- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Kiz yeni uyudu, oglumunda ilaclari verdim 30dk uzanicam eger birsey istemezseDinlene bilsen keske
Ben daha 7000Canim zeytinlipogaca istiyor kac gundur. Ve ketojenik usulu buldum.
Aksam yapip yarin tadina bakacagim .hosuma giderse tarif paylasirim
Oglumu aldim geldim. 12304 adimdayim
Zeytinli poğaçaya bayılırım ben de istiyorum tarifini.Canim zeytinlipogaca istiyor kac gundur. Ve ketojenik usulu buldum.
Aksam yapip yarin tadina bakacagim .hosuma giderse tarif paylasirim
Oglumu aldim geldim. 12304 adimdayim
Bana izin rapor bişiler yazın en iyisi menü yok spor yok kötü örnek öğrenciyim
Bana izin rapor bişiler yazın en iyisi menü yok spor yok kötü örnek öğrenciyim
sedulu kırbaçlısı laf edecek diye geyik için bile giremiyorum yazık değil mi bana
Hedef 20 kg vermek degil miydi senin
Yavrum yok sana izin falanBana izin rapor bişiler yazın en iyisi menü yok spor yok kötü örnek öğrenciyim
sedulu kırbaçlısı laf edecek diye geyik için bile giremiyorum yazık değil mi bana
OyleHedef 20 kg vermek degil miydi senin
Guzel baslangic. Hedefin 50 miydi?
Bana da ‘az ye’ derlerdi
Ofistekiler kek almamışlar yemem diye, karides ve salata almışlar öğlen için.
Eşim ve çocuklarım da dahil etrafımdaki insanların bu kadar anlayışlı olması beni çok mutlu ediyor.
Bugüne kadar “sen zaten zayıfsın derdin ne” bile demediler “sadece sen nasıl mutlu oluyorsan onu yap” deyip destek oldular, ve oluyorlar, aşırı şanslıyım. Allah herkese böyle bir aile ve çevre nasip etsin âmin
Ofisimizde ben haric 6 bayan var ve hepsi baya kilolular. 3u 20 yas alti. Ama hallerinden de memnunlar. Sabahtan aksama kadar atistiriyorlar ve surekli disardan yiyolar. Asla spor yapmiyolar. Hele sekreterlerin 2 si 20 yas alti ve benim 2 mislim. Ona ragmen hic kompleks / problem yapmiyolar, benim kendime bakmami takdirle karsiliyolar, keske biz de senin gibi olsak ama will power (azim ve istek) yok diyolar. Arada sirada saglikli bisey yeseler bana sevincle soyluyolar. Ben de onlara asla az yeyin cok kilolusunuz falan demem ama saglikli seyler yesinler diye yemek yapmayi ogrenin, fast food yemeyin, surekli dondurma kek yemeyin diye uyariyorum cunku gercekten asiri sagliksiz yiyolar ve daha bu yasta saglik sorunlari var.Bana da ‘az ye’ derlerdi
58 demistin, kilo vermeye niyetlenince 700 gr gitmis masallah.
Masallah yine ucmussunuz. Ben 10000 yapinca sevindirik oluyorum.Adimlar ne alemde kizlar ? 16.350 olmus benim.
Ben 20dk bisiklet surdum evde.
200kalori yaktim. Az Ama
Cocuklari gotur getir derken 1saat de tempolu yürüyüs oldum.
Birazdan agirlik ile calisacagim.
5 ve 10kg agirlik var. Hangisi ile yaparim bilmiyorum ,videolar sunlar
Dra Ana Julia Trujillo | Nutricionista on Instagram: "🔥Realize em forma de circuito, sendo 45” On/ 15” Off - use estes 15” para as transições! 🔥Ao final de uma sequência inteira, descanse 1’; 🔥Repita de 3 a 5x! 🔥Segue o treino 👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼 1️⃣Ground
99 likes, 6 comments - nutrijuliatrujillo on April 5, 2021: "🔥Realize em forma de circuito, sendo 45” On/ 15” Off - use estes 15” para as transições! 🔥Ao final de uma sequência inteira, descanse 1’; 🔥Repita de 3 a 5x! 🔥Segue o treino 👉🏼👉🏼👉🏼👉🏼 1️⃣Ground To Overhead 2️⃣Lenhador D...www.instagram.com
Cocuklari goturmek getirmek 10bin e sebep zaten58 demistin, kilo vermeye niyetlenince 700 gr gitmis masallah.
Masallah yine ucmussunuz. Ben 10000 yapinca sevindirik oluyorum.
En dogrusunu yapiyon kuzumOfisimizde ben haric 6 bayan var ve hepsi baya kilolular. 3u 20 yas alti. Ama hallerinden de memnunlar. Sabahtan aksama kadar atistiriyorlar ve surekli disardan yiyolar. Asla spor yapmiyolar. Hele sekreterlerin 2 si 20 yas alti ve benim 2 mislim. Ona ragmen hic kompleks / problem yapmiyolar, benim kendime bakmami takdirle karsiliyolar, keske biz de senin gibi olsak ama will power (azim ve istek) yok diyolar. Arada sirada saglikli bisey yeseler bana sevincle soyluyolar. Ben de onlara asla az yeyin cok kilolusunuz falan demem ama saglikli seyler yesinler diye yemek yapmayi ogrenin, fast food yemeyin, surekli dondurma kek yemeyin diye uyariyorum cunku gercekten asiri sagliksiz yiyolar ve daha bu yasta saglik sorunlari var.
Bir yandan da onlari anliyorum cunku ailelerinden boyle gormusler baska sekil bilmiyorlar. Benim gibi sansli degiller. Hic yemek yapmayi ogrenmemisler ve dogduklarindan beri surekli paket gidayla beslenmisler.
Oysa ben 10 yasima kadar Uludagda bir koyde yasadim. Babam orda ogretmendi. Sonrasinda Bursada bol yesillik yiyerek yasadik. Bizim evde en cok salata yenirdi hala da oyle. Paket gida nedir 30 yaslarima kadar haberim bile olmadi. Tavuk kizartildigini Amerikaya gelene kadar bilmiyodum. Seker, cikolata aliskanligimiz hic olmadi. Ailemde herkes ince.
O yuzden hic kimseye bisey soylemem, cunku nasil yetistiklerini ve aliskanliklarini bilmiyorum. Sadece saglikli onerilerde bulunabilirim.
Mesela senin durumunu da bilmiyorum ama burdasin ve daha saglikli olmaya calisiyorsun, ben seni ve burdaki herkesi cok ama cok takdir ediyorum. Saglikli olmak icin cok emek veriyorsunuz insallah sonuc aldiginizi da gormek istiyorum. Inanin tarti gunleri en cok sizinkileri merak ediyorum.