Gunaydin kizlar
Sabah temizlige giristimsuan cocuklar odalarini toplarken ara veriyorum. Sonra bisiklet ile reformer dersine gidecegim
16gr macadamia findigi yiyecegim cikmadan. Ac degilim ama enerji olsun. Gelince guzel bir kahvalti yapacagim
Günaydın
Yeni kalktım ben daha
Nasılsınız kızlar
GünaydinGünaydın
Yeni kalktım ben daha
Nasılsınız kızlar
Günaydin. Hosgeldiniz. Katilabilirsiniz tabii ki.Günaydın
Cuma zayıflama yarışmalarının kapandığını gördüm çok üzüldüm. Seneler önce üye idim ve epey kilo vermiştim. Şuan 58 kiloyum ve hedefim 50. Sürekli irademi kaybediyorum. Beni de takımınıza alabilir misiniz gerçekten motivasyona çok ihtiyacım varçok uğraşıyorum ama veremiyorum şu 8 kiloyu vermek istiyorum artık. Lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen beni de alın aranıza mümkün müdür bu?
Kalk hadiGünaydın..
Pazar dinlenmesi yapıyorsun demek :))
İyiyim ben de, işe başlamam gerek de bakıyorum şimdilik
Günaydin
Son sepet camasiri katlayip evden cikacagim ben
Günaydin. Hosgeldiniz. Katilabilirsiniz tabii ki.
Eger hala birsey yemediyseniz tartilip paylasirsaniz ilk sayfadaki tabloya eklerim sizi.
Kalk hadibenim is bitti. Yerleri silme kaldi onuda eve gelince halledecegim.
Kolah gelsin bende çamaşir katlıyorum şimdi kahvaltı hazırlayacam dahaGünaydin
Eger hala birsey yemediyseniz tartilip paylasirsaniz ilk sayfadaki tabloya eklerim sizi.
Nerde dinlencem tepeme çıkan 5 yaşında bebe varGünaydın..
Pazar dinlenmesi yapıyorsun demek :))
İyiyim ben de, işe başlamam gerek de bakıyorum şimdilik
Çoook teşekkür ederim. Bugün kahvaltı yaptım bu kadar hızlı cevap vereceğinizi düşünmemiştim :) yarın paylaşsam olur muGünaydin
HosgeldinGünaydın
Cuma zayıflama yarışmalarının kapandığını gördüm çok üzüldüm. Seneler önce üye idim ve epey kilo vermiştim. Şuan 58 kiloyum ve hedefim 50. Sürekli irademi kaybediyorum. Beni de takımınıza alabilir misiniz gerçekten motivasyona çok ihtiyacım varçok uğraşıyorum ama veremiyorum şu 8 kiloyu vermek istiyorum artık. Lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen beni de alın aranıza mümkün müdür bu?
HoşbuldukHosgeldinmotivasyon eksikse dogru yerdesin
Oo Crossfitci hanim. Kiskaniyorum amaGunaydin bebeler
03.30 ta yatmisimdir. Simdi de kalktim crossfite yetisecem
Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | |
A Arrietty_ | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| MUAF | ||||||
D deanvillage | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
|
Aramızda bi kişi daha katıldı :)TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cumartesi tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
Kaçamaklardan dolayı ceza veriyorum !
Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma A Arrietty_
sedulu ÖDÜL
Dahlia_ ÖDÜL
H3RA_
LadyMiami
tavsannesi ÖDÜL
MUAFD deanvillage ÖDÜL
Wilma11 ÖDÜL
Alys
Lusi Lori
: Spor yapıldı demek
işareti yiyenler menü bildirimi ve spor eksik demek
Lusi ve Lori menüler nerede kızlar ? Hadi Lori doğum günü parti vardı unutmuştur. Lusi bebeğim goygoya gelince şıp diye damlıyorsun menü olunca kaçıyosun
İkinize de bugün 200 jj veriyorum yavrular. Kolay gelsin.
Eline saglik sedumTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cumartesi tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
Kaçamaklardan dolayı ceza veriyorum !
Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma A Arrietty_
sedulu ÖDÜL
Dahlia_ ÖDÜL
H3RA_
LadyMiami
tavsannesi ÖDÜL
MUAFD deanvillage ÖDÜL
Wilma11 ÖDÜL
Alys
Lusi Lori
: Spor yapıldı demek
işareti yiyenler menü bildirimi ve spor eksik demek
Lusi ve Lori menüler nerede kızlar ? Hadi Lori doğum günü parti vardı unutmuştur. Lusi bebeğim goygoya gelince şıp diye damlıyorsun menü olunca kaçıyosun
İkinize de bugün 200 jj veriyorum yavrular. Kolay gelsin.