Fit Club 🏋🏻‍♀️

Noluyo be okulun ilk gününden müdür odasına davet edilip azar yiyorum
Goygoy yapmayan sizi güldürmeyen eğlendirmeyen ama menü yazan inek lusi mi isterdiniz haaa doğruyu söyleyin bana

Eline saglik sedum
Ibreti alem olsun diye ilk posta ekleyim mi
Ekleyebilirsin bebeğim bundan sonra işler sıkı
Noluyo be okulun ilk gününden müdür odasına davet edilip azar yiyorum
Goygoy yapmayan sizi güldürmeyen eğlendirmeyen ama menü yazan inek lusi mi isterdiniz haaa doğruyu söyleyin bana
Ben seni müdür odasına değil kırmızı odaya cekicem

Iyi pazarlar kizlar,

Dun komsuya gecmistim eve 2 yi geciyordu geldim. Bisi yemedim ama, 1 kadeh sarap içmiş olabilirim, saat 8 den onceydi eminim ki. Ifi o saate baslattim, suan 16 saat bitti, birazdan ilk ogunle baslarim.

Bacak gunu yaptim bugün, zor yuruyorum, yarim saat yetti de artti. Su adamin challenge ina da niyetlendim bakalim, o gunleri de gorecek miyiz:

Yok anam bu kadar yüklenmeye gerek yok kıymetli bacaklarıma adam zeyna gibi iiiiyyuaaahhh diye zıplayacak formda duruyor

Hosgeldin Mine.
Beslenme tarzin nasil ? Spor, yürüyüs yapiyor musun ?

Merhaba hos geldin,

Kiz 23 yasinda ne diyeti, ne yesen yakarsin sen. Yeter ki hareketli ol gun içinde, muhakkak düzenli spor yap

Hosgeldin Mine.
Beslenme tarzin nasil ? Spor, yürüyüs yapiyor musun ?
Hoşbulduk. Beslenmem biraz sorunlu maalesef. Bir hafta sağlıklı besleniyorsam sonraki hafta aşırı yiyorum. Spor olarak haftada 3 gün fitness var ama geçtiğimiz hafta işlerim çok yoğun olduğu için gidemedim

Merhaba hos geldin,

Kiz 23 yasinda ne diyeti, ne yesen yakarsin sen. Yeter ki hareketli ol gun içinde, muhakkak düzenli spor yap
Son 8 senem diyetle geçti diyebilirim. İstikrarlı değilim. Gün içinde hareketliyim hastanede çalışıyorum. Aslında spora da gidiyorum ama geçen hafta hiç gidemedim. Düzgün beslenemiyorum pek. Artık bitsin bu diyet kafası istiyorum. Son 8 kilo inşallah bir an önce verebilirim

Diyet yapmak aç kalmak değil. Uzun suredir diyet yapıyorsan bir şeyler yanlış gidiyor demektir. Beslenme şeklini değiştirmen şart. Biz burada yeri geliyor tatlı yiyoruz ama gün içinde diğer menülerimizle dengelemeye çalışıyoruz. Ya da sporu ona göre artırıyoruz. Ay aman şu yasak bu yasak değil de olay dengeli beslenmede bitiyor bence.

Bir şeyler yanlış gidiyor ama yanlış yaptığım şey ne bilmiyorum. İşte bu yüzden sizinle birlikte olursam yanlışımın farkına varabilirim diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…