Fit Club 🏋🏻‍♀️

Regl oldum
Thanks adacayi sedulu

Uykum var, agrim var, tembelim
Cok acim yemege gomulcem simdi, menum guzel

Regl oldum
Thanks adacayi sedulu

Uykum var, agrim var, tembelim
Cok acim yemege gomulcem simdi, menum guzel
Hele sukur
Felaket bas agrisi cekiyorum ben. Iki gun izinliydim ama dinlenemedim. Surekli kosturma. Bu sabahda cocuklar gec kaliyordu. Oglan seslendi Anne saat 7.17 diye evden 7.40 da nasil ciktik bilseniz. Normalde miy miy hazirlanirlar.

Senin bu kosusturma beni korkutuyor bilesinn
Niye ki?
Ay cok yorgunum
Cocuklari birakip gelince iki saat uyudum. Sonra ev isi vs derken 13 de alisveris e ciktik
14 de cocuklari aldim Eve biraktim onlari,kizin arkadasida vardi. Esimi ise biraktim direk. 15.15 de Eve geldim. Kizlara halloween makeup yaptim 16.10 da evden ciktim onlari biraktim Eve geldim aksam yemegi yaptim,az dinlendim 19.10 da kizi almaya gittim. Az once geldik. 30 dk sonra esimi almaya gidecegim

Ben okurken yoruldum. Hala niye ki diyorsun

Günaydın kızlar
Bugün kardeşim cagirdi öğlen kahvesine ona gidicem yürüyerek bir km mesafemiz git gel 2 km bi de ondan cikinca da yürüyüş yaparım parkurda mis

Ben sporu ektim, sadece yuruyus bugun, ogleden sonra da hep yagacakmis, cayimi kahvemi alir battaniyeyle burada takilirim
Sabahtan adimlari tamamlayayim da.

Bugun ne pisirsem sorusunun cevabi
Tadadadaaa

Kiymali patlican yemegi
Yanina nohutlu pilav

Ne bu patlican yemeginin adi acaba, tembel isi tarif vereyim

Tencerenin altina kiymayi dose, saniyorum sogan da bilemedim
Ustune yikayip kestigin patlicanlari dose
Ustune bol domates veyahut domates suyu, patlicanlar gozukmesin
En uste de sarimsak at
Ver ocaga, pissin kendi kendine

Aciktim kiz okuyunca

Nohut yemegi ve bulgur yapayim bende Birde guzel bir salata. Kirmizi lahana cok severim

Ayy okurken biryerden sonra benim başım döndü koptum mevzudan ne anlatıyordun bacım sen
Ben yagmur camur demedim sabah yuruyusune ciktim

Eki Görüntüle 3323234
Süper valla bende çıkacağım yürüyüşe bugün baş ağrısı ile uyandım bir türlü geçmedi ilaç içtim şimdi. Oğlan hasta diye evde şimdi okula gidip onun ödevlerini alacağım sonra bir kahve içip yürüyüşe çıkacağım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…