Fit Club 🏋🏻‍♀️

Kizlar güncel durum bu

Simdi haftaya güncel kilo yazan yere 1.hafta yazacagim, yeni sutun ekleyip gunceli oraya ekleyecegim. 2. ve 3. hafta diye devam edecek.
4. Hafta dolunca en az kilo veren kisi 1 hafta menu tablosundan sorumlu olacak :))) sonra tekrar sedulu sedulu ve ben devam ettirecegiz :p
Lori Lori ölcüm tablosunu hallediyor haftaya :KK70:
öbür ay en cok kilo veren kiside ölcüm tablosunu aliyor

Var misiniz bu düzene?

Yardımlaşmak iyidir güzeldir de ben tablo işini unuttum dicem hepimiz bilmeden başladık diyeceksin o yüzden kabul ediyorum :KK70:

Kizlar güncel durum bu

Simdi haftaya güncel kilo yazan yere 1.hafta yazacagim, yeni sutun ekleyip gunceli oraya ekleyecegim. 2. ve 3. hafta diye devam edecek.
4. Hafta dolunca en az kilo veren kisi 1 hafta menu tablosundan sorumlu olacak :))) sonra tekrar sedulu sedulu ve ben devam ettirecegiz :p

Var misiniz bu düzene?
Harika fikir canım ben çok beğendim.
Bahanem yok açıkcası..
Nefes sorunum var sadece..
Covidden hatıra..
Takıma geldiğimden beri de kaç video paylaştınız, kaçını denemeye çalıştım, yok olmuyor.. 5-10 dakika yaparım kaç saatte kendime gelirim..
O yüzden yürüyüşü tercih ediyorum..
Ha bir de tek tek egzersizler yapabilirim, squat, crunch ve s. gibi..
Hatta bir program hazırlayıp başlasam iyi olur..
Sağlık problemi ayrı bir durum. Ama bak kendin ne güzel söyledin. Yapabileceğin hareketleri bir program olarak belirlesen iyi başlangıç olabilir. Yürüyüş temponuzu artiramiyorsaniz maalesef vücut ezberliyor ve kilo verimine katkısı fazla olmuyor.

Kizlar güncel durum bu

Var misiniz bu düzene?

Lori Lori yi etiketleyelim hep 🤓

Eylül sonu hedefine ulaşmışım elhamdülillah. 💃🏻💃🏻
Ekim sonu hedefim 52 inşallah.🤲🤲

Geçen hafta :53.350
Bugün: 53
Fark: -350
Haftaya hedefim: 52.750

Eklentiler

• 9AF147B9-E3D7-4110-867C-F114A1678AD2.jpeg
    9AF147B9-E3D7-4110-867C-F114A1678AD2.jpeg
    216 KB · Görüntüleme: 16
Kizlar güncel durum bu

Var misiniz bu düzene?
Ben ölçülerimi Eylül başında vermiştim ama oraya koymamışsın sanırım.

Kol-23
Üst bacak-51
Ayak bileği-18
Alt bacak-29
Basen -90
Karın-80
Göğüs altı-62
Göğüs -77

Çok geçmiş olsun , mevsim geçişleri de çok hasta ediyor maalesef.Kızım geçen gün yine yine yeniden hastalığa kapı araladı.Çörek otu yağını buldum burda çok şükür.Çok acı olduğundan bala katıp verdim.Şifa oldu Allah'ın izniyle😌

Sizede cok gecmis olsun sifa versin minige okul yillari boyle galiba ,bizdede vardi sanirim ondan bulup karistirayim😪

A Arrietty_ @H3RA_ ve kızlar bu videolar standart cardio hareketleri içeriyor. Ama kalori güzel harcatıyor. Arka planda senden benden kilosu fazla olan ama azimli insanlar oluyor. Bu kanalın diğer videolarında da aynı şekilde hep cardio odaklı ve gerçekten kilo vermek isteyen insanlarla çalışıyorlar. Onlar azim edip yapabiliyor hareketleri.

Sizin bahaneniz ne ? Harekete geçmek için ne kadar bekleyeceksiniz ?

Hadi bi silkelenin. Bugün sıfırdan bir başlangıç olsun. Videolardan birini yapabiliyorsanız ikisini arka arkaya yapmayı deneyin. Bir hafta sonra kendinizdeki farkı gördüğünüzde birakmak istemeyeceksiniz.

Teşekkürler sedulu sedulu
İlk videoyu yapabildim bebeğim uyurken.Bayıldım hocalara , yoruluyorlar , nefes nefese kalıyorlar , aah diye bağırıyor felan , içimizden biri gibiler😂😂

Teşekkürler sedulu sedulu
İlk videoyu yapabildim bebeğim uyurken.Bayıldım hocalara , yoruluyorlar , nefes nefese kalıyorlar , aah diye bağırıyor felan , içimizden biri gibiler😂😂
İçtenlikleri çok güzel değil mi 😀 sonunda diyorum bizden biri gibi yaparken sıkılmıyorum.

Bu arada 3gundur emzirme aralarini uzatiyorum kizimin ,gun icinde sDece uyku oncesine cekmeye calisiyorum gece devam ediyorum olursa once gunduz beslenmesini keserek devam edicem geceleri zaten sayili kalkmasi..birden biraktirmak anneyede bebeğede cok zor oglumda gordum bu surecin vucuduma etkisi ne olur ,su miktarim arti mi olur bilmiyorum😴😴🥴

Harika fikir canım ben çok beğendim.

Sağlık problemi ayrı bir durum. Ama bak kendin ne güzel söyledin. Yapabileceğin hareketleri bir program olarak belirlesen iyi başlangıç olabilir. Yürüyüş temponuzu artiramiyorsaniz maalesef vücut ezberliyor ve kilo verimine katkısı fazla olmuyor.

Çok haklısın..
Yapabileceğim egzersizlere bakayım hemen, toplayıp birşeyler çıkarırım umarım ortaya :))

Kaptanlar kadar düzenli yapamayiz da olur bir şekilde.
Hem sonuncu olan dedi, nasilsa Lusi Lusi ye kalacak o is dert etme 😜

Öbür ay da en çok kilo veren diyor, yine iş Lori Lori ye kalacak gibi 😂

X