Fit Club 🏋🏻‍♀️

Son zamanda herkes sikayetci. 2 hafta sonra gidiyormus

Valla ben cok ugrastim cocuklar kucukken

Yatak odasinda hali falan varsa kaldir cok etkiliyor.

Bu nem yapan cihaz diyorsun dimi, biz de cok kullandik faydali, ya da klasik petegin ustune su koyabilirsin.

Yatak odasini muhakkak havalandirman lazim hava soguk da olsa. Gunes gormeyen odada da cocugu yatirmaman lazim. Ne kadar temizlense de karalik odada akar uruyor cunku. Sabah ac camlari bolca oda gunes alsin.

Bir de burada doktorlar ozellikle bogaz kuruluguna dondurma oneriyor, hatta sıcak bisey onermiyorlar. Ondan beridir ben bu buzlu dondurmalardan aliyorum cocuklara oksuruk icin cidden daha iyi, kendimden de soyleyebilirim. Ya da en azindan ilik üstünde sıcak bir sey verme diyeyim. O tahris olmus bogazi daha da kotulestiriyormus.

Bir de ben bir sene tamamen dogal dut pekmezi bulmustum, cok ise yaramisti. Bir daha bulamadim ama, marketten aldiklarim ayni etkiyi vermedi. Ola ki boyle köyde tanıdık falan varsa o tarz bir sey alip her gun bir tatli kasigi ver, ise yaramasa bile enerji verir

Gecen benim kiz icinde soguk icecek ve dondurma onerdi. Burning kapali oldugu icin iyi gelirmis.

Astim/alerjisi var gibi davranmak gerek. Ayni dedigin gibi.
Hali varsa kaldir ,mumkunse perde olmasin veya sIk yikamalisin.
Alerjisi olan insana gore yastik ve yorgan da kullanmak iyi

Heryer kar. Onumdeki deli Kosu yapiyor

Eklentiler

• 17016135392813870092099329495183.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 29
Havalandırma olayı her gün yapıyorum oda güneş alıyor güzel ama nemlendirme işini takip etmem lazım. Bi nem ölçer gibi bir şey de bakayım madem. Halı ufak bir şey var yattigi yerde. Bu gece petek üzerine su koyayım takip edeyim gelişimi.
Dondurma fikri mantıklı aslında alıp yedireyim

Kanalın birini iptal mi edecekler ?
Normalde oyleymis. Zaten dogustan olan birseymis. Genelde cocuk iken ameliyat olunuyormus. Idrar kacagina sebep oluyor ve sIk idrar iltihabi gecirtiyormus.

Ne hikmetse ben bu hafta ilk defa oldum. Antibiotik deyim Birde yine.
3 ay sonraki kontrolde belli olacak

Gunaydin, buz gibi havada yurudum,
cocugu okula biraktim, cikmisken bir turladim, cigerlerim acilsin dedim :)

acildim acilmasina ama yatsam gene yatarim bu aralar hep uyuyasim var.
Bende atacagim kendimi simdi yürüyüse. Gozum pek yemiyor ama aksam mesaim oldugunda hep bir tembelim. O aliskanligi degistirmek lazim

At kili fircasi ile kremleme isim bitti,giyindim cikacagim birazdan. Gelince ilk ogunumu yaparim
Bence havalardan sendeki bu uyuma istegi

Sabah tartildim
Ilac + gelmeyen regl ile baya bir sisim

Neyse guzel bir yumurtali sandevic yedim koy ekmegi ile.
A oncede mintli dark ciko nu yedim.

Pisi hamurunun mayalanmasini bekliyorum
Ha yürüyüs de yaptim,brokoli corbasida
Otobusde kitabimi olursam tamamdir

Aksam icin 500kalorim kaldi. Protein acigim var yine. Yanima protein tozu alacagim,isde de umarim tavuk veya balik vardir

Simdi baktim..chili con carne ve hindi schnitzel varmis

2 porsiyon ekleyince soyle oluyor kalori ve makrolar

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-04-11-25-34-429_com.sillens.shapeupclub.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…