Fit Club 🏋🏻‍♀️

Sabah mutlaka deneyecegim..portakal yok gerci. Ama mandalina almistim bugun..Oda olur herhal ? Agri yok,Ama konuscak dermanim yok . Keto flu olabilir
Mandalinada olur önemli olan c vitamini olması.
Kendine iyi bak şu ara, keto beklesin biraz

Menüm ve sporum ektedir, mucks

Eklentiler

• 200AA240-7166-4E4F-9E3F-9F7B3697C166.png
    219,5 KB · Görüntüleme: 20
  • E1404875-F019-4692-A8CD-50ED92B8D129.png
    222,7 KB · Görüntüleme: 23
  • 439A16E6-E579-4F56-8798-3E6D395E4396.png
    223,6 KB · Görüntüleme: 19
  • B819141C-EEA5-418A-9DD0-A81B6D22CF69.jpeg
    52,1 KB · Görüntüleme: 18
  • 7CD131E4-C734-45D3-A755-DCA51D290289.jpeg
    46 KB · Görüntüleme: 21
Tatli ruyalar herkese☺
Dun gun icinde ugrama imkanim olmadi
Aksam da uyumusum cocuklarla.Simdi bi uyandim.Hazir yslnizken mesajlari okudum.
Biraz gerginim , tartıda kaç çıkıcam diye.Dün sabah 1 yumurta 2 dılım ekmek peynir domates karpuz maydanoz fesleğen yedim azar azar.
Öğlen bi kahve bir ısırık bitter çikolata yedim.Akşama da 2 kase domates çorbası yedim.Kızım meyve yiyordu.Muzları bitirmemiş bana ayırmış , senin için annecim diye getirdi Ya ben onda karb olduğunu öğrenmişim , yer miyim bu saatte?? Acıkınca yiyim kızım diye sıvıştım , gelip gidip 'yemedin hala anneciimm'dedi durdu.Ne zor şartlarda diyet yapıyoruz ya

Son düzenleme:
Dün ki menü kotu degilmis
Iyi dayanmissin kizinin israrina

Günaydın kizlar giremiyorum kusura bakmayın benim oğlan ikigundur ateşi hiç düşmedi Perşembe bir yaş aşısı vardı. Büyük kızım için dün basha şehre gittik hastaneye ben yogundum.bir çok yeri okuyamadım vaktim olursa okuyacagim. Burdan baya uzak kaldim

Gunaydin canim
Cok gecmis olsun ikisinede. Buyuk kizinin ciddi birseyi yoktur umarim.
Menu takibine basliyacagiz bugun. Seni muaf tutalim cocuklar kendilerini toparlayana kadar ?

Günaydın :)
Menün güzel, ama ayrıca yazmaya çalış menünü..
Onun dışında daha sık uğramaya çalış

Günaydın..
Çok geçmiş olsun, çabuk atlatırlar umarım..

Gunaydin canim
Cok gecmis olsun ikisinede. Buyuk kizinin ciddi birseyi yoktur umarim.
Menu takibine basliyacagiz bugun. Seni muaf tutalim cocuklar kendilerini toparlayana kadar ?
Teşekkür ederim kaptan . Büyük kızım küçük tuvaletini aşırı tutuyordu çocuk nefroloji ye götürdük . Bobreklerine baktiracagiz henüz sonuçlar belli değil inşallah herşey temiz çıkar.

Teşekkür ederim kaptan . Büyük kızım küçük tuvaletini aşırı tutuyordu çocuk nefroloji ye götürdük . Bobreklerine baktiracagiz henüz sonuçlar belli değil inşallah herşey temiz çıkar.
Umarim temiz cikar.
Bizdede oyle dert var oglum okulda wc e gitmiyor. 8 saat tuttugu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…