Fit Club 🏋🏻‍♀️

LadyMiami pb tozunu nelere kullaniyorsun ? PB delisiyim Ama hic tozunu denemedim. Hatta icinde cikolata olanda varmis. 12 gr da 1,8g karb varmis.
Alsam nelere kullana bilirim bilmiyorum
Aldigimdan beri surekli degisik seylerde deniyorum cok sevdim ben. Bu sabah puding yaptim. Harika oldu. Gecen late nin icine koymustum o da guzel olmustu. Bir tek yogurtla guzel olmadi, ben sevmedim. Acikcasi kafama gore takiliyorum desem yeridir. Oyle kasikla da yiyorum. Cocukken leblebi tozunu da severdim bir sekilde benzettim sanirim sevdim yani. Proteini az yedigimde hemen birseylere serpistiriyorum

Menun cok cok iyi. Kuru faulye biraz daha yiyebilirsin. Bol proteinli ve az kalorili. Ac kalma yani

Gecmis olsun. Iskembe harika fikir. Burda markette satiyolar temizlenmis olarak alip yapiyorum bazan ama ordaki corbacilardaki gibi olmuyor. Nerde yanlis yapiyorum acaba

Gecmis olsun. Iskembe harika fikir. Burda markette satiyolar temizlenmis olarak alip yapiyorum bazan ama ordaki corbacilardaki gibi olmuyor. Nerde yanlis yapiyorum acaba
Sağol canım,
Arada bende yaparım, çorbacılardekini tutmuyor tabi. Terbiyesiyle ilgili bence, bir püf noktası var muhakkak.
Ben tavuk suyuna çorbayıda işkembe gibi terbiyeliyorum. Yalancı işkembe gibi oluyor en azından nefsini köreltiyor.

Bence güzel. Ilk haftalardan cok aşırı zorlamani önermem ben zaten.

Sen alis bu diyet işine, senin dolmalarin kalorisini düşürürüz

Selam

Menu yazayim dizi izlicem
Birsuru kore dizisi birikti

Yarim dilim ekmek
3 yk menemen
2 keto fatbombs
1 kupa tereyagli kahve

Su 2L
Adim gorselde sedulu

Canim omad için cok az olmuş yediklerin sanki.

Bir de keto olsun diye kahveni falan yagli içtin sanırım. Ama onun yerine menemeni teraygli ve bolca yiyebilirdin. Bu şekilde makrolari tutturdun diyelim, mineraller vitaminler ne olacak?

Sebzeyi artirmalisin bir şekilde.

Bazi kisiler omadda bile bir iki saat once/sonra bir kase yeşil yaprakli salata yiyin, bozmaz insulini cok diyorlar, belki boyle bir sey de deneyebilirsin.

Valla karbon diyet mi yapıyorım protein diyet mi anlamadım

Little little into the middle

Benim en sevdigim akdeniz diyeti.

Bir de bir zamanlar A Arrietty_ avuc usulü bir diyet yapiyordu:
3 öğün var, 1 ogunde toplam 4 avuç yiyorsun, 1 avuc sebze, 1 avuc ekmek usulu bisi, 1 avuc protein. 4. Avuc neydi ya neyse bunu sevmistim

Dukanlar falan hic benlik degil. Et et et, protein protein protein, bak yazarken sıkıldım.

İyi akşamlar..

Menüm
10.00
1 parça az yağlı börek
2 dilim beyaz peynir
1 bardak çay

14.00
Küçük porsiyon karabuğday
Kıymalı, domatesli sos
Yoğurt
1 kase salata
1 ince lavaş arasına mayonezli salata

15.00
1 hurma
1 kupa çay

Su 1 litre, daha içeceğim, gündüz pek içemedim..
Spor yok, dinlendim bugün, kaç gündür yürüyordum bugün dinlenme yaptım yarış varmış sedulu ceza verirsen bol keseden ver :))

A Arrietty_

Ben 4 bin daha atıcam var mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…