Adım sampiyonuBen hiç sevemedim kore dizilerini. İnsanlar böyle yapay gibi geliyor bana hiç gerçek değillermiş gibi.
Adım şampiyonu belli
Ben de hamileyken hiç kilo almadım ne olduysa 45’i geçtikten sonra oldu. Hamileyken bile 54’ü 55’i geçtiğimi hiç hatırlamıyorum.
Hayırlı olsun kardeşinize mutluluğu daim olsunKızlar öğleden sonrası bol telaşlı geçti bende. Kardeşimin sevgilisinin annesi tanışmak için gelmişti ailemin evine. Bir anda hadi yüzük takalım bi daha ne zaman gelicem olduöğleden sonrası bir anda telaşla geçti. Yemeği annemlerde yedim.
Eki Görüntüle 2927115 Eki Görüntüle 2927116 Eki Görüntüle 2927117
Alys bugün adımı 10 bin tamamlayayım ayagim fena şişti sonra indi sabah topuguna basamadım ilk olunca öyle oldu sende durum nasıl?
Hirs körelttiÇok zorlama istersen bugün, daha kötü olmasın..
Bu aksam barbunya yemegi yapicamGünaydın millet
Keyifler nasıl?
Yarına kontrol tarti günümüz bugünkü menülere dikkat !
Alys bugün adımı 10 bin tamamlayayım ayagim fena şişti sonra indi sabah topuguna basamadım ilk olunca öyle oldu sende durum nasıl?
A Arrietty_ @H3RA_sedulu
Kusura bakmayın kızlar bugün menüm çok güzel oldu ama aşı yüzünden sporumu ve adımlarımı tam yapamadım birkaç gün anlayış gösterin artık.
Ateşim var halsizim ilaçla ayakta duruyorum, yemeği zor yaptım. Ama çok şükür geçen seferkinden daha hafif geçiyor ve migrenim falan olmadı bu sefer elhamdülillah.
Bugünlük böyle. 1 saat fitness yaptım spor salonunda 5 bin adım. Adımlarım az oluyor saatim olmadığındanen kısa sürede bir tane alacağım. Önerdiğiniz marka model var mı bu arada
Kadin 9 aylik hamileyken 53 kilodaymis
Gidip kufredem gelemmi
Günaydın millet
Keyifler nasıl?
Yarına kontrol tarti günümüz bugünkü menülere dikkat !
hayırlı olsun kamçılımKızlar öğleden sonrası bol telaşlı geçti bende. Kardeşimin sevgilisinin annesi tanışmak için gelmişti ailemin evine. Bir anda hadi yüzük takalım bi daha ne zaman gelicem olduöğleden sonrası bir anda telaşla geçti. Yemeği annemlerde yedim.
Eki Görüntüle 2927115 Eki Görüntüle 2927116 Eki Görüntüle 2927117
İyi akşamlar..
Menüm
10.00
1 parça az yağlı börek
2 dilim beyaz peynir
1 bardak çay
14.00
Küçük porsiyon karabuğday
Kıymalı, domatesli sos
Yoğurt
1 kase salata
1 ince lavaş arasına mayonezli salata
15.00
1 hurma
1 kupa çay
Su 1 litre, daha içeceğim, gündüz pek içemedim..
Spor yok, dinlendim bugün, kaç gündür yürüyordum bugün dinlenme yaptım yarış varmışsedulu ceza verirsen bol keseden ver :))
A Arrietty_