Fit Club 🏋🏻‍♀️

Bende 32 yaş 1,65 kilo şu an 79,9
Yaptım tablonu telefonuna kaydedebilirsin
Hoşgeldin, tam yerine geldin, herhangi bir konuda yardıma ihtiyacın olursa buraya yaz, burada hepimiz birbirimize motivasyon açısından fazlasıyla yardımcı oluyoruz.
Gunaydin bebeler
03.30 ta yatmisimdir. Simdi de kalktim crossfite yetisecem
Ohhh maşallah, bugün benim dinlenme günüm o yüzden sadece yürüyüş ve streching yapacağım
Hedefi 20 kg vermek olanlarla gizlice takipe girdim çaktirmadan takip edicem
Etkili ve farklı yöntemleri olursa bize de haber ver burada paylaş ki yeni şeyler öğrenelim. Bütün yeniliklere açığız.
Öldüm yeminle.
40dk bisiklet 700 kalori yaktirdi.
1 saat reformer 410 kalori.
Eve gelmedim daha. Yokus yukari daha fazla suremicem bisiklet. Yuruyorum eve
Maşallah harika kalori yakmışsın
Bir şeyler yanlış gidiyor ama yanlış yaptığım şey ne bilmiyorum. İşte bu yüzden sizinle birlikte olursam yanlışımın farkına varabilirim diye düşündüm
Acaba farkında olmadan fazla mı yiyorsun ya da atıştırmalık falan mı yiyorsun, bu arada şeker un ve yağ alımına da dikkat etmiyorsun belki, bir de paket yiyeceklerden, hazır yiyeceklerden uzak durmak gerekiyor, mümkün mertebe evde kendini hazırlamalısın. Burada bizim paylaştığımız menülere bak, benzeri menüler yapmaya çalış. Bizler birbirimizden çok şeyler öğreniyoruz sen de sürekli takip edersen hangi besini daha çok alman, hangisini daha az alman gerektiğini falan öğrenirsin. Yaşın daha çok genç, senin kilo vermen çok kolay olur, bir de mutlaka bol hareketli ol mesela yemeklerden hemen sonra kesinlikle oturma en azından dolaş yürüyüş yap bir şekilde hareket halinde ol.
Ben bu buğdayla ayran aşı yapıyorum, bizim çocuklar yoğurt çorbası diyorlar, en sevdikleri çorba. Üzerine az bir tereyağı ve nane öf çok canım istedi.
Yav dün o kadar boşuna mı uğraştım?

Ben treadmill e kaçar.
Aylar sonra kayınvalide bizi akşam yemeğine davet etti akşam yemeği dediysem saat 4:00 ya da 5:00 de akşam yemeği yiyoruz biz, çok erken yiyorlar çünkü, yemeklerini de sevmediğim için sorun yok muhtemelen zaten aç kalacağım. Menü olarak ne yiyeceğimi bilmediğim için gece yatmadan önce paylaşırım.

Omg 108 cm gitmis. Oda bastan beri burda degilim bideee
Bazen kilom duruyor ama cm olarak gittigini hissediyorum.
Doktor bizi uyarmisti. Demistiki zayifliyacaksin ama beyninde uzun sure eski kilonda kalacaksin. Her aynada kendini gordugunde inanamicaksin. Hakketten de oyle
Iyiki varsiniz kizlar

Çok teşekkür ederim :)) işte aradığım destek buydu. Yarın sabah tartı menü spor paylaşımı yapmaya başlayacağım inşallah

Uygulamanın adı ne acaba çok iyiymiş

Yeni alisverisler yaptikca fark ederisn bence canim ,boylece asil değişimde ortaya cikarr süpersin demeye zaten gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…