Fit Club 🏋🏻‍♀️

H3RA_ H3RA_ ilk denememdi bu. Hamuru baya baya ince ac..merdaneyi arada su ile islat daha kolay oluyor
çok thanks tatlım
yarın yapacaktım ama eksik malzemem var 😞
bu arada bu konuları konuştuğum arkadaş badem sütü, hindistan cevizi sütü, fındık sütü gibi şeyleri evde yapıyormuş.
Çokta basit
Akşamdan bir bardak çiğ bademi 3 bardak su ile ıslatıyorsun. Sabah bızzz bızzttlayıp tel süzgeçden geçiriyorsun. Suyu süt oluyor süzgeçin üstünde kalanları düşük ayarda fırında kurutuyorsun o kısmıda un oluyor.

Evet harfleri ters yazma, yanlis okuma, uydurarak okuma falan hepsi benim sipada var basindan beri. 8 yasina girdi, bu sene okulda test yapicam dedi öğretmeni, duruma gore aile hekimine yonlendirecek. Daha önceden de fark etmistik ama yaşla birlikte degisir diye bu yaşına kadar bekledik.

Yani sadece teşhis koyulmus olacak, ona gore eğitimi belki duzenlenecek. Tedavi edilecek falan bir şey değil, zaten hastalik degil. Sakin canini sikma, senin stresin cocuga geçer. Ben her gun 1 sayfa okutuyorum evde yasitlarina yetissin diye, her gun okuma yaparsa daha iyiye gidiyor. Yazmasi zaten ne zaman duzelir bilmem, bikmasin diye sürekli duzeltmiyorum. Ters de olsa anlaşılıyor neticede 😜
Ben baya telaş yaptımorel felan kalmamıştı. Çok sağol teşekkür ederim

Gunaydin canim.
Umarim en kisa zamanda ferahlarsin

Oy cok fazla ders veriyorlar ya. Ben 1sayfa ysptiracagimda zor dayaniyorum. Ogretmeni ile iletisime gecip hizli harekt etmeniz iyi olur. Ileride daha cok zorlanmasin.

Sabit de guzeldir 👍

Gunaydin loli
Senin bebeler icigini vicigini cikariyor senin. Yazih 😝 iyi olsunlarda

😍 Masallah ne guzel eksi Boyle

Mercimegi bugun yeseydin 🤭

Uykusuzluldandir hep. Nasil oldunuz?

😂

Oh mis
Afiyet olsun. Ayrica kiskandim 😂
Yarin izin gunum. Tek tabanca takilsam mi 🤪 sinemaya gitme planim vardi gidememistim. Yarin ola hayrola 😂
Cok teşekkür ederim.aslinfa daha iyiyi sadece matematik de yavaş ilerliyoruz. Yazmada da biraz ilerledik

Adim yarisi var dediler geldik
sedulu sedulu tabloya soyle yildizli pekiyi koy

11.966

Duz hesap 12 bin diyelim 😉

Screenshot_20211003_000816_com.garmin.android.apps.connectmobile.jpg

O kadar yoğunum ki spora da vakit ayıramaz oldum. Birde büyük kızım bir haftadır vücutta kaşıntıya berabar dabaz derler oluyor bir şeye karşı alerjisi var. İlaç kullandık bir hafta geçmedi . Başka şehirde olduğunuz için gece acile götürdük. İğneyle rahatladı. Geçmedi nasıl bir şeymiş test yaptırmalıyım galiba. Birde iğne yazmış doktor iğneden de korkuyor istemiyor

Haaa size suan wc den yaziyorum. Dogurdum sukur🤣🤣
Yeni gelenler bu Lori kafadan sakat dicekler bana🤣🤣
💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
Neden yıllardır kilo veremedim bugün bunun özeti olabilir :
Kahvaltı :
4 tane küçük Boşnak böreği
1 zeytin
Yarım domates yarım salatalık
2 tane bademli kurabiye
1 mandalina

