Fit Club 🏋🏻‍♀️

İyi akşamlar ilk menümü yazayım
Kahvaltı
4 galeta Nescafe ikisi bir arada
Ara
yarım şeftali
Yarim elma bir muz
Akşam
Salata ( mısır -peynir-yesillikli)
Bir kasik labne
Bir dilim ekmek
Ara biraz çilek
5300adim 1.5lt şu

2-3 saat sonra eve doğru yola çıkacağız. Okul sonrası 3 saat araba kullanmak aşırı yorucu oluyor. Sabah biraz spor yaptım ama muhtemelen adımlarımı bile tamamlayamayacağım:kızgın::kızgın::kızgın:
2 gündür sporumu eksik yapıyorum. :skandal:
Yarın da aşının ikinci dozu var. Berbat birkaç gün beni bekliyor. İnşallah haftaya yağ ve et olarak geri dönmez. :KK17::KK17::KK17:

Eriyip biteceksin ev temizligi sayesinde 😂

Hemen yollayim 🥰
Su tarz tavsiye ederim

Böyleside mi varmış, ilk kez gördüm. Hep toz yada küp şeker gibi olanları görmüştüm.
Bendeki yaprak haliyle bu sıvı hali yapabilirim o zaman. Netten araştırayım ben bunu 😘

2-3 saat sonra eve doğru yola çıkacağız. Okul sonrası 3 saat araba kullanmak aşırı yorucu oluyor. Sabah biraz spor yaptım ama muhtemelen adımlarımı bile tamamlayamayacağım:kızgın::kızgın::kızgın:
2 gündür sporumu eksik yapıyorum. :skandal:
Yarın da aşının ikinci dozu var. Berbat birkaç gün beni bekliyor. İnşallah haftaya yağ ve et olarak geri dönmez. :KK17::KK17::KK17:
İstanbul’da 3 saat araba sürmek, Boğazda bir çay içeyim geleyim demek.
O yüzden de yapamıyoruz zaten 😂

Komple temizlersen veririm 🤣🤣🤣
Daireyse kolay iş.
Benim ev 4 katlı. Yardımcıda bulamıyorum bu yüzden. Gelen kaçıyor 😂 yada çok yüksek fiyat istiyor.
En alt katı sürekli yapmıyorum ama 3 kat sabit her hafta temizleniyor. Apartman dairesinde otururken niye şikayet ediyormuşum diyorum artık.

sedulu sedulu H H3ra A Arrietty_

11 bin adimda kalmisim ama cok yoruldum. Devam edemem herhalde. Odul olarak 1 kadeh sarap içip yatisa gececem.

8.30
1 tb unu ile krep tereyagli peynirli
1 minik kase salata

14.30
Yogurt mix yaptim, chia, kabak cekirdegi, bitter, üzüm falan filan doldurdum.

18.30
10 minik kofte
1 mini kase salata
1 mini kase sebze haslama
5 6 dilim patates kızartması

Kahvaltı
Ara
yarım şeftali
Yarim elma bir muz
Akşam
Bir kasik labne
Bir dilim ekmek
Ara biraz çilek
5300adim 1.5lt şu

Hosgeldin oncelikle.

Özellikle mi sicak yemek yemedin? Gözlerim aradi 🤗

Meyveyi azaltmani oneririm. 1 porsiyon max 2 porsiyon meyve olsun.
Nescafe yerine sade turk kahvesi veya sutlu kahve yapip içersen daha güzel olur.

Aksamki salatan çok guzel ama 😋😍

Benim yemek işim bitti yazayım adımları akşam eklerim.
Kahvaltı
Yarım yulaf tostu
23 gr çeçil peyniri
20 gr kırmızı biber
20 gr domates
Yeşil çay

Ara
Zuber kakaolu fıstık ezmesi 33 gr
Fındık çiğ 3 gr
Badem çiğ 15 gr
Kahve

Akşam
44 gr kırmızı biber
257 gr tavuk göğsü
150 gr kabak
1.41 oz havuç
Bunlari fırın poşetine koyup pişirdim. Yağ ekstra olarak yok.

Su 2 lt
Cardio 60 dk yaptım.

