Oyuna dalar gitmek istemez tutar. Bir süre sonra o davranış alışkanlık haline geldi. Felan bugünlerde daha İyiyiz çok şükür. Ben de takip ediyorum.insallh duzelecekNeden tutuyor peki ?
Rahatsız olmuyor mu yani, yoksa başka bir sorun mu var?
Sanırım ilk kez duyuyorum böyle birşey
Çok geçmiş olsunGünaydın
Anca gelebildim oğlum gecede atesliydi sabah yoktu inşallah çıkmaz birdqha 4 gündür gece gündüz kucaktaydi. Evim berbat şekilde hiç birşey yapamadım. Çocuğum saglikli olsun da gerisi önemli değil tabiki .görüşmek üzere arkadaslar
Carsamba günü
Gunaydin ve gecmis olsun. Dedigin gibi ev onemli degil. Bosver iyi olundaGünaydın
Anca gelebildim oğlum gecede atesliydi sabah yoktu inşallah çıkmaz birdqha 4 gündür gece gündüz kucaktaydi. Evim berbat şekilde hiç birşey yapamadım. Çocuğum saglikli olsun da gerisi önemli değil tabiki .görüşmek üzere arkadaslar
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim kaptanGunaydin ve gecmis olsun. Dedigin gibi ev onemli degil. Bosver iyi olunda
Mutlu yillarDoğum günü hediyem bu sabahki tartı sonucuydu. 52.9 u gördüm
Baktim Ama tam cozemedim. Yani plato doneminde mi mantikli o sekil beslenmekEvet bu siteden baktım. Zigzag calorie hesabına da bir göz at mutlaka
Teşekkür ederim ❤tavsannesi gecmis olsun kusa.
Evet işteyim şimdiIste misinWilma11
tavsannesi gecmis olsun. Son durum nedir ? Çıktınız mi hastaneden?
İyiki doğdunDoğum günü hediyem bu sabahki tartı sonucuydu. 52.9 u gördüm
Hmm Anladım☺ iyi yapmışsınValla agir oldu bide erken yaptım dügüne giderken bi daha yaptım
Makyaj yapmayı çok seviyorum ama yine de dogallktan yanayım
Ateş aslen bir hastalık değil , savaşma hali ama insanı çok çaresiz bırakıyor.. Bugün geçirdiğiniz bu zorluklar ileride çok daha güçlü olmanıza vesile olsunSagol canim ,biz evden çıkarken 38.2ye ladar cikmisti.doktorda 38.8 39.2 ye kadar gorduk .. malesef en kucuk hastalikta yukseliyor atesi
Teşekkür ederim ❤