Öğle :
1 paçanga böreği
10 tane kızarmış patates
4 çatal trileçe

Akşam :
3 köfte kadar fırında balık
3 4 kornişon turşu

Bu günü böyle planlamamıştım, sabah kahvaltıda biraz fazla yerim diye düşünmüştüm ama öğlen Dışarda olunca işler çığırından çıktı :KK43: midem bulanıyor şuan
Öncelikle sakin ol böyle günler hepimizin başına geliyor. Bir günden bir şey olmaz. Yarın yeni bir başlangıç yap ve yeniden başla. Senin vücut durumuna göre adım sayından çok, tekrar ediyorum ağırlık çalışman gerekiyor, kas yapman gerekiyor ve protein ağırlıklı beslenmen gerekiyor, zaten kas yaparken otomatik olarak kiloda vereceksin yani sen kas yaparsam kilo veremem zannediyorsun ama aslında ağırlık çalışmak normal yürüyüşten çok daha fazla yağ yakdırıyor o yüzden de zaten kilo vereceksin ve bir anda İnceldiğini fark edeceksin giydiğin kıyafetler hemen bol gelmeye başlayacak. Sen bugün daha çok karbonhidrat yemişsin yarın dan itibaren daha dikkatli ol, bir de aburcubur yemeyi bırakman lazım. Şekerli şeylerden uzak durman lazım. Kendi kendine de, sana ikram edenlere karşı da hayır demeyi öğrenmen lazım. Sen zannediyor musun ki insanlar bize bir şeyler ikram etmiyorlar, bizim ofiste çalışan kızlar sürekli aburcubur yiyip sürekli bana kekler pastalar ikram ediyorlar çikolata ikram ediyorlar ben hepsine hayır diyorum, onlar ısrarla ikram ediyorlar ben ısrarla hayır diyorum. Sen de başarabilirsin. Hadi bakalım senden bugün çok güzel bir menü bekliyoruz. Ayrıca sporda yap olur mu? YouTube’da bacak inceltici, vücut inceltici aletsiz videolar var onlarla da çalışabilirien hiç aletin yoksa onlarda çok işe yarıyor. 😉😘
LadyMiami LadyMiami haklısın ben de yağ oranım azaltmak istiyorum. Ama tartıda da olabildiğince düşsün istiyorum aynı zamanda. En son spor salonunda ölçülmüştüm 11 eylülde, 58 kg idim ve oranım %29 du yaklaşık. Yani 17 kg yağ var vücudumda.
Hedefim 50 kg ve %20 yağ oranı maksimum.
Yediğin bütün karbonhidrat ve şeker vücudunda yağa dönüşüyor bunu sakın unutma. Börek çörek yerken yediklerinin yağa dönüştüğünü sürekli hatırla. Protein ye meyve sebze ye tam buğday ekmeği ye veeee bol su iç. 👌
Yıllardır bu şekilde sebebini bilmiyorum, çok yoruldum artık. İnşallah bir şeyler düzelir :KK43:
Çünkü yıllardır bizim gibi bir grupla karşılaşmamışsın ama artık biz varız ve sana her zaman destek oluruz. 🥰🥰
Hoşbulduk,yemek yapmaya üşendim bugün ,ne yiyecegimi bilemedim meyveye verdim kemdimi:KK23:
Kilo verebilmenin en büyük sırrı ne biliyor musun? Her öğün ev yemeği yemek. En azından benim için öyle. Çünkü özellikle yurtdışında yaşadığım için burada dışarda satılan şeyler tamamen sağlıksız ve %90 yağ yapan şeyler. Ben ofisten eve gelip evde yemek hazırlayıp yiyorum, gelemeyecek gibiysem mutlaka evden yanımda bir şeyler götürüyorum, halbuki orada bir şey ısmarlayabilirim her taraf cafe dolu restoran dolu ama diyetime uymuyor, onun için asla üşenmem. 😉😎
Bebeler instagramda bir influencer yemin ediyor. 3 hafta hergun ac karnina bunu icersen gobek gidiyormus.
2 sap kereviz
Yarim elma
Yarim limon suyu
Zencefil
Az biraz salatalik.
Bunlari blenderden gecirip her sabah iciyormusuz 3 hafta
Ben Sabah su içsem şükrediyorum çünkü ilk işim kahve içmek. 😜😜
Benim menum:
Sabah: yarim kuru hasan
Oglen: yarim kuru hasan
Aksam: 2 kase sehriye corbasi
Su: 1 litre
Duzeliyor duzeliyor😬
💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
Adım yarisi yapacaksak görsel ekleyelim A Arrietty_
Kızlar ne diyorsunuz bi hafta adım yarışına var misiniz ?
Beni bu yarıştan muaf tutun kızlar, ben kas yapmaya çalıştığım için adımdan çok ağırlık ve aletli çalışmaya önem veriyorum şu sıralar. 🙏
Kendini kotu gececegine hazırlama yav☺
İnşallah bünyem alışmıştır daha iyi olur belki ☺️
Ben ok im kaptancım.
A Arrietty_ canım o narin parmaklarınla senin keto mantının tarifini yazıversen bana. Arkadaşa söyledim çok merak etti. Tarif istiyor benden
Sanırım ben normal mantı yapmaya devam edeceğim zaten yılda 1-2 kere yiyoruz o da normal olsun😉
Adım sayım 3400 çok yürümedim bugün
Evet maalesef çok hareketsiz bir gün olmuş, bugünü unut yarın yeniden başla. 👊

