Fit Club 🏋🏻‍♀️

Ozaman bugun extradan 500 adim atarsin

Ben cok sizlaniyorum burda
yapariz yapmasina da strick gitti gene.

hayir bir de tamamlayayim falan diye copu falan cikardiydim, bilseydim esime cikarttirirdim

cok yorgunum ama, cumartesi uzun zaman sonra ust karin calistiran alette calistim az, hala acisi hissediliyor, kollar bacaklar feci durumdayim bir de gocmenlik sinavlarina calisiyorum bu ara, kafam bi milyon hicbir seye odaklanamiyorum. carsamba kolay olan 3 sinava giricem, haftaya zorlari var, daha cok var diye onlara calismiyorum ama

Niye gitti

Demekki o kaslar bayadir basi bos birakilmis Sinavlarda Allah kolaylik versin. Merak ettim ama ne icin? Calisma iznini ile alakali degildir dil kursuna mi bagli bu sinav?

Niye gitti

Demekki o kaslar bayadir basi bos birakilmis Sinavlarda Allah kolaylik versin. Merak ettim ama ne icin? Calisma iznini ile alakali degildir dil kursuna mi bagli bu sinav?

kiz niye oyle diyon, her hafta gidiyom salona, tum vucut calisiyom, daha napim, cok kasim varsa benim sucum mu

evet dil sinavi ve kultur sinavi, vatandaslik icin gerekli,
ben ama o amacla girmiyorum, daha cok seviyemi belirlemek icin giriyorum, cunku A2 seviyesi gerekiyor bu sinavlar icin sadece, ama benim hedefim en az B1 olmak. A2 olduguma kanaat getirebilirsem belki kursa giderim, A1-A2 icin kursa gitmek istemedim, evde kendim hallederim dedim.

iste ingilizce kullaniyorum zaten, hollandacayi kullandigim tek yer komsularla ve cocuklarin arkadaslari ile.

Orda sistem farkli sandim bir and. Burdada vatandaslik icin o sinava calisiyorlar. Seviyeyi baska sekilde belirliyemiyor musun?

Kac kasimiz var biliyor musun kullanmadigimiz
Ben dun reformer basis e gittim. Sadece cok az ust karin kasi agrim var. Hafifdi bana gore. Haftaya corePower dersine gidecegim.
Core Tabata vardi birde ama dolu ilk 2hafta dersi.

core tabata ders olarak degil de evde youtube videodan yapmistim, cok feciydi, yarim saatte pert.

tabi baska sinavla da seviyeni belirlersin, kurslarda da sinavlar oluyor mesela, ben hic kursa gitmedigim icin bilemiyorum.

Odun kesmen gerekir ise yap

Saka bir yana, kettlebell veya medicineball ile Wood chop egzersizi fena yakiyor kaslari. Bu daha da yakar

Yarım saat yürüyüş şu an 6500
Oo harika. Bende 6bindeyim.
Evi siliyorum

Sonra yagmurda oglumu almaya gidecegim. 5km ediyor git gel. 10bin cepde olur.

Akşama kadar 15 bin olur senin :) bende 10 bin tamamlıycam akşama dek

Ozaman bugun extradan 500 adim atarsin

Ben cok sizlaniyorum burda
Bizi bdv paklar :)
Geçen bir tanıdıkla konuşuyoruz, senin tek çaren eve yatılı yardımcı almak dedi.
He dedim doğru süylüyorsun...
Haftasonlarını kendime ayırabilmek için ayda 5-6 bin TL verip eve yardımcı almak, benim hiç aklıma gelmemişti.

Niye tek care o olsun yahu. Temizliksever diye biri var insta da. O boyle planli projeli temizlik yapiyor. Ev hanimi galiba ama yinede ise yarayip temizlik stresimi azaltacak onerileri oluyor.

Robot supurge ve dikey supurge ile supurme isini halledersin. Yer,koltuk ve hali silme makinasina alinca tamam

Sari cizmem eksik

Eklentiler

• 16327384638795799302503307036586.jpg
    109,1 KB · Görüntüleme: 16
  • 16327384773407987905170582253947.jpg
    134,4 KB · Görüntüleme: 19
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cumartesi tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK

Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
Kaçamaklardan dolayı ceza veriyorum !

CumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCuma
A Arrietty_

sedulu ÖDÜL

Dahlia_ ÖDÜL
MUAF
H3RA_

LadyMiami

tavsannesi ÖDÜL
MUAF

D deanvillage ÖDÜL

Wilma11 ÖDÜL

Alys

Lusi
Lori

: Spor yapıldı demek

işareti yiyenler menü bildirimi ve spor eksik demek

Lusi yine yine yine menü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…