Fit Club 🏋🏻‍♀️

Nam Nam :kk77:

1633013348130748705609518804874.jpg

Kalori hesabi yapmadim bugun

supermis,

ben de ispanakli salata yapicam: ispanak, yesil sogan ve pancar

buzluktan kiymali kapuska cikardim, 1 porsiyon ondan

bol nohutlu bulgur pilavi, meyhane usulu yapicam, 1 porsiyon da ondan

:KK200:

aciktim galibaaaa
Galibasi yok gibi 🤭
Bende aciktim.
Senin menude sahane 😍
Benim yeme işi bitti bugün menümü yazayım
Kahvaltı
Yarım yulaf tostu ( 1 tane yiyemiyorum çok doyurucu oluyor )
1 salatalık
2 zeytin
Çeçil peyniri
Yeşil çay
2 dilim sucuk

Ara
2 tk şekersiz kakaolu fıstık ezmesi
Kahve

Akşam
8 tane orta boy köfte
3 çatal patates kızartması

Su 2 lt
75 dk cardio
11000 adım var
Eki Görüntüle 2924804
Harika gun olmus sedum. Afiyet olsun

Dun ev doktorum bi ilac verdi. O ilacla bol su icmeliydim. Yoksa tam tersi etkiliyomus🤣
Anasini satim zaten ayda 1 gidiyom simdi oldu senede 1🤣
Acildeyken soylimde hortum taksinlar kurtulam🤣
Senin en buyuk problemin su icmemek zaten. Su icsen bagirsaklarindaki hersey yumusayip yolunu bulacak. :rolleyes:

evet oyle 5 porsiyon toplam demis,

benim kafada o direk 1 porsiyon meyve 4 porsiyon sebze olarak belirdi.

1 adet orta boy elma icin 1 porsiyona karsilik gelir demis.

offff, beyaz peynir de koy, mukemmel olsun.

bir iki kez ben de salataya meyve ekledim, nahos bir tadi oluyor ozellikle limonlu salata ise, ben cok sevdim, esim eh iste dedi, yine de ara ara deniyorum.

Denisiklik iyidir her daim dimi :)

Karisik salatalarin ustune ssoyle portakal ,cilek vs.atmak istiyorum ama benim sipalar meyvelri yer yemege dokunmaz diye hala yapamiyorumm🙄🙄

Menu paylasayim, sporu sonra yazayim.
Spor yapmadim ama yuruyuse cikmak istiyorum bakalim.

12.30
Buyuk bir porsiyon yesil fasulye
2 minik salatalik, 1 domates, 1 sogan
1 porsiyon meyve salatasi
1 yk kadar keten tohumu, 1 avuc kuruyemis

arada 2 kare bitter

17.45
salata
1 porsiyon bol nohutlu bulgur
1 porsiyon kiymali kapuska
3 yk kadar yogurt

sedulu sedulu

ben kahvalti menusunu cok severim,
onu oglen yiyip aksama sadece yemek yapiyorum,
bu if tam tembel isi @Lusi ahahahah, gel sen buraya gel.
IF hic bana gore degil. Ac kalmak bana ters etki yapiyor. Herkesin bunyesi farkli. Sizde ise yaramasi ne guzel. Cunku detox gorevi de yapiyor. Ben acken ben degilim.:confused::KK53::KK53::KK53:
Mesela ben 1 ay Ramazanda oruc tutarim 1 gram kilo vermem hatta kilo alirim. :confused:
Ayrica kahvalti yapmayinca spor bile yapamiyorum hic enerjim olmuyor. Yasliyimya o yuzden heralde :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Bende valla zor oluyor hergün aynı şekilde yapıyorsun 🤓🤓
Yaw ne tembelsiniz hatunlar! Mutfagi ve yemek yapmayi cooook severim hic bir zaman usenmem. Hangi saat olursa olsun farketmez. Birtek bazan spor zor geliyor o da yasliliktan, cunku gencken gunde 3 saat spor salonundan cikmazdim. :KK6:
ahhh genclik:cry:
Meal prep gibi bisey ile gecti gunum resmen.
Sabah yedigim protein kraker ve labne ile duruyorum :skandal:
Eki Görüntüle 2924795
Offf en sevdiklerim birarada bu neeeeee?
Icine dusebilir miyim?
Cocukken sokakta oynarken yorulurduk eve gider ekmegin arasina yesil biber, salatalik ve maydanoz koyup yerdik. Hala cok severim. :confused:
Plan soyle
Beyaz peynir,baby ispanak ,karpuz birazda pine nuts :))
Yanina kuzu pirzola :kk77:
Oglum duymasin. Kuzu pirzola delisi. Malesef burdaki kuzular neden bilmiyorum tuhaf kokuyolar, cok yiyemiyoruz. Hatta hic yemiyoruz desem yalan olmaz. Ama yaz tatilinde 8 yasindaki oglum Turkiye'de istisnasiz haftada 3-4 kez pirzola yedi. Cok zayif ve istahsiz diye ona ayrica yapip yediriyodum.
Selamlar
Akşam yemegi yedin
Çoban salatası ve bi dilim karpuz yedim ve kapattım
Gun icinde protein almismiydin? Protein= kas ve enerji demek unutma.
İşyerinde yedin öğleden kalan yemek vardi
Ne yapalım artık dururum :)
Boyle duurumlar icin protein bar lar satiliyor. Onlardan cantanda mutlaka bulunsun. 1 tane yesen yeter. Hem kilo almana da yardimci olur.