Sabah menü:
Blueberries
Yulaf ve badem muffin
Yulaf karışım

Öğlen menü:
Tavuklu sebzeli çorba
Babybel peynir
Leblebi

Akşam menü:
1 yk pilav
Küçük bir kase kıymalı barbunya üstüne 2 dilim avokado
Lahana kavurma
2 litreden fazla su

Spor yapamam sandım ama yaptım çok şükür🤲
95 dk full body Pilates
10000 fen fazla adım

A Arrietty_ sedulu sedulu H3RA_ H3RA_

Eklentiler

• 8C72A69C-528F-44C3-BE8D-284E8C04C494.jpeg
    8C72A69C-528F-44C3-BE8D-284E8C04C494.jpeg
    64,2 KB · Görüntüleme: 26
  • B283590A-B632-446D-A05D-8D4A72E1FAC4.jpeg
    B283590A-B632-446D-A05D-8D4A72E1FAC4.jpeg
    57,6 KB · Görüntüleme: 28
  • 263D9C6F-8BFC-483A-8CC2-84ABEAB71429.jpeg
    263D9C6F-8BFC-483A-8CC2-84ABEAB71429.jpeg
    54,5 KB · Görüntüleme: 20
  • E9CD54CA-954A-4EE0-89D3-264C0BB723D3.jpeg
    E9CD54CA-954A-4EE0-89D3-264C0BB723D3.jpeg
    58,1 KB · Görüntüleme: 29
  • 7FA609B3-1F12-4310-BC36-4AA9044C7DE0.png
    7FA609B3-1F12-4310-BC36-4AA9044C7DE0.png
    192,6 KB · Görüntüleme: 30
Neden yıllardır kilo veremedim bugün bunun özeti olabilir :
Kahvaltı :
4 tane küçük Boşnak böreği
1 zeytin
Yarım domates yarım salatalık
2 tane bademli kurabiye
1 mandalina

Öğle :
1 paçanga böreği
10 tane kızarmış patates
4 çatal trileçe

Akşam :
3 köfte kadar fırında balık
3 4 kornişon turşu

Bu günü böyle planlamamıştım, sabah kahvaltıda biraz fazla yerim diye düşünmüştüm ama öğlen Dışarda olunca işler çığırından çıktı :KK43: midem bulanıyor şuan
Börekler kurabiyeler tliçeler 😬😬 hiç olmamış onlar göbek yapar yavrum🙄🙄

Günaydın :)
Dün iki ögün yaptım
Sabah: 10:00
2 haşlanmış yumurta
İki yeşil biber üzeri krem peynir
Bi saaltalık
Ara: şekersiz sütlü kahve
Akşam 16:00
Annemin bahçesindeydik
Bi adet gözleme
4 adet köfte
Salatalık
Kavun 🙄
Ara: çay
Sonra türk kahvesi :)
Spor :3000 yakın adım 🙄
Park aletlerle spr yaptım yemekten sonra 😩
Varsa cezaya hazirim :olamaz:

Daireyse kolay iş.
Benim ev 4 katlı. Yardımcıda bulamıyorum bu yüzden. Gelen kaçıyor 😂 yada çok yüksek fiyat istiyor.
En alt katı sürekli yapmıyorum ama 3 kat sabit her hafta temizleniyor. Apartman dairesinde otururken niye şikayet ediyormuşum diyorum artık.
4 kat maşallah ya Valla sende kalsın
4 katlı evi temizlemek kolay degil Allah yardımcımız olsun 🙏

X