İçinde un da var ama bilmiyorumKarbonhidrat miktarı ne kadar peki ?
Başka ne var içinde?433 kalori almışım bugun
Ama soğan çorbasının kalori bulamadım ya çıkmıyo
et var sogsn varBaşka ne var içinde?
250 gr 95 kaloriİçinde un da var ama bilmiyorum
Bi kase yani 1 kepçe 250 gr mi250 gr 95 kalori
TeşekkürlerMutlu yillar
52leri ucundan da olsa gormen harika
Yani haftada bir gün bütçenin üzerinde 200-300 kalori al demeye getirmiş ama ben denemedim hiç, denemediğim şeyi tavsiye etmek istemiyorum çünkü düzenli olarak ben hep 1000 kalorinin altında kalmaya çalışıyorum yani öyle haftada bir gün fazla kalori alayım demedim. Ve şu anki uyguladığım sistem ben de çok işe yarıyor düzenli olarak kilo veriyorum. Bu sistemi değiştirirsem sonuç alamayabilirim. Bir yöntem işe yarıyorsa asla farklı arayışlar içerisine girmemek lazımBaktim Ama tam cozemedim. Yani plato doneminde mi mantikli o sekil beslenmek
Teşekkür ederimİyiki doğduntebriklerr
Teşekkür ederim.İyiki dogdun iyiki varsin kalori kraliçesi
En sevdiğim hediye, çok teşekkür ederim bugün bir demet marul da senden yiyecemWilma11 dans etmek harika bir şey insanın enerjisi değişiyor resmen
tavsannesi sana da geçmiş olsun yavrum ya havalar bozdu okullar açıldı hastalıklar başladı yine.
LadyMiami dogum günü kızına benden bir adet marul nice fit senelere
Aynen öyle, kalori hesabıma sığmadığı için kızlara verdim tadına bile bakmadım.LadyMiami nice yaslara,
yeni yasin guzellikler getirsin,
benden de sana belcika cikolatasi, bitterindensenin kalori hesabina sigmiyorsa paylasiriz
TeşekkürlerMalesef ,ilk yil bize agir gelicek gibigida takviyesi birkac urun var aklimda onlara baslamayi dusunuyorum ,cunku yemek konumuzda sıkıltili olunca bagisiklik yerlerde
LadyMiami dogum gunun kutlu olsunn , bu yilda en fitimiz sen kal
Teşekkürler canııııımGeçmiş olsun tekrardan.
Allah dermansız dert vermesin, bunlar olacak büyüyene kadar.
Anne olunca ayağı taşa değse içi eriyor insanın onuda bilirim.
LadyMiami sağlık, mutlulukla nice yaşlar dilerim. Doğum günün kutlu olsun.
Patatesi seviyorsan haşlanmış olarak yiyebilirsin, üzerine baharat koy çok lezzetli oluyor. Tabi çok aşırıya kaçmamak şartıyla. Çok fazla kalorisi olan bir şey değil hatta kilo vermeye yardımcı olabiliyor.Patates püresi yedim bugünde 131 kalori çıktı
2 kaşıklık tedim galiba az bişi koymuşladıPatatesi seviyorsan haşlanmış olarak yiyebilirsin, üzerine baharat koy çok lezzetli oluyor. Tabi çok aşırıya kaçmamak şartıyla. Çok fazla kalorisi olan bir şey değil hatta kilo vermeye yardımcı olabiliyor.
Ama püresine yağ konduğu için yedigin zaman çok az miktarda ye.
Etli soğan çorbası 250 gramı 150 kalori.Ö
et var sogsn var
Gecmisolsun ventolin anliktaolsa iyigeliyorOnemli degil canim. Tesekkur ederim sordugun icin. Kuru oksuruk vardi
Alerjik astimimda var. Dun tum gun ventolinia aldim desem yeridir.
Siz nasilsiniz ? Sende tam iyilesememistin. Cocukda hastalaninca insanin aklina kendi gelmiyor. Kendini unutma o arada.
Eline saglik sedumTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cumartesi tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
Kaçamaklardan dolayı ceza veriyorum !
Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma A Arrietty_
@sedulu ÖDÜL
@Dahlia_ ÖDÜL
MUAF @H3RA_
LadyMiami
tavsannesi ÖDÜL
MUAF
@deanvillage ÖDÜL
Wilma11 ÖDÜL
@Alys