Kahvaltı hazirlamak neden zor geliyor bana bilmiyom
15 bine taktım kafama valla yetişebilsem iyi olacak ya
Yürü migi yürüüüü
Bende kahvaltiyi cok severim ama hazirlamasindan nefret ederimben kahvalti menusunu cok severim,
onu oglen yiyip aksama sadece yemek yapiyorum,
bu if tam tembel isiLusi ahahahah, gel sen buraya gel.
Ben kahvaltıyı çok seviyorım evet kahya lazım kraliçeler gibi oturmak istiyom oben kahvalti menusunu cok severim,
onu oglen yiyip aksama sadece yemek yapiyorum,
bu if tam tembel isiLusi ahahahah, gel sen buraya gel.
Bende kahvaltiyi cok severim ama hazirlamasindan nefret ederim
Ben kahvaltıyı çok seviyorım evet kahya lazım kraliçeler gibi oturmak istiyom oderecs
Bende kahvaltı sevmeyengillerdenim.kızlar bu arada bir şey soracağım size akıl danışmak istiyorum sabah kahvaltı yapmıyorum canım istemiyor bazen, bazen fırsatım olmuyor öğlene kadar kahve ile idare edebiliyorum.
sizce sabah elma sütle geçiştirmek nasıl fikir metabolizma açısından? öğlene çok acıkmamış olurum gibi diyorum öğlen alacağım kalori çok olmaz öğünlerde denge olur..
sabah sağlam kahvaltı yaptığımda ise öğlen pek acıkmıyorum 15 gibi acıkıyorum o saatlerde de yemek yeme imkanım olmuyor o yüzden kahvaltıyı atlamak fikri mantıklı geliyor.
yani derleyip topladığımda aç beklemek kahvaltıyı atlamak bir öğünde kalorileri toplamak vücut için sağlıklı ideal olan nedir, metabolizmayı yavaşlatmak istemiyorum
Bende valla zor oluyor hergün aynı şekilde yapıyorsunBende kahvaltiyi cok severim ama hazirlamasindan nefret ederim
Meal prep gibi bisey ile gecti gunum resmen.
Sabah yedigim protein kraker ve labne ile duruyorum
Eki Görüntüle 2924795
Tesekkur ederim.Biberi nadir bulabiliyorum. Aci yiyemiyorum. Bol bol tabagimda gorursunuz artik:))bibeeeeeeer
cok severim,
afiyet olsun simdiden.
kiz benim bu yeni doktor da gunde 5 porsiyon sebze/meyve tuketin diyor, diger doktorum da 8 porsiyon yesillik diyordu
hep kendi tarzim doktorlari bulup sizi spamliyorum ama bakalim ise yarayacak mi
Tesekkur ederim.Biberi nadir bulabiliyorum. Aci yiyemiyorum. Bol bol tabagimda gorursunuz artik:))
Sebze iyi guzelde,meyve cok degil mi ya ?
Aksam salatama karpuz ekleyecegim
Plan soyleevet oyle 5 porsiyon toplam demis,
benim kafada o direk 1 porsiyon meyve 4 porsiyon sebze olarak belirdi.
1 adet orta boy elma icin 1 porsiyona karsilik gelir demis.
offff, beyaz peynir de koy, mukemmel olsun.
bir iki kez ben de salataya meyve ekledim, nahos bir tadi oluyor ozellikle limonlu salata ise, ben cok sevdim, esim eh iste dedi, yine de ara ara deniyorum.
Denisiklik iyidir her daim dimi :)
Plan soyle
Beyaz peynir,baby ispanak ,karpuz birazda pine nuts :))
Yanina kuzu pirzola