- 23 Temmuz 2021
- 2.048
- 6.423
Yaptım tablonu telefonuna kaydedebilirsinBende 32 yaş 1,65 kilo şu an 79,9
Hoşgeldin, tam yerine geldin, herhangi bir konuda yardıma ihtiyacın olursa buraya yaz, burada hepimiz birbirimize motivasyon açısından fazlasıyla yardımcı oluyoruz.Günaydın
Cuma zayıflama yarışmalarının kapandığını gördüm çok üzüldüm. Seneler önce üye idim ve epey kilo vermiştim. Şuan 58 kiloyum ve hedefim 50. Sürekli irademi kaybediyorum. Beni de takımınıza alabilir misiniz gerçekten motivasyona çok ihtiyacım varçok uğraşıyorum ama veremiyorum şu 8 kiloyu vermek istiyorum artık. Lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen beni de alın aranıza mümkün müdür bu?
Ohhh maşallah, bugün benim dinlenme günüm o yüzden sadece yürüyüş ve streching yapacağımGunaydin bebeler
03.30 ta yatmisimdir. Simdi de kalktim crossfite yetisecem
Etkili ve farklı yöntemleri olursa bize de haber ver burada paylaş ki yeni şeyler öğrenelim. Bütün yeniliklere açığız.Hedefi 20 kg vermek olanlarla gizlice takipe girdim çaktirmadan takip edicem
Maşallah harika kalori yakmışsınÖldüm yeminle.
40dk bisiklet 700 kalori yaktirdi.
1 saat reformer 410 kalori.
Eve gelmedim daha. Yokus yukari daha fazla suremicem bisiklet. Yuruyorum eve
Acaba farkında olmadan fazla mı yiyorsun ya da atıştırmalık falan mı yiyorsun, bu arada şeker un ve yağ alımına da dikkat etmiyorsun belki, bir de paket yiyeceklerden, hazır yiyeceklerden uzak durmak gerekiyor, mümkün mertebe evde kendini hazırlamalısın. Burada bizim paylaştığımız menülere bak, benzeri menüler yapmaya çalış. Bizler birbirimizden çok şeyler öğreniyoruz sen de sürekli takip edersen hangi besini daha çok alman, hangisini daha az alman gerektiğini falan öğrenirsin. Yaşın daha çok genç, senin kilo vermen çok kolay olur, bir de mutlaka bol hareketli ol mesela yemeklerden hemen sonra kesinlikle oturma en azından dolaş yürüyüş yap bir şekilde hareket halinde ol.Bir şeyler yanlış gidiyor ama yanlış yaptığım şey ne bilmiyorum. İşte bu yüzden sizinle birlikte olursam yanlışımın farkına varabilirim diye düşündüm
Ben bu buğdayla ayran aşı yapıyorum, bizim çocuklar yoğurt çorbası diyorlar, en sevdikleri çorba. Üzerine az bir tereyağı ve nane öf çok canım istedi.Diyette yemesi önerilen bir besin..
%11 protein ve %2 yağ içeriyormuş..
Çok tok tutuyor..
Ben üstünü biraz geçecek kadar su ekleyip suyunu tamamen çekene kadar pişiriyorum.. Suyu çok olursa lapa gibi oluyor, ben biraz daha diri seviyorum, o yüzden az ekliyorum suyunu.. Azıcık yağ, tuz ekliyorum sadece..
Bu çabuk hazırlama hali tabi :)
Vakit olursa suyunu çektikten sonra bir de demlenmeye bırakabilirsin, annem öyle yapardı, o zaman daha güzel oluyor tabi..
Yav dün o kadar boşuna mı uğraştım?