- 23 Temmuz 2021
- 2.048
- 6.423
Bugün biraz kalori zikzak yapayım dedim, nette okudum değişik bir yöntem o yüzden sabah ve öğlen baya yüksek kalori aldım 750 yi geçti, akşama sadece 250 kalori bütçem var dolayısıyla azıcık balık falan yiyip kocaman bir salata yiyecem gibi görünüyor akşam.Akşam planları neler kızlar?
Bende tavuk sote ve pilav olacak. Muhtemelen 300 gr kadar tavuk yerim 4 yk pilav bir de yoğurt yedim mi tamamdır.
Sabahları yulaf yemek iyi fikir akşamdan bir çay bardağı sütün içerisine iki yemek kaşığı yulaf koyuyorum sabah yumuşamış oluyor, üzerine meyveleri doldurup yiyorum zaten yulafdaki protein miktarı sabah için yeterli. Başka bir şey eklemene gerek yok ama eğer eklemek istersen fıstık tozu satılıyorsa orada tuzsuz şekersiz yağsız onda çok yüksek protein var. İki kaşığındaki kalori sadece 70 ama proteini çok yüksek hem de doğal kimyevi değil. Diğer arkadaşlar da protein tozuyla ilgili güzel şeyler yazmışlar benim bir şey yazmama gerek yok, Çok faydalı bir şey olmadığını anlamışsındır zatenCappuccino olmasa iyiydi ya, şekersizdi ama yine de kalorisi çoktur. Bugün daha az kh aldım ama kalori fazla oldu. Sabah 2 yumurta ağır geldi sabahları yulaf yemeye alışmıştım. Yeterli protein almak istiyorum acaba yarın yulafa protein tozu mu katsam, 30grlık porsiyonda 24gr protein var, 1.4gr kh. 120 kcal. Ne dersiniz?
Bu arada normalde protein tozu kullanan biri değilim, evdeki kardeşimin. Spor salonunda ölçtürmüştüm yağ oranım fazla ve kası kütlem az.
Ne kadar sıkıcı bir menu yawbide hergun ayni aksamlari degisiyor sadece
Canım benim hep aynı şeyleri yersen kilo veremezsin ufak değişiklikler yap arada şok etkisi yap miktarlarının ne kadar olduğu önemli değil çok az da yiyebilirsin ama başka şeylerde yemeyi dene.