Fit Club 🏋🏻‍♀️

Bende sürekli karbosuz duramam. Mantı krizine falan girebilirim hatta
Şu 15 gün bitsin karbo partisi yapıcam. Normal diyetime devam ederim arada keto yaparım.
A Arrietty_ nin ketojenik mantısı vardı onu deneyeceğim bu hafta.

Ablam çorbaları kaynar durumdayken kavanozlara vakumlayıp dolapta saklar. Hatta sulu sebze yemeklerinide saklar bu şekilde. Vakumlandığı için bozulmuyor demişti.

ben beceremem o isi,

ben mercimegi her zaman fazla yaparim, yendikten sonra buzluga 2 porsiyon daha girer.

tavugu da butunce haslarim, kucuk kavanozlara didip buzluga, sonra cikarip ya sandvic yaparim ya da tavuklu corba falan gibi seyler. (ya da pizza )

Aslında tam senlik, tembel işi
Kaynarken kavanoza doldur kapağı sıkıca kapat, soğuyana kadar ters çevir kalsın öyle. Çok basit.
Sadece evde yeni kapak bulundurmak lazım. Deforme olanlar vakumlanmaz.

Ayy yapıyoruz öyle şeyler de ev soğan kokuyor hep
Burnu tıkalı değil , aksine sğrekli akıyor

Bugünkü menüm
Sabah: haşlanmış yumurta , azar azar domates salatalık turp, peynir , zeytin , ceviz , çay , 2 dilim ekmek
Öğlen sütlü kahve
Akşam: 1 minik ekmek dilimi kadar pizza , (tavuk mantar soğan ve biberli ), yarım kase domates çorbası
2 lt su

30dk cardio
3 mil leslie
200 ip atlama
sedulu A Arrietty_ H3RA_

ekmeklerin tam bugday ekmegi dimi?

tarti oncesi yogun olmus sanki. cok gorunmuyor ama.

ekmeklerin tam bugday ekmegi dimi?

tarti oncesi yogun olmus sanki. cok gorunmuyor ama.
Evet yaa tam motiveyken , başıma bunlar geliyor.Ah minik kızım .. 'Annecim okulda seni çok özlüyorum , ben okuldayken sen evi toplayıp , kardeşimle ilgilenip bana pizza yapar mısıınn?' Tembihi aldığım için böyle oldu.Sporlarıma yazık mı ettim bilmiyorum ama yedim Allah affetsin

canim ben pizza yiyorum, hem de gayet orta boy pizza.

kendim yapiyorum, malzemesini bol tutup kendisini incecik yapiyorum.

ev pizzasindan zarar gelmez. Ama tabi hem sabah ogununde ekmek hem aksam ogununde pizza biraz olmamis. Sabahki ekmekleri kesebilirsin boyle durumlarda. Hatta tarti oncesi olmasa pizzayi artirabilirsin bile.

Evde pizza yaparken bir de tb unuyla yap, oh mis.

Tüm gün dışarıda olma sonucu
Kahvaltı
Yarım yulaflı tost
20 gr çeçil peyniri
1 salatalık ve domates
1 haşlanmış yumurta
Yeşil çay

Akşam
2 hamburger köftesi
200 ml ayran ve salata

Su 1.5 lt maalesef yeni yeni içiyorum.
Cardio 75 dk
14000 adım var
Bugün makro eklemedim ama standart düzeyde gitmişim sanki

gayet super menu olmus,
makrolarin da kesin tutmustur bence, karb lik bir sey goremedim.

senin aksam menunu yarin yapicam ben de

Merhaba :)
Proteinli süt dünden kalma, çöpe atmak istemedim kalanı bugün içtim.
Bugün misafir gelmişti eve, kurabiyeye dayanamadım hiç yememiştim öncesinde. Sonradan pişman oldum akşam yemeği yemedim kurabiye yediğim için. Akşam öğünü yazıyor ama saat 5 gibi yedim o kurabişleri, inşallah sabah tartıda kendini belli etmez

Adım 10.000
30 dk egzersiz yaptım bugün. Chloe ting 2021 flat stomach olan programının ilk günü. Aslında 4 tane video var ama ben sadece 2 tanesini yapabildim çok hamlamışımöldüm yaparken

Doğru söylüyorsun , akşama pizza varsa sabaha ekmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…