Fit Club 🏋🏻‍♀️

Bide bugün de taş kebabı vardi iki kaşık yedim sevmedim tadını işyerinde yapmıştı

Mutlu yillar
52leri ucundan da olsa gormen harika
Teşekkürler
Bugün 52.8 olmuşum.
Diyetimde hiçbir şey değiştirmedim demekki spor yüzünden gidiyor. Çünkü sporu komple değiştirdim.
Baktim Ama tam cozemedim. Yani plato doneminde mi mantikli o sekil beslenmek
Yani haftada bir gün bütçenin üzerinde 200-300 kalori al demeye getirmiş ama ben denemedim hiç, denemediğim şeyi tavsiye etmek istemiyorum çünkü düzenli olarak ben hep 1000 kalorinin altında kalmaya çalışıyorum yani öyle haftada bir gün fazla kalori alayım demedim. Ve şu anki uyguladığım sistem ben de çok işe yarıyor düzenli olarak kilo veriyorum. Bu sistemi değiştirirsem sonuç alamayabilirim. Bir yöntem işe yarıyorsa asla farklı arayışlar içerisine girmemek lazım
İyiki doğdun tebriklerr
Teşekkür ederim
İyiki dogdun iyiki varsin kalori kraliçesi
Teşekkür ederim.
En sevdiğim hediye, çok teşekkür ederim bugün bir demet marul da senden yiyecem
LadyMiami nice yaslara,

yeni yasin guzellikler getirsin,

benden de sana belcika cikolatasi, bitterinden senin kalori hesabina sigmiyorsa paylasiriz
Aynen öyle, kalori hesabıma sığmadığı için kızlara verdim tadına bile bakmadım.
Zaten sütlü çikolata sevmiyorum, kadın iyi niyetli biri, Türkiye’den gelen bir şey olduğu için sevinirim diye almış, tabi onun yanında çok sevinmişim numarası yaptım.
Teşekkürler
Açıkçası ben herkesle birlikte fit olarak devam etmek isterim, buradan günlük sporlarımızı paylaşsak ve sağlıklı beslenme konuşsak harika olur. Mesela kilo verme derdimiz olmasa sadece fit tarifler falan paylaşsak. Doğum günü dileğimdir, inşallah
Teşekkürler canııııım

Patates püresi yedim bugünde 131 kalori çıktı
Patatesi seviyorsan haşlanmış olarak yiyebilirsin, üzerine baharat koy çok lezzetli oluyor. Tabi çok aşırıya kaçmamak şartıyla. Çok fazla kalorisi olan bir şey değil hatta kilo vermeye yardımcı olabiliyor.
Ama püresine yağ konduğu için yedigin zaman çok az miktarda ye.

2 kaşıklık tedim galiba az bişi koymuşladı

Gecmisolsun ventolin anliktaolsa iyigeliyor
Koşuşturmaca halindeyim simdilik

Eline saglik sedum
Bu Lusi kedisini kirbaca boggg

Kahvaltım ve kalori listesi. Bol proteinli oldu. Taze meyve kalmamış buzluktakilerden koydum dişlerim sızlıyor.
Fıstık tozunu ilk defa böyle kullandım gayet hoşuma gitti. Türkiye’de çocukken leblebi tozu yerdik ona benziyor.

Eklentiler

• 3798B954-7C2C-4B96-8F57-CF30760C228C.jpeg
    168,1 KB · Görüntüleme: 20
  • B18D53CA-2011-480E-8040-D08C459E763C.png
    262 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…