Oglimmm veriyommu her hafta kilomu? Veriyom! Sporumu duzenli yapiyormuyum? Yapiyorum. Gunluk en az 10 bin adim atiyormuyum? Ee evettGitti mi senin afacan okulaAlys
@sedulu
Lori napiyon kiz. Nasil daha cok zayiflarim diye planmi yapiyorsun
Yurume bandina cikma planim vardi. Vazgectimise gittigim gun zaten aktifim. Elektrikli bisiklet ile gidip gelsemde surekli pedal ceviriyorum. Yorgunum yorgun.
Aksam yemegi planim bile degisti. Makarna yapacagim evdekilere
Aynen. Evde iken deviriyorum popoyu ahshshskdOglimmm veriyommu her hafta kilomu? Veriyom! Sporumu duzenli yapiyormuyum? Yapiyorum. Gunluk en az 10 bin adim atiyormuyum? Ee evett
He la biz yogun calisiyoruz. Evde oldugumuz gun mal gibi yatabiliriz
Aslinda bir unutunca tam unutuyorum ya. Kalori saymak cok iyi cidden. Ilk iki hafta bence o yuzden guzel kilo verdim.
Aslinda bir unutunca tam unutuyorum ya. Kalori saymak cok iyi cidden. Ilk iki hafta bence o yuzden guzel kilo verdim.
Tamam sileyim ketoyu
Mutfak tartim var
Çok şükür iyiyiz. Sağlıklı beslenmeye aynen devam.Selam canım
Her sey yolunda insaallah, iyisiniZ?
Naz değil o, iyi çalışmanın işareti.Dun 15 dakika agirlik kaldirdim, gene her yerim agriyor.
Cok nazli da degilim, nazliyim demek ki
Çok şükür iyiyiz. Sağlıklı beslenmeye aynen devam.
Anacığım hastaydı, yalnız birakamadigim için 3-4 ay kadar sporu askıya almıştım. 3. haftanın içindeyim, yeniden başladım. Kendi gunlugumde yazıp, yeniden disipline olmaya çalışıyorum.
Sizler nasılsınız, herşey yolunda mı?
Burası gerçekten çok güzeldi, hep birlikte keyifle kilo verdik.Iyidir diyelim,
Bazi arkadaslar kayboldu, merak ediyoruz, ins guzel haberlerle geri donerler.
Kalanlar ‘biz inandik, siz de inanin’ daki kizlarla yarisiyoruz. Pazartesileri tartilip birinci seciyoruz.
Onu deneyelim dedik degisiklik olsun. Ama buradayiz da ayni zamandagel arada sen de.
Ben senin basliga giriyorum arada zaten
Üzücü...Isten cikarmalar basladi bizde,
Anladigim birden degil, birer birer yapacaklar.
Iste sozlesmesi gelenleri falan cikaracaklar zamanla.
Cok uzuldum, cok yetenekli bir gencimiz vardi, onu cikardilar bugun
Moralim bozuk, yemege vermesem kendimi bari.
Üzücü...
Kendini yemeye değil, spora ver.
Hatta pazartesiden itibaren başlayacağım, kişiye özel şekersiz 21 güne buyur gel.
Hepinize masallh kizlar bu arada farmasinin biberli balsamini kullanıyorum oda bölgesel zayflatiyo bn çok memnunum