- 1 Ağustos 2021
- 364
- 1.142
- 30
Merhaba Murdum hosgeldin☺Merhaba, bende katilabilirmiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Murdum hosgeldin☺Merhaba, bende katilabilirmiyim
hastalikta favorim corbalar,
soyle bol tavuklu bir corba neye iyi gelmez.
ya da bol sebzeli mercimek corbasi.
simdi guc yetirip yapamasan da iyilesince aklinda olsun, buzluga bunlardan at.
Yapacak bir sey yok maalesef, okulun ilk yili bu sekilde hastalan iyiles, yeniden hastalan seklinde geciyor...
doganin kanunu bu desem belki icin rahatlar
Tavuklu poke bowl yedim acılıHarika let's eat lettuce Lady'iimm
HoşgeldinnnMerhaba, bende katilabilirmiyim
Looo sabun bile yardim etmedi. Dur simdi muhtesem menumu yazamLori iyi gezmeler,
senin probleme ben cozum bulurum ama oyle bir gunde olmaz.
diyim mi, diyim diyim
hemen gidip yesillik aliyorsun hemi de bolca, bolca bolca tuketiyorsun.
yok benim midem kucumen, bol yesillik yiyemem dersen, ot ozu mudur nedir ondan aliyorsun, bak su tarz bir sey:
bunu suyuna, smootie ne, yogurduna, otuna... ekliyorsun.
bu senin gunluk aldigin potasyum ve lif miktarini artiracak. zamanla sindirimin kolaylasacak, tabi ki bir gunde mucizeyi ancak caylar ve ilaclar saglar. Ki cok da cekinme kullanmaktan, kabiz olmaktan daha iyidir circir olmak
Merhaba hoşbuldukMerhaba Murdum hosgeldin☺
HoşbuldukTavuklu poke bowl yedim acılı
Hoşgeldinnn
Yaa çok memnun oldum hoşbuldukMetaverse hosgeldinnn
KK’nin en guzel grubuna hosgeldin.
Ben grubun en sakin, en kibari, en sessizi, en terbiyeli uyesiyim Turkcem mukemmeldir
Bu kadar az yesem ve su da İçmesem muhtemelen zaten ben de tuvalete gidemem.
Ne gezmesi okula geldik zor bir gündü, kahve makinam yok filtre kahve içemiyorum ben, mideme dokunuyor espresso içmeyince de migrenim tuttu bütün gün migrenle uğraştım bir sürü hap içtim şimdi yatacağım sabaha geçer inşallah.LadyMiami kiz BamyaJunior ne geziyon kizim. Senin hayatindan istiyom yaw
Cok guzel gorunuyorAkşam yemeğimi nasıl anlatacağımı bilemedim o yüzden resmini koydum. Bildiğin sebze ve çiğ balık. Çok aşırı proteinli bir gün oldu. Spor çok fazla yapamadım hem vaktim yoktu hem migrenim çok kötüydü, yediklerimin listesi resimlerde. Tek tek her şeyi yazamadım kusura bakmayın çok kötü başım ağrıyor.