Tombul tombul memelerKızlar kızlar gelem mi yanaaağızdan öpem mi
Kızlar kızlar gelem mi yanaaağızdan öpem mi
Yilbasina kadar paydossaNaber bebisler
Nasil odemliyim varya. Yesilcay a mi abansam. Tuzlu da yemiyorum ki
Oğlan okula gitmiyor bi haftadır. Okulda el ayak salgını oldu. Bizimkinde bir sey yok ama yollamadım. Habire hastalık yahu gına geldi
O arada ben yavaş yavaş diyetsiz kilo veriyorumhareket ediyorum bol bol yediklerim azaldı bi de ondan sanırım. Kendimi diyet diye kısıtlayınca olmuyor
Suan yilbasi sutlu tatlisi yapiyorum
Yılbaşına kabak tatlısı yapıcam bende fırınlanmış şekeri az falanSuan yilbasi sutlu tatlisi yapiyorum
Bunlarin yilbasi tatlisi sutlac kiz tamYılbaşına kabak tatlısı yapıcam bende fırınlanmış şekeri az falan
Ay sütlaça yatıya kalırım ama fırın değil macir usulüBunlarin yilbasi tatlisi sutlac kiz tamsoguk sutlac Birde sicak var. Tek fark, soguk olanin uzerine visne sosu dokuyorlar.
Sicagin ise ortasinda tereyag tarcin ve seker serpiyorlar uzerine
Cocuklar yatti bende uzandimspor filan yapsam keske
Ay sütlaça yatıya kalırım ama fırın değil macir usulübi tam ayarını tutturamıyorum ama anama yaptırıyorum arada
Yarına evde spor yapicam bende bugün rest gibi yaptım. Kafama gore cardio hareketler yapıyorum tempolu müzikle. Ortalama 300 kcal yakıyorum 40 dk civarı
Ay aynisindan bana da lazım hatta bir de durduk yere memeler de diklessin istiyorum2 cocuklu 37 yasinda kadinim, bana soyle terlemesiz spor bulunsun
hemen boyle six packler falan yaptirsin, ama cok uzmesin yormasin beni pliiis
Niye oyle diyorsun be
Niye oyle diyorsun be
Var tabii ki. Ama ölümcül kismini atlamak zor. Cünkü pek ara vermeden egzersize devam edilmeli
Soyle birsey yapamazmiyiz yahu