Farklı bir bünyem var ben öğün atlayınca da kilo veremem.Kilo almak mı ne diyorsun
Beyaz lahana mı ben onun sarmasını severüm allaaaaahFarklı bir bünyem var ben öğün atlayınca da kilo veremem.
Öğlen eve geldim ıspanağın paketi hiç açılmamış hafta sonu malum okula gideceğim açılırsa bozulur diye lahanadan omlet yaptım, biraz doğranmış lahana vardı soğan, mantar ekleyip peynirsiz omlet yaptım iki yumurtalı, yedim gayette lezzetli olmuştu tavsiye ederim. Lahanayla omlet oluyormuş yani.
Salata roka herlde enfes ımmhh yanındaki ne ki ya kelle gibi koyun çenesini andırıyor
Bende cok severimmm. Yarin yapacamBeyaz lahana mı ben onun sarmasını severüm allaaaaah
MaynakSalata roka herlde enfes ımmhh yanındaki ne ki ya kelle gibi koyun çenesini andırıyor
Geçmiş olsun minnoşumMaynak
Sagol bebisimmGeçmiş olsun minnoşum
Zalımmmm kadınBende cok severimmm. Yarin yapacam
Kirbacli duymasinZalımmmm kadın
Ben de yarın kısır yapacaum buyrun gelin
Bana şaklatıp duruyor kırbacını gücü gariban lusiye yetiyorKirbacli duymasinuzun zamandir kullanmadi da
Sen her türlü güzelsin.
Ben zat-I alilerinin herseyine bayılırımBeyaz lahana mı ben onun sarmasını severüm allaaaaah
Ben 1000 civarı hesapladım. Demekki ortalamasını alman gerekiyor.Sabah limonlu ve gül yağlı su
Kahvaltı 10:00
2 haşlanmış yumurta
1 dl beyaz peynir
4 zeytin
8/10 sap maydonoz
Ara
1 tarçınlı kahve
Yarım avuç kaju
Yarım avuç ceviz
Akşam 20:00
1 adet fırında çupra
2 yk çoban salata
1 yk kabak tarator
2/3 dl kavun
A Arrietty_sedulu
Bugün yediklerimi iki ayrı uygulamaya girdim. Biri 1.200 cal hesaplamış biri 690 cal uçurum gibi. Makro değerlerde tutmuyor. Komedi gibi
Ne eylülü şu an 1 Ekimsedulu spor yok canim.
10bin adim yaptim, yatiyorum. Cok usudum bugun, eylülde de isitma açılmaz diye direndimsuan kislik çoraplar ve batttaniye ile bu mesaji sana yaziyorum. Beni seksulu hayal et
Yarin ekime girdigimize gore korukleyebilirim.