Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eski ben bu kızımı 60 ı görmeden doğurmuştum diye hatırlıyorumKadin 9 aylik hamileyken 53 kilodaymis
Teşekkür ederim diyet gruplarndaki yazışmaları okuyarak geldim.bana enerjisi uyan sizdiniz mutluyum burda olmaktanGruba çabuk adapte olan arkadaş candır
Hayırlı olsunKızlar öğleden sonrası bol telaşlı geçti bende. Kardeşimin sevgilisinin annesi tanışmak için gelmişti ailemin evine. Bir anda hadi yüzük takalım bi daha ne zaman gelicem oldu öğleden sonrası bir anda telaşla geçti. Yemeği annemlerde yedim.
Eki Görüntüle 2927115 Eki Görüntüle 2927116 Eki Görüntüle 2927117
Aa fotoğraf yüklenmiyor muuı
Tarayıcıdan yaptım ama olmadı sanırımTelefon uygulamasından mi kullaniyorsun? Ondan yuklenmiyormus sanirim.
Tarayıcıdan yükleniyor
DüzelttimBugünlük böyle. 1 saat fitness yaptım spor salonunda 5 bin adım. Adımlarım az oluyor saatim olmadığından en kısa sürede bir tane alacağım. Önerdiğiniz marka model var mı bu arada
5 çayına hem kız isteme hem söz yetiştirdiniz yaniKızlar öğleden sonrası bol telaşlı geçti bende. Kardeşimin sevgilisinin annesi tanışmak için gelmişti ailemin evine. Bir anda hadi yüzük takalım bi daha ne zaman gelicem oldu öğleden sonrası bir anda telaşla geçti. Yemeği annemlerde yedim.
Eki Görüntüle 2927115 Eki Görüntüle 2927116 Eki Görüntüle 2927117
Ya sorma oğlan italyadan annesi kibristan geldi uluslararası çalıştık5 çayına hem kız isteme hem söz yetiştirdiniz yani
Haftasonu düğünümüz var dersen şaşırmam
Sağol canımHayırlı olsun
Ben hiç sevemedim kore dizilerini. İnsanlar böyle yapay gibi geliyor bana hiç gerçek değillermiş gibi.Selam
Menu yazayim dizi izlicem
Birsuru kore dizisi birikti
Yarim dilim ekmek
3 yk menemen
2 keto fatbombs
1 kupa tereyagli kahve
Su 2L
Adim gorselde sedulu
Adım şampiyonu belliMigim naptın uçtun gittin yaa
Ben de hamileyken hiç kilo almadım ne olduysa 45’i geçtikten sonra oldu. Hamileyken bile 54’ü 55’i geçtiğimi hiç hatırlamıyorum.Kadin 9 aylik hamileyken 53 kilodaymis