3000b adımKac mile leslie? Eva fitness de iyi adim var
Evet karbo çoşmuş diyetisyen kiloya dönmemesi için karboyu aştığımız zaman bize chloe videosu gönderdi yapmamız için.Tek tek yazması zor geldi yediklerim bunlar tüm gün
İrmik tatlısını öğlen yedim ödül öğünü olarak. Makroyu coşturdu tabi
Makrolarımı da atıyorum.
Adımları sonra yazarım. Bir saat cardio yaptım bir de.
Eki Görüntüle 2926393 Eki Görüntüle 2926394
15.000 adim şimdi bitti Eva.
Yani normalde oyleYeme aralığın 4-5 saatse yapılabilir. 20 saat açlık 4 saat yemek gibi olacak dimi. Öğleden sonra 15 gibi yer 19 da kapatırsın günü
Faydası olacağı kesin ramazanda bu şekilde beslenmiş güzel kilo vermiştim.
Haftasonu olunca pek adım atamadım15.000 adim şimdi bitti Eva.
Ödül yaptığım için kötü oldu. İrmik tatlısından 42 gr karb aldım. Tüm günüm 88 karb yani neredeyse yarısını tatlıdan almışım. Yarına 90 dk cardio planı yaptım kendime. Chloe yerine cardio yapıyorum her hareketi 3 er tekrar yaptırıyorlar falan güzel oluyor. Tatlı yedigim icin bir hafta çok dikkatli gitmem lazım.Evet karbo çoşmuş diyetisyen kiloya dönmemesi için karboyu aştığımız zaman bize chloe videosu gönderdi yapmamız için.
Vücut yakarken enerjiyi karbodan alıyor, ne kadar spor o kadar karbo yakımı demek.
Ama yağ oranın düşük bence. Hc yağlı filtre kahve içerdim senin yerinde olsam
OkHellöögg takım mutlu huzurlu sekslü pazarlar boş durman sevişin anam Allah boş duranı sevmez
Filtre kahveye 1 tatlı kaşığı, türk kahvesine 1 çk koyuyorum ben. Zaten sıcağıyla eriyor hemen. Nespressoda bilmiyorum ama kahvelerin genelinde kullanım bu şekilde.Nespresso ile nasıl kullanabilirim?Lori
Niye kavga ettin bacım öp kokla sev kocanı bulunmaz nimet bak botoks neyim yapmayıverir maazallah
Aşı randevumu da kaçırdı ben tek başıma gittim geldim, şimdi süt dökmüş kedi gibi etrafımda dolanıp duruyorNiye kavga ettin bacım öp kokla sev kocanı bulunmaz nimet bak botoks neyim yapmayıverir maazallah
Önce çamaşırları halletsin sonrasına bakarızAkıl verdim bak seks yapsınlar işler açılırsen kendine kayır