- 1 Ağustos 2021
- 364
- 1.142
- 30
Nesını begenmiyorsun yemeklerin?Ben treadmill e kaçar.
Aylar sonra kayınvalide bizi akşam yemeğine davet etti akşam yemeği dediysem saat 4:00 ya da 5:00 de akşam yemeği yiyoruz biz, çok erken yiyorlar çünkü, yemeklerini de sevmediğim için sorun yok muhtemelen zaten aç kalacağım. Menü olarak ne yiyeceğimi bilmediğim için gece yatmadan önce paylaşırım.
Erkek arkadaşı İtalyan olduğu için genelde çok ağır yemekler yapıyorlar 5 peynirli lazanya falan benim midem almadığı için yiyemiyorum, ama bu sefer yemekleri eşim yaptı zaten barbekü yapıldı yanında salata falan vardı yani yiyemediğim bir şey yoktuNesını begenmiyorsun yemeklerin?
Çok geçmiş olsun.Bir an önce oğlun da toparlar inşaallahMenum,
9h30 1yk kasarli patates ,2 3 zeytin ,1kiri
,2 double cY
15h 3 4yk bamya yemegi
18h 1porsiyon izgara et ,salata ,1 kase mercimek corbasi
2lt su
10dk kosu 50jj (cocuklar uyuyunca yaptim)
4500 adim
Umarim unuttuğum yoktur ,hastaneye geldik oglum cok ateslendi ilaclarida kalmamisti sabah olmadan cikmak umudum
Suyuna dikkat ediyorsundur herhalde değil mi canım?Belki bu gunlerde daha çok ihtiyaç duyuyorsundur?Persembeden beri basagrisi tutuyor aksamlarigene geldi.
Bugün cok is yaptim, ama hala 8800 adimdayim12den once tamamlarim ins da gene strigim bozulmaz.
Aciktim bir de, tek öğün yapiyorum bugün.
Benden haberler bu kadar
5 peynirli lazanya neymiş arkadaş yaaErkek arkadaşı İtalyan olduğu için genelde çok ağır yemekler yapıyorlar 5 peynirli lazanya falan benim midem almadığı için yiyemiyorum, ama bu sefer yemekleri eşim yaptı zaten barbekü yapıldı yanında salata falan vardı yani yiyemediğim bir şey yoktu
Ne biliyim italyan peynirler. Ricotta ve mozzarella dışındakileri bilmiyorum. Normalde peynir seven biriyim ama soslu falan olunca çok ağır geliyor bana. Aynı şekilde eşim de yiyemiyor. Azcık yesek 2 gün mide ağrısı çekiyoruz. Adam yanında bir bardak da süt içiyor5 peynirli lazanya neymiş arkadaş yaa
Çok teşekkür ederim :) dün iki ögün yemişim yemegi 4:30 ta kapattımİki tane tablo ekledim, bir tanesi haftada birkaç kez spor yaparak diğeri daha az spor yaparak kilo vermek için en fazla kaç kalori alabileceğini gösteriyor, çok az spor yaparsan ya da yapmazsan günlük kalori miktarın 1300 ü geçmemesi lazım. Gizli kalorileri de göz önünde bulundurursak ben olsam 1100 kaloriyi asla geçmem.
Eğer haftada 2-3 kez spor yaparsan bu kalori miktarını 1400 e çıkarabilirsin. Spor yapmadığın günlerse 1200 ün altında tutarsın.
Bu tabloya dikkat edersen ilk haftalarda haftada yarım kilo verebilirsin. Kilo verdikçe haftalık kilo verme miktarın azalabilir. Buda çok normal. Ama ayda en az 1 kg vermeye devam edersin.
Ben kalori hesabı ve sporla şu an ayda 1 kg verebiliyorum, kaldıki benim yaşım 48 metabolizmam senin yarın kadar çalışıyor, ona rağmen kilo verebiliyorum, senin kilo vermen benden çok daha kolay olur. Kalorisini hesaplayamadığın bir şey olursa bizlere mutlaka sor.
Burda 20 kg vermek isteyen çok onları takibe aldim mesela kaptanYaptım tablonu telefonuna kaydedebilirsin
Hoşgeldin, tam yerine geldin, herhangi bir konuda yardıma ihtiyacın olursa buraya yaz, burada hepimiz birbirimize motivasyon açısından fazlasıyla yardımcı oluyoruz.
Ohhh maşallah, bugün benim dinlenme günüm o yüzden sadece yürüyüş ve streching yapacağım
Etkili ve farklı yöntemleri olursa bize de haber ver burada paylaş ki yeni şeyler öğrenelim. Bütün yeniliklere açığız.
Maşallah harika kalori yakmışsın
Acaba farkında olmadan fazla mı yiyorsun ya da atıştırmalık falan mı yiyorsun, bu arada şeker un ve yağ alımına da dikkat etmiyorsun belki, bir de paket yiyeceklerden, hazır yiyeceklerden uzak durmak gerekiyor, mümkün mertebe evde kendini hazırlamalısın. Burada bizim paylaştığımız menülere bak, benzeri menüler yapmaya çalış. Bizler birbirimizden çok şeyler öğreniyoruz sen de sürekli takip edersen hangi besini daha çok alman, hangisini daha az alman gerektiğini falan öğrenirsin. Yaşın daha çok genç, senin kilo vermen çok kolay olur, bir de mutlaka bol hareketli ol mesela yemeklerden hemen sonra kesinlikle oturma en azından dolaş yürüyüş yap bir şekilde hareket halinde ol.
Ben bu buğdayla ayran aşı yapıyorum, bizim çocuklar yoğurt çorbası diyorlar, en sevdikleri çorba. Üzerine az bir tereyağı ve nane öf çok canım istedi.
Yav dün o kadar boşuna mı uğraştım?
Çok geçmiş olsunMenum,
9h30 1yk kasarli patates ,2 3 zeytin ,1kiri
,2 double cY
15h 3 4yk bamya yemegi
18h 1porsiyon izgara et ,salata ,1 kase mercimek corbasi
2lt su
10dk kosu 50jj (cocuklar uyuyunca yaptim)
4500 adim
Umarim unuttuğum yoktur ,hastaneye geldik oglum cok ateslendi ilaclarida kalmamisti sabah olmadan cikmak umudum
Valla agir oldu bide erken yaptım dügüne giderken bi daha yaptımNeden sildin makyajını
Gunaydin . Suyun az menude yesillik az. Onun disinda iyi benceGünaydınnn
Kahvaltım 12:00
1 kapya biber +ev yapımı krem peynir
3 -4 küçük dilim ev yapımı sucuk
1,5 haşlanmış yumurta (yarısı kızımdan ve yemedi)
Şekersiz Çay
Ekmek yok
Akşam 16:00
1.5 tabak taş kebabı
1 dilim çavdar ekmegi
Yogurt
Acı biber
Spor : yarım saat yürüyüş avm de yürüdükbide dügün vae oynadık
Evde hareketler yaptım
Su : 1,5 lt ( evet az olduhaftasonu az içiyorum galiba.
Gunaydin canim.