Bende sürekli karbosuz duramam. Mantı krizine falan girebilirim hattabenim gecmek istedigim sistem sezgisel yemek,
ama ona daha hazir degilim, biraz daha menu kontrolune devam edip sonrasinda ona gecicem,
iste vucudunu dinle ve neye ihtiyaci varsa onu ver diyor, kilo almazsin diyor.
ama iste ona gecmeden once tum kotu aliskanliklari unutmus olmak lazim
keto guzel de,
ben karatay yaptim, ama hic ekmek yememek bir sure sonra beni uzuyor, boyle az az arada yiyim ben. bazi gunlerim ketoya cok uygun oluyor mesela, o kadar ketojoniklik yeter bana
Ablam çorbaları kaynar durumdayken kavanozlara vakumlayıp dolapta saklar. Hatta sulu sebze yemeklerinide saklar bu şekilde. Vakumlandığı için bozulmuyor demişti.
Aslında tam senlik, tembel işiben beceremem o isi,
ben mercimegi her zaman fazla yaparim, yendikten sonra buzluga 2 porsiyon daha girer.
tavugu da butunce haslarim, kucuk kavanozlara didip buzluga, sonra cikarip ya sandvic yaparim ya da tavuklu corba falan gibi seyler. (ya da pizza)
Ayy yapıyoruz öyle şeyler de ev soğan kokuyor hepD deanvillage @Tavsannesi geçmiş olsun kızlar
Benim oğlum alerjikti büyüyene kadar çok zorlandık
Şükür atlattık
Hasta olduğu günlerde gece tıkanmasın diye odayı nemlendirirdim
Soğuk hava makinesi ile
Soğan dilimi yada kaloriferin üstüne su koyar ablamda
Bugünkü menüm
Sabah: haşlanmış yumurta , azar azar domates salatalık turp, peynir , zeytin , ceviz , çay , 2 dilim ekmek
Öğlen sütlü kahve
Akşam: 1 minik ekmek dilimi kadar pizza , (tavuk mantar soğan ve biberli ), yarım kase domates çorbası
2 lt su
30dk cardio
3 mil leslie
200 ip atlama
sedulu A Arrietty_ H3RA_
HarikaÖğlen yemeği için çok güzel bir cafe bulduk
Herşey sağlıklı ve hafif
Evet yaa tam motiveyken , başıma bunlar geliyor.Ah minik kızım .. 'Annecim okulda seni çok özlüyorum , ben okuldayken sen evi toplayıp , kardeşimle ilgilenip bana pizza yapar mısıınn?' Tembihi aldığım için böyle oldu.Sporlarıma yazık mı ettim bilmiyorum ama yedim Allah affetsinekmeklerin tam bugday ekmegi dimi?
tarti oncesi yogun olmus sanki. cok gorunmuyor ama.
Evet yaa tam motiveyken , başıma bunlar geliyor.Ah minik kızım .. 'Annecim okulda seni çok özlüyorum , ben okuldayken sen evi toplayıp , kardeşimle ilgilenip bana pizza yapar mısıınn?' Tembihi aldığım için böyle oldu.Sporlarıma yazık mı ettim bilmiyorum ama yedim Allah affetsin
Tüm gün dışarıda olma sonucu
Kahvaltı
Yarım yulaflı tost
20 gr çeçil peyniri
1 salatalık ve domates
1 haşlanmış yumurta
Yeşil çay
Akşam
2 hamburger köftesi
200 ml ayran ve salata
Su 1.5 lt maalesef yeni yeni içiyorum.
Cardio 75 dk
14000 adım var
Bugün makro eklemedim ama standart düzeyde gitmişim sanki
Evet hamburger köftesi yiyince aklıma sen geldingayet super menu olmus,
makrolarin da kesin tutmustur bence, karb lik bir sey goremedim.
senin aksam menunu yarin yapicam ben de
Evet hamburger köftesi yiyince aklıma sen geldin
Benim sipa yemedibenim cocuklar seviyorlar boyle seyleri, o yuzden sik oluyor.
Merhaba :)merhaba en genc uye :)
aksamki kurabiyeler, hem tarti oncesi oldugu icin hem aksam ogununde oldugu icin biraz goz tirmaliyor.
sabah ve oglen guzel, hatta biraz artabilir bile.
Proteinli fit sut nedir bir bilgim yok, ama adi cok janjanli oldugu icin cok da faydali bir sey degildir diye dusundum
Sporun / adimin ne alemde?
Doğru söylüyorsun , akşama pizza varsa sabaha ekmek yokcanim ben pizza yiyorum, hem de gayet orta boy pizza.
kendim yapiyorum, malzemesini bol tutup kendisini incecik yapiyorum.
ev pizzasindan zarar gelmez. Ama tabi hem sabah ogununde ekmek hem aksam ogununde pizza biraz olmamis. Sabahki ekmekleri kesebilirsin boyle durumlarda. Hatta tarti oncesi olmasa pizzayi artirabilirsin bile.
Evde pizza yaparken bir de tb unuyla yap, oh mis.