Fit Club 🏋🏻‍♀️

Haklısın her zaman en güzeli ev yemeği

Selam kızlar
Yeni kahvaltı ve ev toplama işi bitti. Birazdan cardio yapicam üzerine bir de leslie yaparım walk walk gelsin adımlar.
Vakit bulduğum an tablo hazırlayacağım.
Hassas tartıyla yediklerimi ölçüp biçiyorum dünden beri bakalım bana geri dönüşü nasıl olacak.

Gunaydin kizlar.
Bos bulduğumda yururum, ama o kadar yorgunum ki çocuğun kursunu bile ektik.

Evde ikea kurmaca var bugün, bu da demek ki esimle bolca kavga edicez aksama gelirim
Bu erkekler hep Boyle. Ben birsey alinca evde olmam veya ben yaparim. Esim ile cekilmez oluyor. Sabri yok ve hep yanlis yapiyor

Günaydın kızlar

Kahvaltı
60 gr sucuklu yumurta
4 zeytin
4 dl salatalık
3 dl domates
6 gr beyaz peynir
10 gr maydonoz
1 çk fıstık ezmesi

Ara
Sade türk kahvesi
1 mandalina

Akşam
160 gr bonfile
4 yk çoban salatası
1 yk patlıcan musakka
1 ayran

1 maden suyu
1 lt su
808 cal almışım
A Arrietty_ sedulu

Son düzenleme:
A Arrietty_ 25 Eylülde ölçüm almıştım
Bugün yine aldım, incelmem var Belde 60 lı rakamları gördüm yine

Göğüs 83 cm
Bel 69 cm
Kalça 102 cm
Kol 27 cm
Üst bacak 58 cm
Baldır 38 cm
Göbek 89 cm

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cumartesi tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK

Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
Kaçamaklardan dolayı ceza veriyorum !

CumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCuma
A Arrietty_
9575 adım
sedulu
11980 adım
H3RA_
6406 adım
LadyMiami
10049 adım
D deanvillage ÖDÜL
Wilma11 ÖDÜL
Alys ÖDÜL
12000 adım
Lori
12539 adım
kasim_pati ÖDÜL
Metaverse
ZeyElif
19248 adım

işareti yiyenler menü bildirimi ya da spor eksik demek

Metaverse İlk elin günahı olmaz diyorum ama menüde meyveler fazla. Şeker oranı yüksek maalesef. Yiyeceksen bir öğünde sınırlı sayıda tüketmeni tavsiye ederim. Protein eksik. Bu şekilde kısa sürede açlık hissedersin.

kasim_pati Dün yazmıştım ama yine yazayım. İpin ucunu kaçırınca hepten koy ver gitsin menüsü olmuş. Bugün cezalarını yaptım diye bildirmeni bekliyorum. Adım yarışında görsel ekliyoruz. O yüzden adımlarını geçerli sayamıyorum.

ZeyElif Menünü aramıza hoş geldin. Menü bildirimi görmedim. Adımlarını aldım sadece.

D deanvillage Tatlıyı ödülden sayıyorum. Adımların görselini eklemeyi unutma lütfen. Cumartesiyi saymam artık. Tablo hazır olduğu için ama diğer günleri eklersen yarış için gerekli.

Wilma11 Gözlemeyi ödülden saydım. Cezanı yapınca bildirirsin. Adım görselin olmadığı için tabloya ekleyemiyorum. Artık bugünden itibaren görsel eklersin.

Dahlia_ ve tavsannesi Menü bildirimleriniz yok. Yoğunluğunuz bitince haber edin. Tabloya o zaman eklerim sizi. Boşuna bildirim birikmesin.

Benimde motivasyonum dusmustu ama geri toparladim. Hosgeldin kuzum tekrar
Hadi tarti fotografini at basla tekrarr
Selam kuzum. Ya sorma motıvasyon sıfır. Menu yazacam kılo bakacam sureklı falan ılgınctırkı o moddan cıktım nasıl gırıcem tekrar bılmıyorum. Bıde yerımde kaldım ya gram oynamıyor ıyıce gttı motıvasyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…