Bu kadar kolay miydi her şeyWatch this reel by kitchen_of_fat_burning on Instagram
buyruns kızlar yattığınız yerden küçültün göbüşleri, kalçaları
Ula asi icinde mi ozel bisey istiyonAşı randevumu da kaçırdı ben tek başıma gittim geldim, şimdi süt dökmüş kedi gibi etrafımda dolanıp duruyor
Çok güzel olmuşEnfes gorunuyor.
Afiyet olsun
OMAD da 1saat de doya doya yemek vargerci dirty OMAD o. Ben keto usulu yaptim. Aksam yemegine denk getirmemde iyi oldu. Cocuklar bazen niye bizimle yemiyorsun diyorlardi
23 saatlik oruc sonrasi
220 gr hotwings
1 avuc Baby ispanak
4 yk salata
5 kalamata zeytini
2 fatbombs
Simdilik su 2 L
Midem az dinlensin 1 L daha icecegim
Makro ve kalorim de super bence
sedulu
Adim i sonra paylasacagim. Yurume bandina cikacagim icin. Dunde oyle dedim Ama bugun daha az yorgunum
OoooUla asi icinde mi ozel bisey istiyon
Ne yapsin adam allahina yawbitane mizmizimiz vardi oldu 2
Yok kuzu 45 dk leslie sonrası yapsınlarBu kadar kolay miydi her şey
Karakter olarak kavga etmeyi seven biri değilim. Üstelik hiç beceremem. Sesimi bile yükseltmeyi beceremem. Hoşuma gitmeyen bir durum olduğunda, şu an bu durum hoşuma gitmedi en iyisi bir süre konuşmayalım der sessizliğe bürünürüm, kimsenin de konuşmasını istemem, bir süre sonra da her şeyi unutur normale dönerim. Benimki öyle tatlı bir mızmızlık. Bizimki beni çok iyi tanıdığı için hiç umursamaz, gıkını bile çıkarmaz, sessiz sedasız yapacağını yapar gideceği yere gider. Zaten gönülden etmediğim için herhalde bedduam da tutmamış, hiç kafası üstüne çakılmamış.Ula asi icinde mi ozel bisey istiyon
Ne yapsin adam allahina yawbitane mizmizimiz vardi oldu 2
Ben