Ah o az görünüp de kalorisi yüksek olan yiyecekler, işte onlar mahvediyor bizi.Kalorim 1000 oldu az gorunsede
Canım bir adet magnum dondurma 250- 300 kalori bir top sade maraş dondurma 85 kalori, ödül de olsa bir dahaki sefere dondurma seçeneğini Maraş’tan yana kullan olur mu?Selam menümü yazayım
Sabah 10:00
Yarım çavdar ekmeginden peynirli tost
1 dilim çavdarlı ekmek
Kırmızı Biberli yumurta
Ara: şekersiz türk kahvesi +magnum dondurma
Akşam 19:30
1 tabak taş kebabı
Yogurt
1 acı biber
Bi dilim çavdar ekmegi
Su:1,5 lt
Spor yok ama bugün çok yoruldum
Ev işi yaptım çamaşirlae bulaşıklarrr
En son kızı yıkadım
Kişisel bakım yaptım
Kaş bıyık alıcam kendim ya
Ben tek yumurta ile yapayim. Benden baskasi yemez. Saol tarif icinBana tembel isi olacak malum
Sen asil tarifi yap, bence cok güzel oldu, ama dedigim gibi cok oldu.
Aynen bebişim z.yağlı haşlamalı kavurmalı sebzeler salatalarAkdeniz diyeti diyelim, yap zeytinyağlılari hem ertesi gun de yersin
1 dilim çavdar ekmeği ortalama 12,5 gr karbonhidrat içeriyormuş. Yani sen tüm gün 30 gr kadar karb miktarını ekmekten doldurdun. Magnum var tas kebabı var derken zaten karb miktarı fark etmeden artıyor. Ne kadar minimum o kadar iyi.
Bugün benimde ödüllü geçti menüm karb oranım düne göre yüksek yarına hemen müdahale etmem gerek.
Kalori takibi yapmanı tavsiye ederim. Diyetin büyük kısmı matematik hesabı çünkü.
Ah o az görünüp de kalorisi yüksek olan yiyecekler, işte onlar mahvediyor bizi.
Canım bir adet magnum dondurma 250- 300 kalori bir top sade maraş dondurma 85 kalori, ödül de olsa bir dahaki sefere dondurma seçeneğini Maraş’tan yana kullan olur mu?
Bu arada bir öğün ekmek yedigimiz zaman diğer öğün ekmek yemiyoruz biz.
Bunlar haricinde menün çok güzel iyi gidiyorsun.
15 dakika da spor yapsan harika olur. Leslie yapabilirsin çok kolay.
Avokado da öyle sağlıklı yağ ama kalorisi çok yüksek bir avakado (cinsine göre değişiyor) 300 küsür kalori.Aynen kaju topladi puanlari
Saglikli yag sagolsun,kalorisi bol
Ben ödülümü 1 dilim pumpkin pie olarak kullandım ama fit tarif, şekersiz, unsuz olandan. Nefis olmuştu eşim bayıla bayıla yediBen bugün ödüllerden ödül beğendiğim için herkes ödül yapsın bitsin istiyorum
İnşallah bu tarifin tamamını yememişsindır. Dört kişilik çünkü.Kiz sabah yesillik vardi ya, aksam 4 çocuk vardi evde, o yüzden salata falan yapamadim. Ortaya salatalik kestim, ben oturana kadar götürmüşler.
Bak tarifi atayim sana ingilish, bunlar ezerek puturlu yapmislar, ben direk blendardan gecirdim pure yaptim.
Yarim avokado kullanacagim. Makrolarda gozumAvokado da öyle sağlıklı yağ ama kalorisi çok yüksek bir avakado (cinsine göre değişiyor) 300 küsür kalori.
Ben ödülümü 1 dilim pumpkin pie olarak kullandım ama fit tarif, şekersiz, unsuz olandan. Nefis olmuştu eşim bayıla bayıla yedi
İnşallah bu tarifin tamamını yememişsindır. Dört kişilik çünkü.
