Fit Club 🏋🏻‍♀️

Gunaydin kizlar
Sabah temizlige giristim suan cocuklar odalarini toplarken ara veriyorum. Sonra bisiklet ile reformer dersine gidecegim
16gr macadamia findigi yiyecegim cikmadan. Ac degilim ama enerji olsun. Gelince guzel bir kahvalti yapacagim

Günaydın canım, kolay gelsin :)
Biri beni de dürtse de kalkıp temizlik yapsam, günlerdir elimi sürmedim eve
Şu fındığa bir bakayım merak ettim :)

Günaydın
Cuma zayıflama yarışmalarının kapandığını gördüm çok üzüldüm. Seneler önce üye idim ve epey kilo vermiştim. Şuan 58 kiloyum ve hedefim 50. Sürekli irademi kaybediyorum. Beni de takımınıza alabilir misiniz gerçekten motivasyona çok ihtiyacım var çok uğraşıyorum ama veremiyorum şu 8 kiloyu vermek istiyorum artık. Lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen beni de alın aranıza mümkün müdür bu?

Günaydın
Yeni kalktım ben daha
Nasılsınız kızlar
Günaydin
Son sepet camasiri katlayip evden cikacagim ben
Günaydin. Hosgeldiniz. Katilabilirsiniz tabii ki.
Eger hala birsey yemediyseniz tartilip paylasirsaniz ilk sayfadaki tabloya eklerim sizi.

Günaydın..
Pazar dinlenmesi yapıyorsun demek :))
İyiyim ben de, işe başlamam gerek de bakıyorum şimdilik
Kalk hadi benim is bitti. Yerleri silme kaldi onuda eve gelince halledecegim.

Kalktım kalktım, yatak odasıyla başladım, yıkanacakları çıkardım gerisi kolay gelsinn

Kolah gelsin bende çamaşir katlıyorum şimdi kahvaltı hazırlayacam daha
Ütü var bide
5 gibi evden çıkıcaz dügün var ama yemek yiyip öle çıkalım dedik eşime oralarda yemek pahalı eşim vermez dünden taş kebabı kaldı onu yiyecez

Çoook teşekkür ederim. Bugün kahvaltı yaptım bu kadar hızlı cevap vereceğinizi düşünmemiştim :) yarın paylaşsam olur mu

Hosgeldin motivasyon eksikse dogru yerdesin

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cumartesi tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK

Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
Kaçamaklardan dolayı ceza veriyorum !

CumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCuma
A Arrietty_
sedulu ÖDÜL
Dahlia_ ÖDÜL
H3RA_
LadyMiami
tavsannesi ÖDÜL
MUAF
D deanvillage ÖDÜL
Wilma11 ÖDÜL
Alys
Lusi
Lori

: Spor yapıldı demek

işareti yiyenler menü bildirimi ve spor eksik demek

Lusi ve Lori menüler nerede kızlar ? Hadi Lori doğum günü parti vardı unutmuştur. Lusi bebeğim goygoya gelince şıp diye damlıyorsun menü olunca kaçıyosun
İkinize de bugün 200 jj veriyorum yavrular. Kolay gelsin.

Aramızda bi kişi daha katıldı :)

Eline saglik sedum
Ibreti alem olsun diye ilk posta ekleyim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…