Evet 48-50 arası olmak istiyorumGuzel baslangic. Hedefin 50 miydi?
Hahah aynen öyle oldu58 demistin, kilo vermeye niyetlenince 700 gr gitmis masallah.
Masallah yine ucmussunuz. Ben 10000 yapinca sevindirik oluyorum.
TamamdirEvet 48-50 arası olmak istiyorum
Su miktarin ne kadar ?27 Eylül
2 yk yulaf ezmesi
4 yk yoğurt
4 yk bulgur pilavı
3 yk mantarlı tavuk sote
3 yk yeşil mercimekli salata
1 mandalina
3 ceviz
1 kase ince bulgur çorbası
2 kaşık Turp salatası
Kaloriden cok bu yuzden makroya bakiyorum benÖğlenki mercimek salatası fazla oldu biliyordum ama toplamda 110 gr Karbonhidrat çok değil mi nasıl o kadar fazla oldu anlamadım
Eki Görüntüle 2923206
Sporsuz okadar adim sahane. Calisiyor muusun ?14.400 küsür adım sayım
Spor yapamadım o kadar çok uykum var kigün içinde de çok uykulu hissediyorum
Çişe git gelBende 16800200adim daha atsam da günü mu yazsam.
164 boyumTamamdir
50 diye yazayim simdilik :)) boyun kacti?
Su miktarin ne kadar ?
Karb cok olmasina aslinda sasirmadim.
Yulaf, bulgur pilavi,mercimek,ince bulgur. Bunlar hep karborhidrat
Kaloriden cok bu yuzden makroya bakiyorum ben
Sporsuz okadar adim sahane. Calisiyor muusun ?
Vitamin degerlerine baktirdin mi ?
Masallah. Ben malesef her yere arabayla gidiyorum burda hava cok sicak disarda yurunmez. Adimlarimi evde yapiyorum hep.Cocuklari goturmek getirmek 10bin e sebep zaten
Gerisi ev kosusturmasi ve arabadan in markete yuru
Bu arada pogacalar firinda. Ben bugun tadamiyacagim. Esim begenirse tarifi paylasirim
Onumuzdeki pazar kahvalti icin yapcam mutlaka cok tesekkurler muckssssTam not Aldi
50gr h.cevizi unu
50gr badem unu
60 gr mozzarella
60 gr creme fraiche
5 gr karniyarik otu
Cok az himalaya tuzu
Bir tutam maydonoz
10 adet siyah zeytin
7 adet yesil zeytin
1 yumurta beyazi
Yumurta sarisi da ustune surmek icin
Ustune surulecek yumurta sarisi haric hepsini karistirdim. Sonra ellerimi islatip yuvarladim.
Firinda uzerine kizarana kdr 200derecede pisirdim
Eki Görüntüle 2923204
Tanesinde yaklasik 4gr karb var.
Hep karbli seyler yemissin ondan. Ama baslangic icin harika gidiyorsun. Zamanla ogrenirsin ve farkinda olmadan aliskanlik haline getirirsin. Aliskanlik haline gelince bir daha hic kilo almazsin hayat stilin olur cok gencsin cunku.Öğlenki mercimek salatası fazla oldu biliyordum ama toplamda 110 gr Karbonhidrat çok değil mi nasıl o kadar fazla oldu anlamadım
Eki Görüntüle 2923206
Masallah adim sayin harika, ayrica uyumakda kalori yaktirir.14.400 küsür adım sayım
Spor yapamadım o kadar çok uykum var kigün içinde de çok uykulu hissediyorum
İnşallah düzgün beslenmeyi öğrenebilirim ya çok teşekkür ederimMasallah. Ben malesef her yere arabayla gidiyorum burda hava cok sicak disarda yurunmez. Adimlarimi evde yapiyorum hep.
Onumuzdeki pazar kahvalti icin yapcam mutlaka cok tesekkurler muckssss
Hep karbli seyler yemissin ondan. Ama baslangic icin harika gidiyorsun. Zamanla ogrenirsin ve farkinda olmadan aliskanlik haline getirirsin. Aliskanlik haline gelince bir daha hic kilo almazsin hayat stilin olur cok gencsin cunku.
Masallah adim sayin harika, ayrica uyumakda kalori yaktirir.
Biz soyle yapiyoruz. Yiyecegimiz seylerin (eger ilk kez yiyorsak) besin degerlerine netten bakiyoruz. SIK yedigimiz seyleri zaten ezberliyoruz. Bir ogun cok karb yediysek diger ogun onu dengeliyoruz. Aksam ogunlerinde mumkun mertebe karb yemiyoruz ve saat 19:00 dan sonra marul haric (bu ben oluyorum) hic birsey yemiyoruz.164 boyum
2 litre içtim hala içiyorum :)
Bana da öğretin şu makro işini ya(
Evet hastanede çalışıyorum. B12, demir, Dvit hepsi düşük :d yeni ilaç kullanmaya başladım hepsi için
Aman benim menulerle kiyaslamaİnşallah düzgün beslenmeyi öğrenebilirim ya çok teşekkür ederimsizin menülerle kendiminkini kıyaslamak faydalı olur diye düşünüyorum