İyivgeceler bende yatıcam şimdiGidip uyuyayım, hasta bebekler uyudu, sabah erkenden ayakta olurum yine herhalde
İyi geceler
Bulamadıklarını tek tek yaz. Bir de gün sonunda tükettiğin karb yağ ve protein miktarlarını da kontrol et.Kalori hesaplaması zor oluyor bende fatsecret uygulaması var biberli yumurtayı bulamadımkapya biber omlet yaptım ya ama 1200 kalori olmuş yediklerim sedulu
Anacim sabah haşlanmış patates güzel hos sonra niye ekmek ? Neden yarım yumurta tam değil ?Bugünkü menüm
Sabah:1haşlanmış patates, 3er lokma domtes salatalık peynir, maydanoz fessleğen , yarım haşlama yumurta , çay, 1 dilim ekmek
Akşam : nohut yemeği , 4 kaşık pilav , yoğurt
Çay ve minik pankek yedim ardına.
Sahile gittik , güneşin batışını izlerken romantik nohut yemeğimizi yedik☺yürüdük sahil boyu , İskoçyadan beklenmedik sekilde harikaydı hava
Su +2 litre
Sedulunun attığı videoyu yaptım, 1 saat yürüyüş yaptım , şimdi adım yapmaya niyetliyim
Karabuğday daha sağlıklı bir seçenek mi?hiç yemedim , bulgur gibi mi pişriliyor?Yoksa suda mı bekliyor?Menüm..
11.00
2 tavada yumurta
2 dilim ekmek
Biraz krem peynir
1 salatalık
5 kuru kayısı
12.30
2 mini kek
Yarım kupa çay
14.00
Küçük porsiyon karabuğday
Sos olarak sebzeli tavuk yaptım ama bir porsiyon kadardı onu da yedim
5 kaşık yoğurt
Salatalık
Su 2 lt
1 kupa dukan
Spor
7300 adım
Egzersiz programı indirdim, duvar push up, squat, köprü ve s karışık egzersizler vardı onları yaptım..
Chloe yerine cardio yapsan daha doğru olur sankiİyivgeceler bende yatıcam şimdi
Bugün çok yoruldum yarın akşam dügün var kk ye girmeyebilrim akşama
Gündüz de işler var çamaşir katlayacagım daha uff bide ütü
Spor da başlayayım diyorum valla başlayamadım
Didem fitnessin bazı hareketleri yapıcam
Yani chole didem karışıkkardio mu ne bilmem mekik de var
Nedenn nedeenn??Domates salatalık peyniri ekmekle yemeyi çok seviyorumAnacim sabah haşlanmış patates güzel hos sonra niye ekmek ? Neden yarım yumurta tam değil ?
Sebebini bilmiyorum ben, diğer yazdıklarınla da sorunum yok, bir balkabağı çekirdeği bir de kaju, fena baş ağrısı yapıyor..
Evett..
Yarın da sadece fındıkla geçmesin günün
Diyetteyiz, gecenin bir yarısındayız, ne övdünüz böreği arkadaş
Neyse ben dukana dalayım
Nedenlere hazır olun beybilerNedenn nedeenn??Domates salatalık peyniri ekmekle yemeyi çok seviyorumyumurta az kalmış haşlayıp ortaya kestim ondan az
Canım herkesin yaşına boyuna ve kilosuna göre değişiyor kalori, mesela ben yaşım fazla olduğu için metabolizmam da daha yavaş olduğu için daha az kalori almam gerekiyor, ama genç insanların daha yüksek kalori almaları gerekiyor, eğer bana yaş boy ve kilonu verirsen kilo verebilmen için kaç kalori alman gerektiğini yazarım.Nasıl yapıyorsunuz? fatsecrette kalori hesaplaması çıkıyordu dogru mu bilmiyorum
Orda 1900 kalori diyor siz kaç kalori alıyorsunuz ?
Ben 1000 kaloriyi geçmiyorum, normalde 1400 kalori almam gerekiyor yaşıma göre ama kilo vermek için en az 300 kalori daha düşük almam gerekiyor, bir de gizli kaloriler olduğu için hesabımı hep binin altında tutuyorum. Bunun yanı sıra düzenli olarak da spor yapıyorum dolayısıyla sabit bir şekilde yavaş yavaş kilo veriyorum.Nasıl yapıyorsunuz? fatsecrette kalori hesaplaması çıkıyordu dogru mu bilmiyorum
Orda 1900 kalori diyor siz kaç kalori alıyorsunuz ?
Kaydettim canım yarın başlıyorumA Arrietty_H3RA_ ve kızlar bu videolar standart cardio hareketleri içeriyor. Ama kalori güzel harcatıyor. Arka planda senden benden kilosu fazla olan ama azimli insanlar oluyor. Bu kanalın diğer videolarında da aynı şekilde hep cardio odaklı ve gerçekten kilo vermek isteyen insanlarla çalışıyorlar. Onlar azim edip yapabiliyor hareketleri.
Sizin bahaneniz ne ? Harekete geçmek için ne kadar bekleyeceksiniz ?
Hadi bi silkelenin. Bugün sıfırdan bir başlangıç olsun. Videolardan birini yapabiliyorsanız ikisini arka arkaya yapmayı deneyin. Bir hafta sonra kendinizdeki farkı gördüğünüzde birakmak istemeyeceksiniz.
Bu nasıl ölçüler böyle, keşke benim olsaBen ölçülerimi Eylül başında vermiştim ama oraya koymamışsın sanırım.
Kol-23
Üst bacak-51
Ayak bileği-18
Alt bacak-29
Basen -90
Karın-80
Göğüs altı-62
Göğüs -77
Bu ölçülerden sonra 1 kilo daha verdim, sadece kalça ve baldırdan gitmiş göbek aynı şekilde yerinde duruyor. Zeytin yutmuş kertenkele gibiyim.Bu nasıl ölçüler böyle, keşke benim olsa
Senin derdin ne kuzum buhar olup uçmak mı
Bende 32 yaş 1,65 kilo şu an 79,9Canım herkesin yaşına boyuna ve kilosuna göre değişiyor kalori, mesela ben yaşım fazla olduğu için metabolizmam da daha yavaş olduğu için daha az kalori almam gerekiyor, ama genç insanların daha yüksek kalori almaları gerekiyor, eğer bana yaş boy ve kilonu verirsen kilo verebilmen için kaç kalori alman gerektiğini yazarım.