O zaman bana müsadeVarim
Diyooooooorrrrr
Dunyaları sığdırma potansiyelin var anlaşılanOhooooo ben neler beler koyuyom oraya:
Telefon, cuzdan, cimbiz, ip, sarj aleti,
Anahtar, para daha sayimmi?
Migim naptın uçtun gittin yaaBen 4 bin daha atıcam var mısın
2 gün adım atamadıgım hırsıMigim naptın uçtun gittin yaa
Yaptım cezamıTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cumartesi tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
Kaçamaklardan dolayı ceza veriyorum !
Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma A Arrietty_
9575 adım
12117 adım@sedulu
11980 adım
11043 adımH3RA_
6406 adım
7137 adım@LadyMiami
10049 adım
10488 adımD deanvillage ÖDÜL
10047 adımWilma11 ÖDÜL
Alys ÖDÜL
12000 adım
10200 adımLori
12539 adım
14843 adım@kasim_pati ÖDÜL
10203 adımMetaverse
6734 adım@ZeyElif
19248 adım
işareti yiyenler menü bildirimi ya da spor eksik demek
@ZeyElif Menünü daha detaylı yazmalısın. Klasik kahvaltından neler var ? Hangi besinden ne kadar tükettin ? Kuymak biraz derken ne kadar biraz ? Belirsizlikler olunca diyet yalan oluyor maalesef.
Lori Sonunda farklı bir menü
Metaverse Sende dün benim gibi tatlıdan dolayı aşırı karb ve şeker yüklemişsin vücuda. Ama önceki günde aynı şekilde menüde karb fazlaydı. Bugün daha fazla hareket etmelisin. Bu şekilde tatlı vs yemek istiyorsan hafta bir ya da iki hafta bir ödül gibi yapmalısın. Bugün en az 10000 adım bekliyorum senden ceza olarak.
Alys Doktor bu ne ? diye bir replikle giresim geldi. Bebeğim umarım bugün crossfit yada başka bir şey yapacaksındır
Wilma11 Adımlar yok. Bir de aynı günde iki öğün patates fazla gaz yapar
Hiç gidip moral bozmayalım benceAllahim anasayfada geziyorum. Bi de ne goreyimmkilo alma grubu
Simdi bunlarda mi menu yaziyo?
Sabah iskender
Oglen pizza
Aksam borek
Ara: cikolata, chips cola
Bi gidim bakimm
Evet aslında alıştıkça kolaylaşıyorBen OMAD ı 10 gün yaptım zayıflamak amacıyla değildi inanılmaz rahat enerjik hisettim
Abartmayalım insanlık bizde kalsınGidip kufredem gelemmi
Nasıl bir psikopat yazdı bu diziyi merak ediyorum
Gruba çabuk adapte olan arkadaş candırMenum
Domates yeşillikli zeytin salatasi+ haşlanmış yumurta
2 kase ezogelin çorbası, bir kaSe yoğurt bir dilim ekmek
Eki Görüntüle 2927107