60 iyi benım için 55 i hiç düşünmedimElbirliğiyle zayıflatcaz seni. Yaza kadar 55 kg’a düşürcez
Bir yemeği bulamadığın zaman içine koyduğun malzemeleri ayrı ayrı hesaplayacaksın, zaten zamanla ezberlersin tekrar tekrar bakmana gerek kalmaz, mesela biberli yumurtada ne koydun biber koydun ne kadar biber koydun kaç tane yumurta koydun hangi yağdan koydun tek tek bak hesapla, sonra topla o kaloriyi bir kenara not al, bir dahaki biberli yumurta yediğinde direk yazarsın.Kalori hesaplaması zor oluyor bende fatsecret uygulaması var biberli yumurtayı bulamadımkapya biber omlet yaptım ya ama 1200 kalori olmuş yediklerim sedulu
Kavrulmsmış kajuyu ben de çok seviyorum ama kalorisi yüksek değil mi?Menunu yazayim bari
45 Saatlik oruc sonrasi
30gr kaju
160 gr kabak
1yk zeytinyag
4 yk yogurt
1kucuk dis sarimsak
10gr pine nuts. Turkcesini bilmiyorum
5gr tereyag
Daha sonra
1 avuc kaju
1 kupa yesilkahve
2L su
1saat tempolu yürüyüs
20dk 2kg dumbell ile kol calismasi
galiba yesilcay yazdim daha onceAma yesil kahve ictim
sedulu
Tek ögün oldugu icin onemsemedim. Ve ketojenik de kaloriden cok makrolara odaklaniyorumKavrulmsmış kajuyu ben de çok seviyorum ama kalorisi yüksek değil mi?
Colestrol icin pek iyi degil canim ,esimde sever ama 4 5 taneden fazla yerse dedigin gibi oluyor
Kaju mu bas agrisi yapiyor
Iyiki bende yapmiyor. Cok severim. Tok tutuyor o yuzden iyi alternatif.
Bugun de macadamia findigi aldim. Onun 10grami sisiriyor. O daha yagli .
Yarin de onu kemireyim
Oy anam ıspanaklı da ne yenir haa yanına sıcacık çayla
Baş düşman 'kalanları bitirme görevi'Kociskom almis hazir börek buzlukta bekliyor. Hayir bir de ıspanaklı yani, cocuklar sevmiyor, yoksa bir sekilde onlara yedirirdim. Bana kalacak kesin
Nasıl yapıyorsunuz? fatsecrette kalori hesaplaması çıkıyordu dogru mu bilmiyorumBir yemeği bulamadığın zaman içine koyduğun malzemeleri ayrı ayrı hesaplayacaksın, zaten zamanla ezberlersin tekrar tekrar bakmana gerek kalmaz, mesela biberli yumurtada ne koydun biber koydun ne kadar biber koydun kaç tane yumurta koydun hangi yağdan koydun tek tek bak hesapla, sonra topla o kaloriyi bir kenara not al, bir dahaki biberli yumurta yediğinde direk yazarsın.
Kalori hesabı seni korkutmasın ilk başlarda biraz zor oluyor ama zamanla zaten genelde aynı tarz yiyecekleri yedigimiz için yedigimiz şeylerin kalorisini ezberliyoruz o yüzden biraz sabırla bu işin üstesinden geleceksin, kalori hesabı yapmazsan çok fazla gizli kalorili olan şeyler var sanki çok az ve masum görünüp aslında çok yüksek kaloriye sahipler, farkında olmadan yersin onları ve kilo veremezsin. Bu kadar çaban da boşa gider. Bulamadığın bir yiyeceği burada sor aramızda bilen çıkar mutlaka sadece ben değil başka arkadaşlarda kalori hesabı yapıyorlar yardımcı oluruz sana.
2 mini kek ödül dişinda Afiyet bal olsunMenüm..
11.00
2 tavada yumurta
2 dilim ekmek
Biraz krem peynir
1 salatalık
5 kuru kayısı
12.30
2 mini kek
Yarım kupa çay
14.00
Küçük porsiyon karabuğday
Sos olarak sebzeli tavuk yaptım ama bir porsiyon kadardı onu da yedim
5 kaşık yoğurt
Salatalık
Su 2 lt
1 kupa dukan
Spor
7300 adım
Egzersiz programı indirdim, duvar push up, squat, köprü ve s karışık egzersizler vardı onları yaptım..