Aslında bütün değerlerin normal olduğu görünüyor ama tabi ben biraz kas yapmak istiyorum.Bence boyle devam et, cumartesi tarti sonucuna gore karar verirsin.
Senin tarti her şeyi ölçüyor, bi hesap yaparsin kas kazanimina gore.
Kesinlikle pilates çünkü pilates bunların çoğunu zaten kapsıyor içinde.Yoga pilates zumba kurslarından hangisine yazılırdınız kızlar fikir verin banaa
Çok severim kabak içiniGünaydın
100 gr vermişim
Dün kabakları oyunca içini ayırmıştım bu sabah iki yumurta katıp bir yemek kaşığı da yulaf ekleyerek omlet yaptım, tadı fena olmamış ama siz yaparsanız içine mutlaka soğan ekleyin soğanın eksikliği hissediliyor.
Hepsini değerlendirebilirim aynı salonu kullanıyorlar muhtemelen o yüzden çakışma olmayacak gibi görünüyor. Pilates hocasıyla görüştüm milli sporcuymuş diğer branşlara da gidebilirsin lakin ilk aşamada çok yorucu olur dedi biraz hak verdim. Haftada iki gün birer saat plates için kayıt oldum şimdilik.Lusi secenekler arasinda hepsi var mi? Atiyorum 1 gun zumba, 1 gun pilates falan.
Benim tr de gittigim kadinlara ozel bir spor salonu vardi, yarim saat aletli kardiyo yapiyorduk, ustune seviyene gore 10-30 dakika arasi pilates, o superdi mesela.
ayni yerde haftada 1 gun de squat challenge yapiyorduk yarim saat kadar
Ben bekarken pilatese yazdırdım bi gram kilo vermedimYoga pilates zumba kurslarından hangisine yazılırdınız kızlar fikir verin banaa
Şekillenmişsindir hiç yoktanBen bekarken pilatese yazdırdım bi gram kilo vermedim
Sonra evde yaptım öğrendiklerimi en sevdiğim mekik çekmekŞekillenmişsindir hiç yoktan
Hepsini değerlendirebilirim aynı salonu kullanıyorlar muhtemelen o yüzden çakışma olmayacak gibi görünüyor. Pilates hocasıyla görüştüm milli sporcuymuş diğer branşlara da gidebilirsin lakin ilk aşamada çok yorucu olur dedi biraz hak verdim. Haftada iki gün birer saat plates için kayıt oldum şimdilik.
Spor Salonuna ben de hiç düzenli gidemiyorum o yüzden ev daha uygun benim için TV seyrederken spor yapıyorum saatlerceSüper
Ben de bu hafta tum derslerimi ektim
Tatilden sonra bende eski duzenime giremedim yaSpor Salonuna ben de hiç düzenli gidemiyorum o yüzden ev daha uygun benim için TV seyrederken spor yapıyorum saatlerce
Bir Yüksel Ak birde Çağla Şikel'in bacaklarını süzerim hep :))Yaa 48 in hayalini kurmanı çok iyi anlıyorum , bana da çok geliyor bu duyguşu anda medyada özellikle çizilen ideal kadın vücudu bizi çok etkiliyor bence.O mankenler , hayatı sadece spor yapmakla geçen insanlar .. Estetik ameliyata kadar gidiyor bu etkilenmeler
Elbette mümkün o bedenlere sahip olmak ama bunun şartmış gibi lanse ediyorlar.
Kesinlikle yoga, kafayıda tedavi ediyor çünkü :))Yoga pilates zumba kurslarından hangisine yazılırdınız kızlar fikir verin banaa
Bende benim hanımı alışverişe götürcem iş çıkışınörürsünüz?
Ben isten ciktim kizin sacini keratin yaptiriyorum. 1 saat yol yaptim prenses hanim icin
Demek sen de Güzel bi tedaviye ihtiyacım olduğunu düşünüyorsunKesinlikle yoga, kafayıda tedavi ediyor çünkü :))
Sana benimki gibi zalim bir koca ve cocuklar lazim.Tatilden sonra bende eski duzenime giremedim ya
Pazar gunu crossfit iptal olmustu. Nasil uzuldum
Yoga kiloyu korumak icin harika ama kilo verdirme konusunda sinifta kalabilir.Demek sen de Güzel bi tedaviye ihtiyacım olduğunu düşünüyorsun