yapariz yapmasina da strick gitti gene.Ozaman bugun extradan 500 adim atarsin
Ben cok sizlaniyorum burda
Niye gittiyapariz yapmasina da strick gitti gene.
hayir bir de tamamlayayim falan diye copu falan cikardiydim, bilseydim esime cikarttirirdim
cok yorgunum ama, cumartesi uzun zaman sonra ust karin calistiran alette calistim az, hala acisi hissediliyor, kollar bacaklar feci durumdayimbir de gocmenlik sinavlarina calisiyorum bu ara, kafam bi milyon hicbir seye odaklanamiyorum. carsamba kolay olan 3 sinava giricem, haftaya zorlari var, daha cok var diye onlara calismiyorum ama
Niye gitti
Demekki o kaslar bayadir basi bos birakilmisSinavlarda Allah kolaylik versin. Merak ettim ama ne icin? Calisma iznini ile alakali degildir dil kursuna mi bagli bu sinav?
Orda sistem farkli sandim bir and. Burdada vatandaslik icin o sinava calisiyorlar. Seviyeyi baska sekilde belirliyemiyor musun?kiz niye oyle diyon, her hafta gidiyom salona, tum vucut calisiyom, daha napim, cok kasim varsa benim sucum mu
evet dil sinavi ve kultur sinavi, vatandaslik icin gerekli,
ben ama o amacla girmiyorum, daha cok seviyemi belirlemek icin giriyorum, cunku A2 seviyesi gerekiyor bu sinavlar icin sadece, ama benim hedefim en az B1 olmak. A2 olduguma kanaat getirebilirsem belki kursa giderim, A1-A2 icin kursa gitmek istemedim, evde kendim hallederim dedim.
iste ingilizce kullaniyorum zaten, hollandacayi kullandigim tek yer komsularla ve cocuklarin arkadaslari ile.
Orda sistem farkli sandim bir and. Burdada vatandaslik icin o sinava calisiyorlar. Seviyeyi baska sekilde belirliyemiyor musun?
Kac kasimiz var biliyor musun kullanmadigimiz
Ben dun reformer basis e gittim. Sadece cok az ust karin kasi agrim var. Hafifdi bana gore. Haftaya corePower dersine gidecegim.
Core Tabata vardi birde ama dolu ilk 2hafta dersi.
Odun kesmen gerekir ise yapLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
A Arrietty_ kullanmadigim kasim kalmaz yapam mi bunu
Oo harika. Bende 6bindeyim.Yarım saat yürüyüş şu an 6500
Akşama kadar 15 bin olur senin :) bende 10 bin tamamlıycam akşama dekOdun kesmen gerekir ise yap
Saka bir yana, kettlebell veya medicineball ile Wood chop egzersizi fena yakiyor kaslari. Bu daha da yakar
Oo harika. Bende 6bindeyim.
Evi siliyorum
Eki Görüntüle 2922971
Sonra yagmurda oglumu almaya gidecegim. 5km ediyor git gel. 10bin cepde olur.
Akşama kadar 15 bin olur senin :) bende 10 bin tamamlıycam akşama dek
Bizi bdv paklar :)Ozaman bugun extradan 500 adim atarsin
Ben cok sizlaniyorum burda
yarım saatde nasıl 6.500 adım atıyorsunuz yaYarım saat yürüyüş şu an 6500
Niye tek care o olsun yahu. Temizliksever diye biri var insta da. O boyle planli projeli temizlik yapiyor. Ev hanimi galiba ama yinede ise yarayip temizlik stresimi azaltacak onerileri oluyor.Bizi bdv paklar :)
Geçen bir tanıdıkla konuşuyoruz, senin tek çaren eve yatılı yardımcı almak dedi.
He dedim doğru süylüyorsun...
Haftasonlarını kendime ayırabilmek için ayda 5-6 bin TL verip eve yardımcı almak, benim hiç aklıma gelmemişti.
Yarım saatte 3 bin olmuş bendeyarım saatde nasıl 6.500 adım atıyorsunuz ya
ben dilim dışarıda hızıyla yürüsem saatte 8.000 zor yapıyorum
Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | |
A Arrietty_ | |||||||
| |||||||
| MUAF | ||||||
| |||||||
| |||||||
| MUAF | ||||||
D deanvillage | |||||||
| |||||||
| |||||||