Kociskom almis hazir börek buzlukta bekliyor. Hayir bir de ıspanaklı yani, cocuklar sevmiyor, yoksa bir sekilde onlara yedirirdim. Bana kalacak kesinBen bugün ödüllerden ödül beğendiğim için herkes ödül yapsın bitsin istiyorum
Regl in ilk gunu haric,regl iken cikamiyorum zaten
Sanki kendi cok yesillik yemis40 saati bitirdim bugün ben de.
10.30 civari
2 kucuk baton tb ekmek
Avikadolu yumurtali harç
Yeşillik
Arada
1 avuc kuruyemis
18.30
1 buyuk porsiyon etli sulu yemek
3 yk pilav
30 dak salonda calistim.
10 bin adim
Suyu olcemedim ama disaridaydim gunduz.
1 dilim çavdar ekmeği ortalama 12,5 gr karbonhidrat içeriyormuş. Yani sen tüm gün 30 gr kadar karb miktarını ekmekten doldurdun. Magnum var tas kebabı var derken zaten karb miktarı fark etmeden artıyor. Ne kadar minimum o kadar iyi.Yorum çok güzelteşekkür ederim
Evet ekmek ekmektir kesinlikle azaltıcam bende
Suyu daha içiyorum
Oy anam ıspanaklı da ne yenir haa yanına sıcacık çaylaKociskom almis hazir börek buzlukta bekliyor. Hayir bir de ıspanaklı yani, cocuklar sevmiyor, yoksa bir sekilde onlara yedirirdim. Bana kalacak kesin
zeytinyağı her derde deva. Katılıyorum.Akdeniz mutfagi öneriyoz efenim, kesin çıkarsınız, deneyin denettirin.
En çok ıspanaklıyı severim biliyor musun ıspanaklı sarma börekKociskom almis hazir börek buzlukta bekliyor. Hayir bir de ıspanaklı yani, cocuklar sevmiyor, yoksa bir sekilde onlara yedirirdim. Bana kalacak kesin
Sanki kendi cok yesillik yemis
Sabah ki tarifini sorcaktim bak. Avokado ve yumurtali olan. Haslanmis yumurtayi icinemi ekliyorsun ?
Ağırlıklı çalıştın cardio gibi mi ?40 saati bitirdim bugün ben de.
10.30 civari
2 kucuk baton tb ekmek
Avikadolu yumurtali harç
Yeşillik
Arada
1 avuc kuruyemis
18.30
1 buyuk porsiyon etli sulu yemek
3 yk pilav
30 dak salonda calistim.
10 bin adim
Suyu olcemedim ama disaridaydim gunduz.
Zebzeci yarın nasipse pazara gideceğim tüm hafta sebze yiyeyim diyorum yumurta hariç protein tüketmemeli bi diyet türü var mıydı Aristo var ama o da salt sebze miydi neydiAkdeniz mutfagi öneriyoz efenim, kesin çıkarsınız, deneyin denettirin.
Ağırlıklı çalıştın cardio gibi mi ?
Yarin havuc ve kabagi zeytinyag da pisirsem yogurtlasam sayilir mizeytinyağı her derde deva. Katılıyorum.
Zebzeci yarın nasipse pazara gideceğim tüm hafta sebze yiyeyim diyorum yumurta hariç protein tüketmemeli bi diyet türü var mıydı Aristo var ama o da salt sebze miydi neydi
Yarin havuc ve kabagi zeytinyag da pisirsem yogurtlasam sayilir mi
Sayılmaz mi hiç kızYarin havuc ve kabagi zeytinyag da pisirsem yogurtlasam sayilir mi
Temems.Havuc riskli ya, pisirme onu.
Temems.
Biraz kabak kaldi bugunden. Yanina 3-4 mini hotwings mi eklesem?
Birde salata tarifini ben sitedeki gibi deneyeyim.
Senin yaptigin sekli beynim Kabul etmeye bilir