Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahahah akrepler ilik kuruturAkrep kadınların kocaları çiroz olur bacım 3 km öteden bilirim ben akrebi
Zıt kutup hesabıKocalar zayıf hanımlar topalak takımına hoşgeldiniz iyi bulmuşuz birbirimizi
aa ilk kez duydum bu tespitiAkrep kadınların kocaları çiroz olur bacım 3 km öteden bilirim ben akrebi
Annen işi biliyor demek kiaa ilk kez duydum bu tespiti
annemde akrep burcu babam bildim bileli max 65 kg olmuştur
Benim uydurma tespitimdir oaa ilk kez duydum bu tespiti
annemde akrep burcu babam bildim bileli max 65 kg olmuştur
Benim uydurma tespitimdir o
ahh akrepler ahh
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz bak senin herif boşa yiyip yiyip sızmamıştır uyanık kalsa başına gelecekleri biliyorAdımızı çıkardı resmenn
12 den vurmuşsun amaBenim uydurma tespitimdir o
ahh akrepler ahh
bilir o dominant kadındırAnnen işi biliyor demek ki
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz bak senin herif boşa yiyip yiyip sızmamıştır uyanık kalsa başına gelecekleri biliyor
bilir o dominant kadındır
Kız babana yazık balık ya da yengeç mibilir o dominant kadındır
tam burcunu bilemiyoruz canımKız babana yazık balık ya da yengeç mi
Geçmiş olsunIyi geceler kizlar
Uyuya kalmisim. Kalknca supriz ile karsilastim. Sesim gitmis
Sabah mutlaka deneyecegim..portakal yok gerci. Ama mandalina almistim bugun..Oda olur herhal ? Agri yok,Ama konuscak dermanim yok . Keto flu olabilirGeçmiş olsun
Kaynar suya bal, limon, zencefil, portakal dilimi, tarçın at biraz bekleyince iç.
Ağrıdan konuşamayacak durumdayken mucize gibi gelmişti bana bu karışım
Ay evet eskilerde öyle tarihler var. Ekin zamanı vs diye değişiyortam burcunu bilemiyoruz canım
rahmetli babaannem doğum tarihini zemheriydi yılbaşı yakındı diye tanımlıyor sadece
bizde 1 Ocak’ta kutlarız hep
balık yada yengeç olmadığı kesin ama