Fit Club 🏋🏻‍♀️

Çok lezzetli şeyler yemişsin ama az değil mi?Doyuyor musun
Bir de Avakado ve yumurtayı niye karıştırıyorsun?

yok canim az degildi, benim bir porsiyon boregim, koca bir tabak iste.

avakodo ve yumurtayi da onceki gun karistirmistim, baska seyler de var uzerinde, ekmege surup sandvic yapmalik, cok yapmisim, her gun az az yiyorum.

aksam aciktim aslinda borekten dolayi, cok karbonhidrat icerdigi icin toklugu az suruyor, ama yemek istemedim, yeterince kalorili bir gundu diyerek.

Ateş aslen bir hastalık değil , savaşma hali ama insanı çok çaresiz bırakıyor.. Bugün geçirdiğiniz bu zorluklar ileride çok daha güçlü olmanıza vesile olsun
Acil kâmil şifalar diliyorum

Aminn hastalik degil ama yüreğimizi en cok ağzımıza getiren ,hic canlari yanmasa keske yavrularimizin

Günaydın kızlar, yoğun bir haftasonuydu benim için.Dinlenme planlarım yine tutmadı.
Hiç konuşasım yok çünkü ağzımdan ancak sızlanma cümleleri çıkıyor.
Buda en sevmediğim şey.
Sağlıklıyız çok şükür deyip hepinize iyi haftalar diliyorum.

Malesef ,ilk yil bize agir gelicek gibi gida takviyesi birkac urun var aklimda onlara baslamayi dusunuyorum ,cunku yemek konumuzda sıkıltili olunca bagisiklik yerlerde

LadyMiami dogum gunun kutlu olsunn , bu yilda en fitimiz sen kal

Aminn hastalik degil ama yüreğimizi en cok ağzımıza getiren ,hic canlari yanmasa keske yavrularimizin
Geçmiş olsun tekrardan.
Allah dermansız dert vermesin, bunlar olacak büyüyene kadar.
Anne olunca ayağı taşa değse içi eriyor insanın onuda bilirim.

LadyMiami sağlık, mutlulukla nice yaşlar dilerim. Doğum günün kutlu olsun.

gecmis olsun tekrardan,

bak h3ra propolis onermisti, ben de aldim bu sene cocuklara, baslayacagim simdi soguklarla beraber.

onun disinda balik yagi ve d vitamini oneririm.

ve en onemlisi kendine dikkat et, anne evde hasta olmasin, cocuklar mecburen boyle hasta olarak buyuyecekler, bagisiklik boyle kazaniliyor en saglam sekilde, ama sen kendin iyi ol ki herkese kol kanat ger, bu surecte kendi beslenmene ve dinlenmene de dikkat etmeye calis.

Size de çok geçmiş olsun.
Mevsim değişikliği üstüne okullar açıldı, çocukların hepsi hasta
Ev hallolur bir şekilde sıkma canını

Arkadaşlar cts günü reglli olarak tartıya çıkıcam inşallah eksi gelir Öncesinden olursam daha iyi olucak bence

A Arrietty_ kendi telaşımizdan soramadim daha iyi misin ?.bogazlarin gecti mi canim?
Onemli degil canim. Tesekkur ederim sordugun icin. Kuru oksuruk vardi
Alerjik astimimda var. Dun tum gun ventolin aldim desem yeridir.

Siz nasilsiniz ? Sende tam iyilesememistin. Cocukda hastalaninca insanin aklina kendi gelmiyor. Kendini unutma o arada.

Gunaydin kizlar, bak amsam gene uyuyakalmisim,

9500 adimda birakmisim.

Ozaman bugun extradan 500 adim atarsin
Ben cok sizlaniyorum burda

Carnivore beslenecektim ama 30gr macadamia findigi yiyince tam olmaya bilir carnivore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…