- 4 Ağustos 2017
- 707
- 1.591
Merhaba canım öyle bi bakmıştım nerden gördün
Spor şart ölçülerin çok iyi ama bel ve göbek için spor yapman lazım mesela mekik çek27.09 pzt 57.1
02.10 cts 55.5
Fark : - 1.600
02.10.2021 Ölçülerim :
91 göğüs
69 bel
85 göbek
92 kalça
50 Uyluk
33 bacak
25 kol
Eki Görüntüle 2925742
Evet kuzum takimlar kapandi. Basiniz sagolsun sizindeMerhaba canım öyle bi bakmıştım nerden gördünyeni yeriniz mi burası hayırlı olsun neden değişti. Ben de baya zor dönemlerden geçtim babaannem vefat etti daha sonrasında Covit olduk tüm sülale sorma ama en azından kilom aynı ona şükür diyorum siz nasılsınız herkes iyi mi optum hepinizi
Oh my goo tarihi yanlış yazdım 2021 olacaktı aklım 2020 de kaldı ah pandemi yaktın bizi
Çok teşekkür ederim göbeğim sağolsun moralimi bozmak için elinden geleni yapıyorSpor şart ölçülerin çok iyi ama bel ve göbek için spor yapman lazım mesela mekik çek
Eksin çok iyi tebrik ederim
Üzülme mekik felan yapsan iyi olscak mesela chole ting sporları yapabilirsin iki haftalık challengeÇok teşekkür ederim göbeğim sağolsun moralimi bozmak için elinden geleni yapıyor
Merhaba hoşbulduk mürdüm benMetaverse hosgeldin Kisaca kendinden bahseder misin ? Hedef kilo,verme isteme sebebin. Spor hayatinda var mi
Bugun tarti günümüz. Tartinida paylasirsan harika olur
Hoşgeldin :) boyun kaç acaba?Merhaba hoşbulduk mürdüm ben30 yaşındayım evliyim, öğretmenim.giderek kilo alıyorum , malesef spor yapmıyorum başlayacağım artık.birazadan kilomu ekliyorum Eki Görüntüle 2925769
Hoşbulduk 1.67:)Hoşgeldin :) boyun kaç acaba?