Fit Club 🏋🏻‍♀️

Selam kızlar
Dün akşam yine bize acil yolları gözüktü. Kulağım agriyor dedi oğlan. Enfeksiyonu varmış. Bir de orada nebul odasına soktular bizi bronsite cevirmis öksürük. İki defa ventolin verdiler bir de cortair. Doktor eve de cihazdan alip bu ilaclari uygulamaya devam edin dedi. Bu sabah hemen cihaz aldık mecbur. Bir de hava temizleyici alıcam yattigi odaya alerjik bünyesi.
Ben de böyle durumlarda stresimi kendime bakım yaparak atmaya çalışıyorum
Saçımı boyadım şimdi sonra bi manikür pedikür delirdim artık

Iyi ediyorsun, o stres bir yerden cikacak, boyle ciksin ne guzel.

Cocuklar kucukken cok zor, allah kolaylik versin

Iyi ediyorsun, o stres bir yerden cikacak, boyle ciksin ne guzel.

Cocuklar kucukken cok zor, allah kolaylik versin
Çocuklar küçükken zor da insan yetistirmesi daha da zormuş valla ikinci üçüncü çocuğu olanları tebrik ediyorum deli cesaretlerinden dolayı
Kız siz nasıl dayanıyorsunuz iki cocukla bunca hastalık, okul, iş stresi vs

ulen benim birinci cocuk var ya, melek bebekti ikinci dogana kadar,
ben o zamanlar, "millet abartiyor yaa, ne var cocuk buyutmekte" diye kendini begenmis sekilde dolasiyordum

sedulu Lori Mr a gitmistim. Endometriozis diye gidip cift böbrek kanalim varmis. Birde kistlerim var yine farkli yerlerde
Çok geçmiş olsun canım

Çok saol canım. Aksilik işte
Melegimkorusun ay cok gecmis olsun.
Bense bisiklet ile ise gidecektim..okuyunca tirstim, vazgectim. Dikkat et kendine. Doktorun dedigi gibi bol dinlen
Saol canım. Aman diyeyim dikkate edin. Koca kadın yapıştım yere valla sokakta utancıma ağlayamadım bile ve gelip birde düştüm diye ağladım
buzluysa aman dikkat et.

tam kis uykusuna cekilmelik aslinda hahahahahah
Tam ye -yat-uyu neyse bu hafta benim öyle geçecek mecbur
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar inşallah
Valla bende çok çocuklu ailelere hayranlıkla bakıyorum nasıl bakabiliyorlar diye. Benim oğlan çok sakindi bebekken yine de cesaret edemedim ikinciye

Sana da geçmiş olsun yavrum nereye düştün noldu kız ?

Regl oldum bugun. Dun olsaydim,izin gunumdu

Surunuyorum agridan..sinirden dogum kontrol hapini biraktim. Sirf agrilarim icin baslamistim. Ay sinir oldum.

Surunuyorum agridan..sinirden dogum kontrol hapini biraktim. Sirf agrilarim icin baslamistim. Ay sinir oldum.

Kiz ona sinir olup ne birakiyorsun.
Evet iyi gelir derler aslinda.

Bir de regle yakin tuzu azaltmak iyi gelir derler.

Aynen dun olsaymissin ne guzel evde battaniyeyle yatarmissin.

Kiz ona sinir olup ne birakiyorsun.
Evet iyi gelir derler aslinda.

Bir de regle yakin tuzu azaltmak iyi gelir derler.

Aynen dun olsaymissin ne guzel evde battaniyeyle yatarmissin.
Yan etkileri hosuma gitmedi zaten. Baktim fayda yok, almiyorum

Tuz zaten tuketmiyoruz biz.

Ben gençken yani ilk regl olduğum zamanlar agrili olurdu. O zaman annem acı elma yağı sürerdi karnıma iki üç parmak. Hemen keserdi ağrıyı. Varsa aktarda falan bi dene istersen.

Merhabalar aranıza katılmak istiyorum. Neler yapmak gerekiyor, kurallar nedir, detayları öğrenebilir miyim?

Ben ara ara burdayim.
Adet oldum gecen hafta 2-3 gun gec geldi. Suan hala devam ediyor.

Tartidan haberim yok hic. Sporda yok. Salmadim ama takipde degilim

Seker, cikolata yemiyorum aksam mesaisi sonra birsey yemeden yatiyorum. Yeter bunlar herhal bugun fena cikolata istedi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…