Son zamanda herkes sikayetci. 2 hafta sonra gidiyormusHem de ne koca öküz
Kız bu öksürük bir turlu geçmiyor ya yapıştı çocuğa. Zencefil bal denedim. Göğüs balsamı sürüyorum geceleri hatta dün gece sarimsakli zeytinyağı hazirladim öyle bir karisim varmis ayak altina sürün diye ama bana mısın demiyor. Gerci o karisima yeni basladim.
Bu nebulizatör cihazları var ya buhar veren öyle bir şey mi alsam diyorum işe yarar mı acaba
Elde taşınan minnak olanlardan mıSon zamanda herkes sikayetci. 2 hafta sonra gidiyormus
Hem de ne koca öküz
Kız bu öksürük bir turlu geçmiyor ya yapıştı çocuğa. Zencefil bal denedim. Göğüs balsamı sürüyorum geceleri hatta dün gece sarimsakli zeytinyağı hazirladim öyle bir karisim varmis ayak altina sürün diye ama bana mısın demiyor. Gerci o karisima yeni basladim.
Bu nebulizatör cihazları var ya buhar veren öyle bir şey mi alsam diyorum işe yarar mı acaba
Gecen benim kiz icinde soguk icecek ve dondurma onerdi. Burning kapali oldugu icin iyi gelirmis.Valla ben cok ugrastim cocuklar kucukken
Yatak odasinda hali falan varsa kaldir cok etkiliyor.
Bu nem yapan cihaz diyorsun dimi, biz de cok kullandik faydali, ya da klasik petegin ustune su koyabilirsin.
Yatak odasini muhakkak havalandirman lazim hava soguk da olsa. Gunes gormeyen odada da cocugu yatirmaman lazim. Ne kadar temizlense de karalik odada akar uruyor cunku. Sabah ac camlari bolca oda gunes alsin.
Bir de burada doktorlar ozellikle bogaz kuruluguna dondurma oneriyor, hatta sıcak bisey onermiyorlar. Ondan beridir ben bu buzlu dondurmalardan aliyorum cocuklara oksuruk icincidden daha iyi, kendimden de soyleyebilirim. Ya da en azindan ilik üstünde sıcak bir sey verme diyeyim. O tahris olmus bogazi daha da kotulestiriyormus.
Bir de ben bir sene tamamen dogal dut pekmezi bulmustum, cok ise yaramisti. Bir daha bulamadim ama, marketten aldiklarim ayni etkiyi vermedi. Ola ki boyle köyde tanıdık falan varsa o tarz bir sey alip her gun bir tatli kasigi ver, ise yaramasa bile enerji verir
Havalandırma olayı her gün yapıyorum oda güneş alıyor güzel ama nemlendirme işini takip etmem lazım. Bi nem ölçer gibi bir şey de bakayım madem. Halı ufak bir şey var yattigi yerde. Bu gece petek üzerine su koyayım takip edeyim gelişimi.Valla ben cok ugrastim cocuklar kucukken
Yatak odasinda hali falan varsa kaldir cok etkiliyor.
Bu nem yapan cihaz diyorsun dimi, biz de cok kullandik faydali, ya da klasik petegin ustune su koyabilirsin.
Yatak odasini muhakkak havalandirman lazim hava soguk da olsa. Gunes gormeyen odada da cocugu yatirmaman lazim. Ne kadar temizlense de karalik odada akar uruyor cunku. Sabah ac camlari bolca oda gunes alsin.
Bir de burada doktorlar ozellikle bogaz kuruluguna dondurma oneriyor, hatta sıcak bisey onermiyorlar. Ondan beridir ben bu buzlu dondurmalardan aliyorum cocuklara oksuruk icincidden daha iyi, kendimden de soyleyebilirim. Ya da en azindan ilik üstünde sıcak bir sey verme diyeyim. O tahris olmus bogazi daha da kotulestiriyormus.
Bir de ben bir sene tamamen dogal dut pekmezi bulmustum, cok ise yaramisti. Bir daha bulamadim ama, marketten aldiklarim ayni etkiyi vermedi. Ola ki boyle köyde tanıdık falan varsa o tarz bir sey alip her gun bir tatli kasigi ver, ise yaramasa bile enerji verir
Manyak bunlarHeryer kar. Onumdeki deli Kosu yapiyor
Biri daha kosuyordu. Tökezledi,yinede kosuyorduManyak bunlar
Normalde oyleymis. Zaten dogustan olan birseymis. Genelde cocuk iken ameliyat olunuyormus. Idrar kacagina sebep oluyor ve sIk idrar iltihabi gecirtiyormus.Kanalın birini iptal mi edecekler ?
Bende atacagim kendimi simdi yürüyüse. Gozum pek yemiyor ama aksam mesaim oldugunda hep bir tembelim. O aliskanligi degistirmek lazimGunaydin, buz gibi havada yurudum,
cocugu okula biraktim, cikmisken bir turladim, cigerlerim acilsin dedim :)
acildim acilmasina ama yatsam gene yatarimbu aralar hep uyuyasim var.
Melegimkorusun ay cok gecmis olsun.
Bense bisiklet ile ise gidecektim..okuyunca tirstim, vazgectim. Dikkat et kendine. Doktorun dedigi gibi bol dinlen