IF hic bana gore degil. Ac kalmak bana ters etki yapiyor. Herkesin bunyesi farkli. Sizde ise yaramasi ne guzel. Cunku detox gorevi de yapiyor. Ben acken ben degilim.:confused::KK53::KK53::KK53:
Mesela ben 1 ay Ramazanda oruc tutarim 1 gram kilo vermem hatta kilo alirim. :confused:
Ayrica kahvalti yapmayinca spor bile yapamiyorum hic enerjim olmuyor. Yasliyimya o yuzden heralde :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Yaw ne tembelsiniz hatunlar! Mutfagi ve yemek yapmayi cooook severim hic bir zaman usenmem. Hangi saat olursa olsun farketmez. Birtek bazan spor zor geliyor o da yasliliktan, cunku gencken gunde 3 saat spor salonundan cikmazdim. :KK6:
ahhh genclik:cry:

Offf en sevdiklerim birarada bu neeeeee?
Icine dusebilir miyim?
Cocukken sokakta oynarken yorulurduk eve gider ekmegin arasina yesil biber, salatalik ve maydanoz koyup yerdik. Hala cok severim. :confused:

Oglum duymasin. Kuzu pirzola delisi. Malesef burdaki kuzular neden bilmiyorum tuhaf kokuyolar, cok yiyemiyoruz. Hatta hic yemiyoruz desem yalan olmaz. Ama yaz tatilinde 8 yasindaki oglum Turkiye'de istisnasiz haftada 3-4 kez pirzola yedi. Cok zayif ve istahsiz diye ona ayrica yapip yediriyodum.

Gun icinde protein almismiydin? Protein= kas ve enerji demek unutma.

Boyle duurumlar icin protein bar lar satiliyor. Onlardan cantanda mutlaka bulunsun. 1 tane yesen yeter. Hem kilo almana da yardimci olur.
Kilo almak mı ne diyorsun 😳😳😳😅

Yazmayi unuttum sanirim acilden sonra aile hekimine gectigimiz zman regl gecikmesinden bahsettim su anda 21 gun olmak uzere diye ,yine kan tahlili istedi betahcg kontrolu ,hormon kontrolu yaptik
Hamilelik tabiki yok ama tiroid yuksege yakin cikmis jinekologa gorunucem
En yakin randevu 15ekim o zamana kadar degisiklik oazsa galiba ilac verir diye düşünüyorum kadinlarda regl gecikmesi yapiyormus oyle asiri yukseklikte yok.kaf.iyice karisti

30 Eylül
Kahvaltı :
2 tane Hindi fümeli sandviç
Çay
Ara:
10 çiğ fındık
Öğle :
3 yk bahçıvan kebabı
3 yk çoban salata
2 yk yoğurtlu havuç
Ara:
12 üzüm
1su bardağı için fit proteinli süt
Akşam :
3 köfte kadar ızgara tavuk şiş
3 yk patates püresi
Haşlanmış sebze 2 yk kadar

Protein az oldu diye korktuğum için(ve acıktığım için :KK70:) ikindi zamanı proteinli süt aldım hiç içmesem de olurmuş.

Adım 12.700
50 mekik
Su 2 lt daha içiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20210930_205116_com.askipo.patient.jpg
    Screenshot_20210930_205116_com.askipo.patient.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 14
X