- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
Tavuk bisi yok muydu ? Protein olmadan nasıl duracaksın sabaha kadar ?Selamlar
Akşam yemegi yedin
Çoban salatası ve bi dilim karpuz yedim ve kapattım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tavuk bisi yok muydu ? Protein olmadan nasıl duracaksın sabaha kadar ?Selamlar
Akşam yemegi yedin
Galibasi yok gibisupermis,
ben de ispanakli salata yapicam: ispanak, yesil sogan ve pancar
buzluktan kiymali kapuska cikardim, 1 porsiyon ondan
bol nohutlu bulgur pilavi, meyhane usulu yapicam, 1 porsiyon da ondan
aciktim galibaaaa
Harika gun olmus sedum. Afiyet olsunBenim yeme işi bitti bugün menümü yazayım
Kahvaltı
Yarım yulaf tostu ( 1 tane yiyemiyorum çok doyurucu oluyor )
1 salatalık
2 zeytin
Çeçil peyniri
Yeşil çay
2 dilim sucuk
Ara
2 tk şekersiz kakaolu fıstık ezmesi
Kahve
Akşam
8 tane orta boy köfte
3 çatal patates kızartması
Su 2 lt
75 dk cardio
11000 adım var
Eki Görüntüle 2924804
İşyerinde yedin öğleden kalan yemek vardiTavuk bisi yok muydu ? Protein olmadan nasıl duracaksın sabaha kadar ?
Bol su ic bari.İşyerinde yedin öğleden kalan yemek vardi
Ne yapalım artık dururum :)
İçiyom valla sıkıldım tek kadın ben kaldım işyerimde adamlardan uzak duruyom ofiste otutuyomBol su ic bari.
Senin en buyuk problemin su icmemek zaten. Su icsen bagirsaklarindaki hersey yumusayip yolunu bulacak.Dun ev doktorum bi ilac verdi. O ilacla bol su icmeliydim. Yoksa tam tersi etkiliyomus
Anasini satim zaten ayda 1 gidiyom simdi oldu senede 1
Acildeyken soylimde hortum taksinlar kurtulam
evet oyle 5 porsiyon toplam demis,
benim kafada o direk 1 porsiyon meyve 4 porsiyon sebze olarak belirdi.
1 adet orta boy elma icin 1 porsiyona karsilik gelir demis.
offff, beyaz peynir de koy, mukemmel olsun.
bir iki kez ben de salataya meyve ekledim, nahos bir tadi oluyor ozellikle limonlu salata ise, ben cok sevdim, esim eh iste dedi, yine de ara ara deniyorum.
Denisiklik iyidir her daim dimi :)
Odum koptu looo. Saka yaptim gercek oldu sandim gercekten hortumu yicem sandim allahtan hap verdi. Patronumda dedi dogum gunun calismadigin gune denk geldigi icin yarin evde kalSenin en buyuk problemin su icmemek zaten. Su icsen bagirsaklarindaki hersey yumusayip yolunu bulacak.
Valla billa ama rahatsizim gaddarim insallah bu aksam hallolur. Yarin normale dönerimGerçek mi
Ben bu menüye baygınlık geçirirmValla billa ama rahatsizim gaddarim insallah bu aksam hallolur. Yarin normale dönerim
IF hic bana gore degil. Ac kalmak bana ters etki yapiyor. Herkesin bunyesi farkli. Sizde ise yaramasi ne guzel. Cunku detox gorevi de yapiyor. Ben acken ben degilim.ben kahvalti menusunu cok severim,
onu oglen yiyip aksama sadece yemek yapiyorum,
bu if tam tembel isi @Lusi ahahahah, gel sen buraya gel.
Yaw ne tembelsiniz hatunlar! Mutfagi ve yemek yapmayi cooook severim hic bir zaman usenmem. Hangi saat olursa olsun farketmez. Birtek bazan spor zor geliyor o da yasliliktan, cunku gencken gunde 3 saat spor salonundan cikmazdim.Bende valla zor oluyor hergün aynı şekilde yapıyorsun
Offf en sevdiklerim birarada bu neeeeee?Meal prep gibi bisey ile gecti gunum resmen.
Sabah yedigim protein kraker ve labne ile duruyorum
Eki Görüntüle 2924795
Oglum duymasin. Kuzu pirzola delisi. Malesef burdaki kuzular neden bilmiyorum tuhaf kokuyolar, cok yiyemiyoruz. Hatta hic yemiyoruz desem yalan olmaz. Ama yaz tatilinde 8 yasindaki oglum Turkiye'de istisnasiz haftada 3-4 kez pirzola yedi. Cok zayif ve istahsiz diye ona ayrica yapip yediriyodum.Plan soyle
Beyaz peynir,baby ispanak ,karpuz birazda pine nuts :))
Yanina kuzu pirzola
Gun icinde protein almismiydin? Protein= kas ve enerji demek unutma.Selamlar
Akşam yemegi yedin
Boyle duurumlar icin protein bar lar satiliyor. Onlardan cantanda mutlaka bulunsun. 1 tane yesen yeter. Hem kilo almana da yardimci olur.İşyerinde yedin öğleden kalan yemek vardi
Ne yapalım artık dururum :)
Kilo almak mı ne diyorsunIF hic bana gore degil. Ac kalmak bana ters etki yapiyor. Herkesin bunyesi farkli. Sizde ise yaramasi ne guzel. Cunku detox gorevi de yapiyor. Ben acken ben degilim.
Mesela ben 1 ay Ramazanda oruc tutarim 1 gram kilo vermem hatta kilo alirim.
Ayrica kahvalti yapmayinca spor bile yapamiyorum hic enerjim olmuyor. Yasliyimya o yuzden heralde
Yaw ne tembelsiniz hatunlar! Mutfagi ve yemek yapmayi cooook severim hic bir zaman usenmem. Hangi saat olursa olsun farketmez. Birtek bazan spor zor geliyor o da yasliliktan, cunku gencken gunde 3 saat spor salonundan cikmazdim.
ahhh genclik
Offf en sevdiklerim birarada bu neeeeee?
Icine dusebilir miyim?
Cocukken sokakta oynarken yorulurduk eve gider ekmegin arasina yesil biber, salatalik ve maydanoz koyup yerdik. Hala cok severim.
Oglum duymasin. Kuzu pirzola delisi. Malesef burdaki kuzular neden bilmiyorum tuhaf kokuyolar, cok yiyemiyoruz. Hatta hic yemiyoruz desem yalan olmaz. Ama yaz tatilinde 8 yasindaki oglum Turkiye'de istisnasiz haftada 3-4 kez pirzola yedi. Cok zayif ve istahsiz diye ona ayrica yapip yediriyodum.
Gun icinde protein almismiydin? Protein= kas ve enerji demek unutma.
Boyle duurumlar icin protein bar lar satiliyor. Onlardan cantanda mutlaka bulunsun. 1 tane yesen yeter. Hem kilo almana da yardimci olur.