Noluyo be okulun ilk gününden müdür odasına davet edilip azar yiyorumTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cumartesi tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
Kaçamaklardan dolayı ceza veriyorum !
Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma A Arrietty_
sedulu ÖDÜL
Dahlia_ ÖDÜL
H3RA_
@LadyMiami
@Tavsannesi ÖDÜL
MUAFD deanvillage ÖDÜL
@Migim ÖDÜL
Alys
Lusi Lori
: Spor yapıldı demek
işareti yiyenler menü bildirimi ve spor eksik demek
Lusi ve Lori menüler nerede kızlar ? Hadi Lori doğum günü parti vardı unutmuştur. Lusi bebeğim goygoya gelince şıp diye damlıyorsun menü olunca kaçıyosun
İkinize de bugün 200 jj veriyorum yavrular. Kolay gelsin.
Ekleyebilirsin bebeğim bundan sonra işler sıkıEline saglik sedum
Ibreti alem olsun diye ilk posta ekleyim mi
Ben seni müdür odasına değil kırmızı odaya cekicemNoluyo be okulun ilk gününden müdür odasına davet edilip azar yiyorum
Goygoy yapmayan sizi güldürmeyen eğlendirmeyen ama menü yazan inek lusi mi isterdiniz haaa doğruyu söyleyin bana
Yok anam bu kadar yüklenmeye gerek yok kıymetli bacaklarımaIyi pazarlar kizlar,
Dun komsuya gecmistim eve 2 yi geciyordu geldim. Bisi yemedim ama, 1 kadeh sarap içmiş olabilirim, saat 8 den onceydi eminim ki. Ifi o saate baslattim, suan 16 saat bitti, birazdan ilk ogunle baslarim.
Bacak gunu yaptim bugün, zor yuruyorum, yarim saat yetti de artti. Su adamin challenge ina da niyetlendim bakalim, o gunleri de gorecek miyiz:
Hampton on Instagram: "Here's how you can build up to one leg squats! They're also called pistol squats. Here are the progressions: Regular Bodyweight Squats: 2 Sets of 50 Narrow Squats: 2 Sets of 25 Side-Staggered Squats: 2 Sets of 20 (Both Side
15K likes, 152 comments - hybrid.calisthenics on May 1, 2021: "Here's how you can build up to one leg squats! They're also called pistol squats. Here are the progressions: Regular Bodyweight Squats: 2 Sets of 50 Narrow Squats: 2 Sets of 25 Side-Staggered Squats: 2 Sets of 20 (Both Sides)...www.instagram.com
Yok anam bu kadar yüklenmeye gerek yok kıymetli bacaklarımaadam zeyna gibi iiiiyyuaaahhh diye zıplayacak formda duruyor
Tekrardan merhaba kızlar
Kendimi tanıtayım ismim mine, 23 yaşındayım. İstanbulda ailemle birlikte yaşıyorum. Şuan 58 kiloyum max kilom 69 du belki 70 de olmuşturHedefim 50. Boyum 164. İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara gelebiliriz
Tekrardan merhaba kızlar
Kendimi tanıtayım ismim mine, 23 yaşındayım. İstanbulda ailemle birlikte yaşıyorum. Şuan 58 kiloyum max kilom 69 du belki 70 de olmuşturHedefim 50. Boyum 164. İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara gelebiliriz
Hoşbulduk. Beslenmem biraz sorunlu maalesef. Bir hafta sağlıklı besleniyorsam sonraki hafta aşırı yiyorum. Spor olarak haftada 3 gün fitness var ama geçtiğimiz hafta işlerim çok yoğun olduğu için gidemedimHosgeldin Mine.
Beslenme tarzin nasil ? Spor, yürüyüs yapiyor musun ?
Son 8 senem diyetle geçti diyebilirim. İstikrarlı değilim. Gün içinde hareketliyim hastanede çalışıyorum. Aslında spora da gidiyorum ama geçen hafta hiç gidemedim. Düzgün beslenemiyorum pek. Artık bitsin bu diyet kafası istiyorum. Son 8 kilo inşallah bir an önce verebilirimMerhaba hos geldin,
Kiz 23 yasinda ne diyeti, ne yesen yakarsin sen. Yeter ki hareketli ol gun içinde, muhakkak düzenli spor yap
Diyet yapmak aç kalmak değil. Uzun suredir diyet yapıyorsan bir şeyler yanlış gidiyor demektir. Beslenme şeklini değiştirmen şart. Biz burada yeri geliyor tatlı yiyoruz ama gün içinde diğer menülerimizle dengelemeye çalışıyoruz. Ya da sporu ona göre artırıyoruz. Ay aman şu yasak bu yasak değil de olay dengeli beslenmede bitiyor bence.Son 8 senem diyetle geçti diyebilirim. İstikrarlı değilim. Gün içinde hareketliyim hastanede çalışıyorum. Aslında spora da gidiyorum ama geçen hafta hiç gidemedim. Düzgün beslenemiyorum pek. Artık bitsin bu diyet kafası istiyorum. Son 8 kilo inşallah bir an önce verebilirim
Bir şeyler yanlış gidiyor ama yanlış yaptığım şey ne bilmiyorum. İşte bu yüzden sizinle birlikte olursam yanlışımın farkına varabilirim diye düşündümDiyet yapmak aç kalmak değil. Uzun suredir diyet yapıyorsan bir şeyler yanlış gidiyor demektir. Beslenme şeklini değiştirmen şart. Biz burada yeri geliyor tatlı yiyoruz ama gün içinde diğer menülerimizle dengelemeye çalışıyoruz. Ya da sporu ona göre artırıyoruz. Ay aman şu yasak bu yasak değil de olay dengeli beslenmede bitiyor bence.
Bir şeyler yanlış gidiyor ama yanlış yaptığım şey ne bilmiyorum. İşte bu yüzden sizinle birlikte olursam yanlışımın farkına varabilirim diye düşündüm
Hoşbulduk :) şu mesajınızın altındaki vki görüntüsünü nasıl yaptınız çok güzel duruyorHoşgeldin :)
Selam arkadaşlar,
Biraz sonra misafirim gelecek , atom karınca gibi koşturuyorum.İnşaallah bir sürü kalori yakmışımdır Yarabbim , aminnn