Niye az kiz. Kalori iyi bence.Afiyetler olsun canım az bile yemişsinben bugün ödül yaptım o yüzden makrom şaşmış durumda
Öğlen sütlü irmik tatlısı yedim 150 gr. Dün ödül yapmamıştım. Oğlan tatlı yapalım dedi. Hassas terazide tartıp öyle yedimNiye az kiz. Kalori iyi bence.
Ne yedin bakim
Evet yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum dengeli beslenmeyeTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cumartesi tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
Kaçamaklardan dolayı ceza veriyorum !
Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma A Arrietty_
9575 adımsedulu
11980 adımH3RA_
6406 adımLadyMiami
10049 adım@deanvillage ÖDÜL
@Migim ÖDÜL
@Alys ÖDÜL
12000 adımLori
12539 adımkasim_pati ÖDÜL Metaverse
ZeyElif
19248 adım
işareti yiyenler menü bildirimi ya da spor eksik demek
Metaverse İlk elin günahı olmaz diyorum ama menüde meyveler fazla. Şeker oranı yüksek maalesef. Yiyeceksen bir öğünde sınırlı sayıda tüketmeni tavsiye ederim. Protein eksik. Bu şekilde kısa sürede açlık hissedersin.
kasim_pati Dün yazmıştım ama yine yazayım. İpin ucunu kaçırınca hepten koy ver gitsin menüsü olmuş. Bugün cezalarını yaptım diye bildirmeni bekliyorum. Adım yarışında görsel ekliyoruz. O yüzden adımlarını geçerli sayamıyorum.
ZeyElif Menünü aramıza hoş geldin. Menü bildirimi görmedim. Adımlarını aldım sadece.
@deanvillage Tatlıyı ödülden sayıyorum. Adımların görselini eklemeyi unutma lütfen. Cumartesiyi saymam artık. Tablo hazır olduğu için ama diğer günleri eklersen yarış için gerekli.
@Migim Gözlemeyi ödülden saydım. Cezanı yapınca bildirirsin. Adım görselin olmadığı için tabloya ekleyemiyorum. Artık bugünden itibaren görsel eklersin.
@Dahlia_ ve @Tavsannesi Menü bildirimleriniz yok. Yoğunluğunuz bitince haber edin. Tabloya o zaman eklerim sizi. Boşuna bildirim birikmesin.
Ay bu gün fırsat olmadı ama deniycem iki kaşık kalmış hc biz krem niyetine kullaniyoruz onu-200 gram
Evet bende burda ilk duydugumda iyggg dedim ama hic tat yokki. Denee bi
Bende 8200 var şimdilikAdimlar ne durumda kizlar
10 bin wakwak’a devammAdimlar ne durumda kizlar
100 gün omad çok zor olmaz mı?100 Days omad Challenge yapmaya karar verdim
Birazdan ilk ogunumu yiyecegim.
Aciktim
Sonra dinlenip yürüyüs yapacagim
Yemek araligim cogunluk ile 4-5 saat icinde. O yuzden denemek istedim. Yilbasina kadar olsa fena olmaz100 gün omad çok zor olmaz mı?
Bir ay desen olmaz mı?
Yeme aralığın 4-5 saatse yapılabilir. 20 saat açlık 4 saat yemek gibi olacak dimi. Öğleden sonra 15 gibi yer 19 da kapatırsın günüYemek araligim cogunluk ile 4-5 saat icinde. O yuzden denemek istedim. Yilbasina kadar olsa fena olmaz
Kilo verme durumuma bagli diyelim ozaman. Beklentim cok OMAD dan. Birde keto usulu olursa daha etkili olur
Ben o sistemde kesin kilo alırımYeme aralığın 4-5 saatse yapılabilir. 20 saat açlık 4 saat yemek gibi olacak dimi. Öğleden sonra 15 gibi yer 19 da kapatırsın günü
Faydası olacağı kesin ramazanda bu şekilde beslenmiş güzel kilo vermiştim.
Ben öğün bile atlayamıyorum.
Muhteşem bir dönüş olmuş, bravo alkış