Eki Görüntüle 2925964 Eki Görüntüle 2925968

Naptin kiz, hassas tarti ile olctun mu hepsini 🤓

Super menü 👌

Kahvaltı
Ara
yarım şeftali
Yarim elma bir muz
Akşam
Bir kasik labne
Bir dilim ekmek
Ara biraz çilek
5300adim 1.5lt şu
Menun oldukça hafif olmuş ancak protein eksikliği var bu şekilde kilo versen bile kastan gider tekrar hemen kilo alırsın o yüzden protein eklemen şart. Kahvaltıda haşlanmış bir yumurta ekleyebilirdin, akşam yemeğinede 1-2 köfte ya da haşlanmış tavuk göğsü ya da balık ekleyebilirsin, günde en az iki kez mutlaka protein yemelisin. Mümkün olduğu kadar protein ağırlıklı beslenmelisin. 😉

Gel benim evimi temizle 😅
Yokkk benim suan 2 evim var bana gelsin🤣
Kahvaltı
Ara
yarım şeftali
Yarim elma bir muz
Akşam
Bir kasik labne
Bir dilim ekmek
Ara biraz çilek
5300adim 1.5lt şu
Aha sana soylencekleri ben soylim🤣 cok fena bizimkiler🤣
- meyve cok ulaaa
- aksam ekmek yemekte nedir🤨
-Adim az leslieeee yap
- su az cok az
Demeseler bilegimi keserim🤣
Daireyse kolay iş.
Benim ev 4 katlı. Yardımcıda bulamıyorum bu yüzden. Gelen kaçıyor 😂 yada çok yüksek fiyat istiyor.
En alt katı sürekli yapmıyorum ama 3 kat sabit her hafta temizleniyor. Apartman dairesinde otururken niye şikayet ediyormuşum diyorum artık.
Valla kiz aynen. Bi hevesle bu evimi almistik. Nasil seviniyordum ama her haftasonu evle ugrasiyordum. Apartmani ozlemistim. Simdiki evim minnos bi apartman ama nasil mutluyumm. Cabuk bitsin geceyim evime diyorum😍

Neden yıllardır kilo veremedim bugün bunun özeti olabilir :
Kahvaltı :
4 tane küçük Boşnak böreği
1 zeytin
Yarım domates yarım salatalık
2 tane bademli kurabiye
1 mandalina

Öğle :
1 paçanga böreği
10 tane kızarmış patates
4 çatal trileçe

Akşam :
3 köfte kadar fırında balık
3 4 kornişon turşu

Bu günü böyle planlamamıştım, sabah kahvaltıda biraz fazla yerim diye düşünmüştüm ama öğlen Dışarda olunca işler çığırından çıktı :KK43: midem bulanıyor şuan

Neden yıllardır kilo veremedim bugün bunun özeti olabilir :
Kahvaltı :
4 tane küçük Boşnak böreği
1 zeytin
Yarım domates yarım salatalık
2 tane bademli kurabiye
1 mandalina

Öğle :
1 paçanga böreği
10 tane kızarmış patates
4 çatal trileçe

Akşam :
3 köfte kadar fırında balık
3 4 kornişon turşu

Bu günü böyle planlamamıştım, sabah kahvaltıda biraz fazla yerim diye düşünmüştüm ama öğlen Dışarda olunca işler çığırından çıktı :KK43: midem bulanıyor şuan
Eyvahlar olsun bu ne böyle. Ödül yapılır da hadi bir öğün olur. Menü nereden tutarsan elde kalıyor. 4 çatal trilece ne kız 😀 ben iki çatalda bir trilece yerim yani

İstanbul’da 3 saat araba sürmek, Boğazda bir çay içeyim geleyim demek.
O yüzden de yapamıyoruz zaten 😂
Burda genelde trafik diye bir sorun yok. Yağmur varsa kötü tabii. Bir de kaza olduğunda 3-5 saat yolda kalınabilir. O yüzden havaalanına gideceksek (60-70 dakika uzaklığı) 5-6 saat önceden çıkıyoruz risk almamak için. 😎
Daireyse kolay iş.
Bursa da 3 katlı evde yaşamıştım merdivenden nefret ediyordum, özellikle temizlik yaparken ve en alttan en üst kata çamaşır çıkarırken. Allah yardımcın olsun bacım:KK70::KK70:

X