekli çorba ve mercimek köftesi dişinda menü iyi afiyet olsunİyi akşamlar kızlar
6 Ekim
Kahvaltı
Tavada az yağ ile 2 yumurta
1 salatalık
Öğle
1 kepçe erişteli yeşil mercimekli çorba
4 tane mercimek köftesi, 2yk çoban salata
150 gr yoğurt
Ara
Sütlü filtre kahve
1 küçük mandalina
Akşam
Ispanak yemeği 4 yemek kaşığı
1 köfte
Suyu ve adımı gece yazayımsedulu A Arrietty_
TeşekkürlerErişteli Mercimekli çorba ve mercimek köftesi dişinda menü iyi afiyet olsun
Dun uzun zaman sonra cocuklara probis aldim, ben de cok severim, sabah beri canim istiyor.
Bitter kahve ikilisini deniyorum bakalim, gececek mi
ZumbaYoga pilates zumba kurslarından hangisine yazılırdınız kızlar fikir verin banaa
Bence yaşına göre gayet iyi. Bozmazsan harika gidiyorsunİyi akşamlar kızlar
6 Ekim
07.30 Tavada az yağ ile 2 yumurta
1 salatalık
12.30 1 kepçe erişteli yeşil mercimekli çorba
4 tane mercimek köftesi, 2yk çoban salata
150 gr yoğurt
16.30
Sütlü filtre kahve
1 küçük mandalina
19.30
Ispanak yemeği 4 yemek kaşığı
1 köfte
Öğlenki mercimek köftesini almasam daha iyi olurdu, akşama çok acıkırım diye korktum .kaç gündür hedefim olan 900 kcal ve 80 gr Karbonhidrat altında kalmayı başaramıyorum
Suyu ve adımı gece yazayımsedulu A Arrietty_ Eki Görüntüle 2928455
Yarın bırakıyorum OMAD i sondu bugün zor oluyor,spor yapamıyorumTüm gün için az değil mi yediklerin ? Sonra sağlığından olma sakın. Aralarda ufak tefek çiğ badem ya da fındık falan atıştırmanı tavsiye ederim.
Teşekkür ederim canım çok tatlı çekiyor bu ara ama direniyorumm :)Bence yaşına göre gayet iyi. Bozmazsan harika gidiyorsun
Kaç bin adımla acaba05.30 ta evden ciktim simdi eve giriyom
Oww fenaymış05.30 ta evden ciktim simdi eve giriyom