Fit Club 🏋🏻‍♀️

Tam not Aldi

50gr h.cevizi unu
50gr badem unu
60 gr mozzarella
60 gr creme fraiche
5 gr karniyarik otu
Cok az himalaya tuzu
Bir tutam maydonoz
10 adet siyah zeytin
7 adet yesil zeytin
1 yumurta beyazi
Yumurta sarisi da ustune surmek icin

Ustune surulecek yumurta sarisi haric hepsini karistirdim. Sonra ellerimi islatip yuvarladim.

Firinda uzerine kizarana kdr 200derecede pisirdim

Tanesinde yaklasik 4gr karb var.

Öğlenki mercimek salatası fazla oldu biliyordum ama toplamda 110 gr Karbonhidrat çok değil mi nasıl o kadar fazla oldu anlamadım

Evet 48-50 arası olmak istiyorum
Tamamdir
50 diye yazayim simdilik :)) boyun kacti?
27 Eylül

2 yk yulaf ezmesi
4 yk yoğurt

4 yk bulgur pilavı
3 yk mantarlı tavuk sote
3 yk yeşil mercimekli salata

1 mandalina
3 ceviz

1 kase ince bulgur çorbası
2 kaşık Turp salatası
Su miktarin ne kadar ?
Karb cok olmasina aslinda sasirmadim.
Yulaf, bulgur pilavi,mercimek,ince bulgur. Bunlar hep karborhidrat
Öğlenki mercimek salatası fazla oldu biliyordum ama toplamda 110 gr Karbonhidrat çok değil mi nasıl o kadar fazla oldu anlamadım
Eki Görüntüle 2923206
Kaloriden cok bu yuzden makroya bakiyorum ben
14.400 küsür adım sayım
Spor yapamadım o kadar çok uykum var ki gün içinde de çok uykulu hissediyorum
Sporsuz okadar adim sahane. Calisiyor muusun ?
Vitamin degerlerine baktirdin mi ?

164 boyum
2 litre içtim hala içiyorum :)
Bana da öğretin şu makro işini ya (
Evet hastanede çalışıyorum. B12, demir, Dvit hepsi düşük :d yeni ilaç kullanmaya başladım hepsi için

Cocuklari goturmek getirmek 10bin e sebep zaten

Gerisi ev kosusturmasi ve arabadan in markete yuru
Bu arada pogacalar firinda. Ben bugun tadamiyacagim. Esim begenirse tarifi paylasirim
Masallah. Ben malesef her yere arabayla gidiyorum burda hava cok sicak disarda yurunmez. Adimlarimi evde yapiyorum hep.
Onumuzdeki pazar kahvalti icin yapcam mutlaka cok tesekkurler muckssss
Eki Görüntüle 2923206
Hep karbli seyler yemissin ondan. Ama baslangic icin harika gidiyorsun. Zamanla ogrenirsin ve farkinda olmadan aliskanlik haline getirirsin. Aliskanlik haline gelince bir daha hic kilo almazsin hayat stilin olur cok gencsin cunku.
14.400 küsür adım sayım
Spor yapamadım o kadar çok uykum var ki gün içinde de çok uykulu hissediyorum
Masallah adim sayin harika, ayrica uyumakda kalori yaktirir.

İnşallah düzgün beslenmeyi öğrenebilirim ya çok teşekkür ederim sizin menülerle kendiminkini kıyaslamak faydalı olur diye düşünüyorum

164 boyum
2 litre içtim hala içiyorum :)
Bana da öğretin şu makro işini ya (
Evet hastanede çalışıyorum. B12, demir, Dvit hepsi düşük :d yeni ilaç kullanmaya başladım hepsi için
Biz soyle yapiyoruz. Yiyecegimiz seylerin (eger ilk kez yiyorsak) besin degerlerine netten bakiyoruz. SIK yedigimiz seyleri zaten ezberliyoruz. Bir ogun cok karb yediysek diger ogun onu dengeliyoruz. Aksam ogunlerinde mumkun mertebe karb yemiyoruz ve saat 19:00 dan sonra marul haric (bu ben oluyorum) hic birsey yemiyoruz.
Marul kirmizi cizgim kimse laf etmesin lutfen

Ben aksam fish tacos yapiyorum (balik durum gibi bisey)
Izgara baligi yesilliklerle durum yapip yiyosunuz. Durum icin tabiiki beyaz unlu yufka degil keto diyete uygun yufka kullaniyoruz. 3 taco 300 kalorinin altinda ve 30 gr protein iceriyor. resim koyarim yapinca insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…