- 29 Nisan 2013
- 21.994
- 115.996
Hoşbulduk :) şu mesajınızın altındaki vki görüntüsünü nasıl yaptınız çok güzel duruyor
Profilden hesab detaylarına gir, kilonu ekleyince olucaktır sende de :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk :) şu mesajınızın altındaki vki görüntüsünü nasıl yaptınız çok güzel duruyor
Karabuğday daha sağlıklı bir seçenek mi?hiç yemedim , bulgur gibi mi pişriliyor?Yoksa suda mı bekliyor?
Zabahtan beri ayaktayım
Kocabey de hala uyuyor
Bide konuşmal bitmeyen cocukla ugraştım
Ütü yaptım daha
Oh şükür bitti
Hazirlanmaya başlayayım
Makyaj da yapmışım gittim yıkadım sildim
Çook teşekkür ederimProfilden hesab detaylarına gir, kilonu ekleyince olucaktır sende de :)
Ben cacik yaparken karabugday ekliyorum cok guzel oluyorDiyette yemesi önerilen bir besin..
%11 protein ve %2 yağ içeriyormuş..
Çok tok tutuyor..
Ben üstünü biraz geçecek kadar su ekleyip suyunu tamamen çekene kadar pişiriyorum.. Suyu çok olursa lapa gibi oluyor, ben biraz daha diri seviyorum, o yüzden az ekliyorum suyunu.. Azıcık yağ, tuz ekliyorum sadece..
Bu çabuk hazırlama hali tabi :)
Vakit olursa suyunu çektikten sonra bir de demlenmeye bırakabilirsin, annem öyle yapardı, o zaman daha güzel oluyor tabi..
Kolay gelsin. Bir susmayan ,2dk oturamayan kizcede bende varZabahtan beri ayaktayım
Kocabey de hala uyuyor
Bide konuşmal bitmeyen cocukla ugraştım
Ütü yaptım daha
Oh şükür bitti
Hazirlanmaya başlayayım
Makyaj da yapmışım gittim yıkadım sildim
Crossfit takimla bir challenge yapiyoruz. 18 ekimde bitiyor. Ozaman bi resim atarim yavruLa zaten yedigin kuş kadar şeyler
Before after yok mu yeni bi görelim değişimini
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Biz yagmura talimiz
İki tane tablo ekledim, bir tanesi haftada birkaç kez spor yaparak diğeri daha az spor yaparak kilo vermek için en fazla kaç kalori alabileceğini gösteriyor, çok az spor yaparsan ya da yapmazsan günlük kalori miktarın 1300 ü geçmemesi lazım. Gizli kalorileri de göz önünde bulundurursak ben olsam 1100 kaloriyi asla geçmem.Bende 32 yaş 1,65 kilo şu an 79,9
Aksini kimse iddia etmediğine göre orjinalliğime tam gaz devam ediyorumNoluyo be okulun ilk gününden müdür odasına davet edilip azar yiyorum
Goygoy yapmayan sizi güldürmeyen eğlendirmeyen ama menü yazan inek lusi mi isterdiniz haaa doğruyu söyleyin bana
Tablo karşılığında bir takım yaptırımlar dan muaf tutularaktan şahsıma minnoş iltimaslar geçilebilir mi acaba ya