Fit Club 🏋🏻‍♀️

Kalorim 1000 oldu az gorunsede
Ah o az görünüp de kalorisi yüksek olan yiyecekler, işte onlar mahvediyor bizi.
Canım bir adet magnum dondurma 250- 300 kalori bir top sade maraş dondurma 85 kalori, ödül de olsa bir dahaki sefere dondurma seçeneğini Maraş’tan yana kullan olur mu?
Bu arada bir öğün ekmek yedigimiz zaman diğer öğün ekmek yemiyoruz biz.
Bunlar haricinde menün çok güzel iyi gidiyorsun.
15 dakika da spor yapsan harika olur. Leslie yapabilirsin çok kolay.

Aynen kaju topladi puanlari
Saglikli yag sagolsun,kalorisi bol
Avokado da öyle sağlıklı yağ ama kalorisi çok yüksek bir avakado (cinsine göre değişiyor) 300 küsür kalori.
Ben bugün ödüllerden ödül beğendiğim için herkes ödül yapsın bitsin istiyorum
Ben ödülümü 1 dilim pumpkin pie olarak kullandım ama fit tarif, şekersiz, unsuz olandan. Nefis olmuştu eşim bayıla bayıla yedi
İnşallah bu tarifin tamamını yememişsindır. Dört kişilik çünkü.

Yarim avokado kullanacagim. Makrolarda gozum

Kalori hesaplaması zor oluyor bende fatsecret uygulaması var biberli yumurtayı bulamadım kapya biber omlet yaptım ya ama 1200 kalori olmuş yediklerim sedulu
Bir yemeği bulamadığın zaman içine koyduğun malzemeleri ayrı ayrı hesaplayacaksın, zaten zamanla ezberlersin tekrar tekrar bakmana gerek kalmaz, mesela biberli yumurtada ne koydun biber koydun ne kadar biber koydun kaç tane yumurta koydun hangi yağdan koydun tek tek bak hesapla, sonra topla o kaloriyi bir kenara not al, bir dahaki biberli yumurta yediğinde direk yazarsın.
Kalori hesabı seni korkutmasın ilk başlarda biraz zor oluyor ama zamanla zaten genelde aynı tarz yiyecekleri yedigimiz için yedigimiz şeylerin kalorisini ezberliyoruz o yüzden biraz sabırla bu işin üstesinden geleceksin, kalori hesabı yapmazsan çok fazla gizli kalorili olan şeyler var sanki çok az ve masum görünüp aslında çok yüksek kaloriye sahipler, farkında olmadan yersin onları ve kilo veremezsin. Bu kadar çaban da boşa gider. Bulamadığın bir yiyeceği burada sor aramızda bilen çıkar mutlaka sadece ben değil başka arkadaşlarda kalori hesabı yapıyorlar yardımcı oluruz sana.

Kavrulmsmış kajuyu ben de çok seviyorum ama kalorisi yüksek değil mi?

Colestrol icin pek iyi degil canim ,esimde sever ama 4 5 taneden fazla yerse dedigin gibi oluyor

Sebebini bilmiyorum ben, diğer yazdıklarınla da sorunum yok, bir balkabağı çekirdeği bir de kaju, fena baş ağrısı yapıyor..

Kaju mu bas agrisi yapiyor
Iyiki bende yapmiyor. Cok severim. Tok tutuyor o yuzden iyi alternatif.
Bugun de macadamia findigi aldim. Onun 10grami sisiriyor. O daha yagli .
Yarin de onu kemireyim

Evett..
Yarın da sadece fındıkla geçmesin günün

Oy anam ıspanaklı da ne yenir haa yanına sıcacık çayla

Diyetteyiz, gecenin bir yarısındayız, ne övdünüz böreği arkadaş
Neyse ben dukana dalayım

Menüm..

11.00
2 tavada yumurta
2 dilim ekmek
Biraz krem peynir
1 salatalık
5 kuru kayısı

12.30
2 mini kek
Yarım kupa çay

14.00
Küçük porsiyon karabuğday
Sos olarak sebzeli tavuk yaptım ama bir porsiyon kadardı onu da yedim
5 kaşık yoğurt
Salatalık

Su 2 lt
1 kupa dukan

Spor
7300 adım
Egzersiz programı indirdim, duvar push up, squat, köprü ve s karışık egzersizler vardı onları yaptım..

Eklentiler

• IMG_20210925_223812.jpg
    89,2 KB · Görüntüleme: 27
Nasıl yapıyorsunuz? fatsecrette kalori hesaplaması çıkıyordu dogru mu bilmiyorum
Orda 1900 kalori diyor siz kaç kalori alıyorsunuz ?

2 mini kek ödül dişinda Afiyet bal olsun

Bugünkü menüm
Sabah:1haşlanmış patates, 3er lokma domtes salatalık peynir, maydanoz fessleğen , yarım haşlama yumurta , çay, 1 dilim ekmek
Akşam : nohut yemeği , 4 kaşık pilav , yoğurt
Çay ve minik pankek yedim ardına.

Sahile gittik , güneşin batışını izlerken romantik nohut yemeğimizi yedik☺yürüdük sahil boyu , İskoçyadan beklenmedik sekilde harikaydı hava
Su +2 litre
Sedulunun attığı videoyu yaptım, 1 saat yürüyüş yaptım , şimdi adım yapmaya niyetliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…