Seker, cikolata yemiyorumaksam mesaisi sonra birsey yemeden yatiyorum. Yeter bunlar herhal bugun fena cikolata istedi canim
Toparladık kuzum. Nebül cihaz aldım bir de içine konan ilaçları onlarla 3 güne topladı kalmadı öksürük falan.
Şekerpare bi gün onceden olur da kısır taze yap kızLori haftasonu bir yere gitcem, herkes yerel yemeklerden goturecek,
Sekerpare ile kisir yapcam ben de, nasil
Bir gun onceden yapsam bunlari olur mu ki?
Şekerpare bi gün onceden olur da kısır taze yap kızbulgur demlenirken malzemeleri dilimlersin şipşak hazır yarın bende oglanin okula kısır yapcam
Ay bende sevemedim habire bir seyler cikiyor uğraşmam gerekenAralik ayini sevmiyorum. Bir suru aktivite,davet var okuldan.
Yarin Eve kizin arkadasini davet ettik. Ben akilsizim,neyseki kizim akilli. Demis benim yarin cizim kursum var. Isteyken annesi msj atti
Unuttum diye kendimi kotu Anne hissetim kisa sure
Eve gidip uyumak istiyorum. Sabah erken kalkacagim yine
Nere ora bende gelemLori haftasonu bir yere gitcem, herkes yerel yemeklerden goturecek,
Sekerpare ile kisir yapcam ben de, nasil
Bir gun onceden yapsam bunlari olur mu ki?
Amsterdamda aromalı kek mekanındaNere ora bende gelemcok guzel olur kiz
Getirim sanaAmsterdamda aromalı kek mekanında
Getir kız bu sene balkonda yerizGetirim sana
Balkon iyi fikir degil laGetir kız bu sene balkonda yeriz
Hahhaha birinci kat kız aksiyon olurBalkon iyi fikir degil laallah korusun yerde bulursunuz kendinizi sonrada beni muge anliya cagirirlar
Nere ora bende gelemcok guzel olur kiz
Ver la. Bi sen eksiktinLoris kendimi siyasete vericem cevre edineyim diye geziyom
Ver la. Bi sen eksiktin
Puhahahaha maynakCaresiz degilsiniz, care sizsiniz
Bence bana yakisir