Fit Club 🏋🏻‍♀️

Günaydın :)
Dün iki ögün yaptım
Sabah: 10:00
2 haşlanmış yumurta
İki yeşil biber üzeri krem peynir
Bi saaltalık
Ara: şekersiz sütlü kahve
Akşam 16:00
Annemin bahçesindeydik
Bi adet gözleme
4 adet köfte
Salatalık
Kavun 🙄
Ara: çay
Sonra türk kahvesi :)
Spor :3000 yakın adım 🙄
Park aletlerle spr yaptım yemekten sonra 😩
Varsa cezaya hazirim :olamaz:
Menülerin baya bi düzeldi tebrikler çok iyi gidiyorsun 🧿🧿
Hc yagli kahve ic acayip enerji veriyo
Hc kahve ne?

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cumartesi tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK

Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

⛔ Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
⛔Kaçamaklardan dolayı ceza veriyorum !

CumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCuma
A Arrietty_ 🆗
9575 adım
sedulu sedulu 🆗
11980 adım
@H3RA_ 🆗
6406 adım
LadyMiami LadyMiami 🆗
10049 adım
@deanvillage🆗 ÖDÜL
❌
Wilma11 Wilma11 🆗 ÖDÜL
❌
@Alys🆗 ÖDÜL
12000 adım
Lori Lori 🆗
12539 adım
@kasim_pati🆗 ÖDÜL
@Murdum🆗
❌
@ZeyElif❌
19248 adım

❌ işareti yiyenler menü bildirimi ya da spor eksik demek

@Murdum İlk elin günahı olmaz diyorum ama menüde meyveler fazla. Şeker oranı yüksek maalesef. Yiyeceksen bir öğünde sınırlı sayıda tüketmeni tavsiye ederim. Protein eksik. Bu şekilde kısa sürede açlık hissedersin.

@kasim_pati Dün yazmıştım ama yine yazayım. İpin ucunu kaçırınca hepten koy ver gitsin menüsü olmuş. Bugün cezalarını yaptım diye bildirmeni bekliyorum. Adım yarışında görsel ekliyoruz. O yüzden adımlarını geçerli sayamıyorum.

@ZeyElif Menünü aramıza hoş geldin. Menü bildirimi görmedim. Adımlarını aldım sadece.

@deanvillage Tatlıyı ödülden sayıyorum. Adımların görselini eklemeyi unutma lütfen. Cumartesiyi saymam artık. Tablo hazır olduğu için ama diğer günleri eklersen yarış için gerekli.

Wilma11 Wilma11 Gözlemeyi ödülden saydım. Cezanı yapınca bildirirsin. Adım görselin olmadığı için tabloya ekleyemiyorum. Artık bugünden itibaren görsel eklersin.

@Dahlia_ ve @Tavsannesi Menü bildirimleriniz yok. Yoğunluğunuz bitince haber edin. Tabloya o zaman eklerim sizi. Boşuna bildirim birikmesin.

Eneeee saati takmadım 🙄🙄🙄

Selam kuzum. Ya sorma motıvasyon sıfır. Menu yazacam kılo bakacam sureklı falan ılgınctırkı o moddan cıktım nasıl gırıcem tekrar bılmıyorum. Bıde yerımde kaldım ya gram oynamıyor ıyıce gttı motıvasyon
Ozaman tekrar hosgeldin diyoruzzz😬♥️

Kocişe sinirlendim pazar kahvaltısı falan yok:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Eklentiler

• 07432156-B161-4F95-825E-5A992D050487.jpeg
    07432156-B161-4F95-825E-5A992D050487.jpeg
    258,2 KB · Görüntüleme: 22
0 dan iyidir 🤣

Anaaa🤓 noldu noldu😂 BDV yerine seni dinliyem🤣

He yavrum hee🤣
Boş ver dinleme şimdi gıcık olursun benim gibi. Bir pazar kahvaltımız var ekti bizi Sörfe gitti, inşallah kafası üstü düşer her seferinde. :KK70::KK70::KK70:
100 Days omad Challenge yapmaya karar verdim 😁
Birazdan ilk ogunumu yiyecegim.
Aciktim :kk77:
Sonra dinlenip yürüyüs yapacagim
Hiç duymadım ama sayenizde çok şey öğreniyorum. 😘
Yaban mersini olan kasede neler var 😍😍
Yulaf, fıstık ezmesi tozu, papaya, erik, badem, ve süt.🤤

Boş ver dinleme şimdi gıcık olursun benim gibi. Bir pazar kahvaltımız var ekti bizi Sörfe gitti, inşallah kafası üstü düşer her seferinde. :KK70::KK70::KK70:

Hiç duymadım ama sayenizde çok şey öğreniyorum. 😘

Yulaf, fıstık ezmesi tozu, papaya, erik, badem, ve süt.🤤
Enfes gorunuyor.
Afiyet olsun
OMAD da 1saat de doya doya yemek var 😂 gerci dirty OMAD o. Ben keto usulu yaptim. Aksam yemegine denk getirmemde iyi oldu. Cocuklar bazen niye bizimle yemiyorsun diyorlardi 🥲

23 saatlik oruc sonrasi

220 gr hotwings
1 avuc Baby ispanak
4 yk salata
5 kalamata zeytini
2 fatbombs

Simdilik su 2 L
Midem az dinlensin 1 L daha icecegim

Makro ve kalorim de super bence 😁
sedulu sedulu
Adim i sonra paylasacagim. Yurume bandina cikacagim icin. Dunde oyle dedim Ama bugun daha az yorgunum 😂

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-03-16-24-54-307_com.wombatapps.carbmanager.jpg
    Screenshot_2021-10-03-16-24-54-307_com.wombatapps.carbmanager.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_20211003_161559.jpg
    IMG_20211003_161559.jpg
    117,1 KB · Görüntüleme: 21
Enfes gorunuyor.
Afiyet olsun
OMAD da 1saat de doya doya yemek var 😂 gerci dirty OMAD o. Ben keto usulu yaptim. Aksam yemegine denk getirmemde iyi oldu. Cocuklar bazen niye bizimle yemiyorsun diyorlardi 🥲

23 saatlik oruc sonrasi

220 gr hotwings
1 avuc Baby ispanak
4 yk salata
5 kalamata zeytini
2 fatbombs

Simdilik su 2 L
Midem az dinlensin 1 L daha icecegim

Makro ve kalorim de super bence 😁
sedulu sedulu
Adim i sonra paylasacagim. Yurume bandina cikacagim icin. Dunde oyle dedim Ama bugun daha az yorgunum 😂
Afiyetler olsun canım az bile yemişsin 😀 ben bugün ödül yaptım o yüzden makrom şaşmış durumda 😀

X