- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Çok lezzetli şeyler yemişsin ama az değil mi?Doyuyor musun
Bir de Avakado ve yumurtayı niye karıştırıyorsun?
Ateş aslen bir hastalık değil , savaşma hali ama insanı çok çaresiz bırakıyor.. Bugün geçirdiğiniz bu zorluklar ileride çok daha güçlü olmanıza vesile olsun
Acil kâmil şifalar diliyorum
Wilma11 dans etmek harika bir şey insanın enerjisi değişiyor resmen
tavsannesi sana da geçmiş olsun yavrum ya havalar bozdu okullar açıldı hastalıklar başladı yine.
LadyMiami dogum günü kızına benden bir adet marul nice fit senelere
Geçmiş olsun tekrardan.Aminnhastalik degil ama yüreğimizi en cok ağzımıza getiren ,hic canlari yanmasa keske yavrularimizin
Malesef ,ilk yil bize agir gelicek gibigida takviyesi birkac urun var aklimda onlara baslamayi dusunuyorum ,cunku yemek konumuzda sıkıltili olunca bagisiklik yerlerde
LadyMiami dogum gunun kutlu olsunn , bu yilda en fitimiz sen kal
Size de çok geçmiş olsun.Günaydın
Anca gelebildim oğlum gecede atesliydi sabah yoktu inşallah çıkmaz birdqha 4 gündür gece gündüz kucaktaydi. Evim berbat şekilde hiç birşey yapamadım. Çocuğum saglikli olsun da gerisi önemli değil tabiki .görüşmek üzere arkadaslar
Onemli degil canim. Tesekkur ederim sordugun icin. Kuru oksuruk vardi
Ozaman bugun extradan 500 adim atarsinGunaydin kizlar, bak amsam gene uyuyakalmisim,
9500 adimda birakmisim.
Ben cok sizlaniyorum burdaGünaydın kızlar, yoğun bir haftasonuydu benim için.Dinlenme planlarım yine tutmadı.
Hiç konuşasım yok çünkü ağzımdan ancak sızlanma cümleleri çıkıyor.
Buda en sevmediğim şey.
Sağlıklıyız çok şükür deyip hepinize iyi haftalar diliyorum.
Bende regl sabahi cikmistimArkadaşlar cts günü reglli olarak tartıya çıkıcaminşallah eksi gelir Öncesinden olursam daha iyi olucak bence
Ben regl yakınken sislik ödemli oluyorum ama regl olurken eksiye iniyor hemenBende regl sabahi cikmistim