Fit Club 🏋🏻‍♀️

Bence boyle devam et, cumartesi tarti sonucuna gore karar verirsin.

Senin tarti her şeyi ölçüyor, bi hesap yaparsin kas kazanimina gore.
Aslında bütün değerlerin normal olduğu görünüyor ama tabi ben biraz kas yapmak istiyorum.

Eklentiler

• A9AA9E87-AA79-4E9B-9E33-299F3ABCC90D.png
    199,3 KB · Görüntüleme: 29
Çok severim kabak içiniafiyet olsun

Lusi secenekler arasinda hepsi var mi? Atiyorum 1 gun zumba, 1 gun pilates falan.

Benim tr de gittigim kadinlara ozel bir spor salonu vardi, yarim saat aletli kardiyo yapiyorduk, ustune seviyene gore 10-30 dakika arasi pilates, o superdi mesela.
ayni yerde haftada 1 gun de squat challenge yapiyorduk yarim saat kadar

Hepsini değerlendirebilirim aynı salonu kullanıyorlar muhtemelen o yüzden çakışma olmayacak gibi görünüyor. Pilates hocasıyla görüştüm milli sporcuymuş diğer branşlara da gidebilirsin lakin ilk aşamada çok yorucu olur dedi biraz hak verdim. Haftada iki gün birer saat plates için kayıt oldum şimdilik.

Süper
Ben de bu hafta tum derslerimi ektim

Neye niyet neye kısmet
Favorim Quest ama bitmiş.
RXBarda sadece12 gr protein var

Eklentiler

• 2262C60C-7079-4DE5-9622-266E4AA16DE4.jpeg
    115,3 KB · Görüntüleme: 23
  • 813BC8EB-788B-4E15-9195-CA60346F71F6.jpeg
    113 KB · Görüntüleme: 21
Bir Yüksel Ak birde Çağla Şikel'in bacaklarını süzerim hep :))
Boyum kadar bacakları var, vücut desen harika.
Tabi ki olamam ama bu kalıplaşmış düşünceyi atmak istiyorum beynimden.
Eleştirdiğim düşünce tarzında olmak istemiyorum çünkü.

nörürsünüz?
Ben isten ciktim kizin sacini keratin yaptiriyorum. 1 saat yol yaptim prenses hanim icin
Bende benim hanımı alışverişe götürcem iş çıkışı
"Üniversiteli olmuş, her gün kombin yapması gerekiyormuş. Okulda ki kızlar çok şıkmış" diye diye yedi kafamı.

Tatilden sonra bende eski duzenime giremedim ya
Pazar gunu crossfit iptal olmustu. Nasil uzuldum
Sana benimki gibi zalim bir koca ve cocuklar lazim.

Benim 8 yasindaki bile "bugun sporunu yaptin mi anne?" diye benden hesap soruyor.

Ben 2-3 kilo alsam ortanca kizim "anne tombik oldun sporunu ihmal mi ediyorsun?" diye soruyor.

Sofrada tabagima biraz fazla yemek koysam zalim esim "o biraz fazla olmadi mi? Bence yiyemezsin hepsini" diyor.

Duzenimden cikmama izin vermiyolar ki. Hasta olsam bile acimiyor zalimler (4 zalim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…