Isten sonra 3 saat araba surdum ve oturdum. Adim cok degil. 10179 du heraldeKaç bin adımla acaba
Allah'ım razı olsun senden. Çok şükür dün tüm sonuçlar baktı doktor. Bobreklerine birşey çıkmadı çok çok şükür. Yalnız mesanede kalınlaşma var dedi tuvaletini tuttuğu için. birde idrar kültürü nde sanırım bakteri yüksek çıkmış .antiyotik ve 3 aylık şurup verdi. Şimdi de diğer iki çocuğum usutmus Ler. Kaç haftadır iyilesemediler . Balgamlı öksürük atıyorlar. İlaç çok kullandılar artık bitki çayları vereyim diyorum bugün sabahtan başladım.Rabbim sizi bir an evvel felaha ulaştırsın.Evlatlarının güzel günlerini göstersin tomrsciğim
geçmiş olsun canım ahhh şu bebeler ahhhGünaydın kızlar hiç bakamıyorum kızım baya hasta
At bekliyorumgünaydın hanımlar nabersiniz yoklama alıyorum burda olan ses etsin birazdan anlık foto atacağım ve bir kaç dakika içinde kendini imha edecek
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar hiç bakamıyorum kızım baya hasta
Seninkiler nerdeler kız ben görmedim devamsızlıktanAt bekliyorum
Kız benim yüklediklerim hala duruyor
Kafanı kes at ifşa olmazsın
Evet canim yapma.
Regl zamani daha cok enerjiye ihtiyacin var, bu dönemde oruc bazi kisilerde sac dokulmesi vs gibi seyler yapabiliyormus.
Max 16 saat yap, ben 14 saat falan yapiyorum.
Regl bitimindeki hafta ise en uzun orucu yapabilirsin, cok da rahat oluyor zaten, o tatli asermesi falan bitmiş oluyor.
Gunaydin kizlar selam vermeye geldim kac gundur hic bakamadim,nasilsiniz?
Tum evi mutfak ,cekmeceler ,cocuk odasi tepeden tirnaga temizledim uzun bi sure rahatim ☺
Bugunde 2aile yemekli misafirim var onlarida atlattim mi hersey yolunda
Cumartesi tarti bildirimimi yaparim ? :)
Günaydın kızlar hiç bakamıyorum kızım baya hasta
günaydın hanımlar nabersiniz yoklama alıyorum burda olan ses etsin birazdan anlık foto atacağım ve bir kaç dakika içinde kendini imha edecek