Aa simdi gordumIsten cikarmalar basladi bizde,
Anladigim birden degil, birer birer yapacaklar.
Iste sozlesmesi gelenleri falan cikaracaklar zamanla.
Cok uzuldum, cok yetenekli bir gencimiz vardi, onu cikardilar bugun
Moralim bozuk, yemege vermesem kendimi bari.
Aa simdi gordum
Ekonomik krizden dolayimi?
Boyle durumlarda bende yemege veriyorum ya kendimi
Dutluk olmus buralar. Kisa sureli 42 bedene sigabilme diyetine baslamistim tam da
Evim evim guzel evim
Hayda,tekrar gecmis olsun. Kiyamam. Keyfi nasil?ben de ise gittim, geri dondum,,
sipanin okulundan aradilar, hastalanmis gene, 3 hafta oldu ya, mahvoldu cocukcagiz.
Hayda,tekrar gecmis olsun. Kiyamam. Keyfi nasil?
Benim kiz 1 haftadir fena sumuklu. Ayakda atlatiyor,bir cuma benimle evdeydi.
Geçmiş olsun yavrum valla çocuklar toparlanmıyor bir turluben de ise gittim, geri dondum,,
sipanin okulundan aradilar, hastalanmis gene, 3 hafta oldu ya, mahvoldu cocukcagiz.
Ben kahve cok nadir icerim. Oda sade olur. At man tereyagA Arrietty_
ben uzun zamandir kalori takip ediyorum biliyorsun,
cidden onu sunu bunu kesmeden yavas yavas veriyorum kilo,
bence sen de keyfine gore takil biraz, kalori takip et ama yoksa ipin ucu kacar.
ben sen keto seviyorsun diye keto yap diyorum sana, ama kilo vermek icin degil,
her turlu kilo vermede kaloriye bakiyor isler cunku.
bana sacma o yuzden yagli kahve icmek falan, ayni kaloride cikolatali sut icerim daha iyi
tabi ki karb almaya baslayinca biraz odem de oluyor, o yuzden bir max limit belirlemek lazim, benim uygulama bana 200 gr karb veriyor, ama ben genelde 140 civarinda kaliyorum.
sen de 100 limit olarak secebilirsin belki. o zaman direk low carb oluyor zaten.
Ben kahve cok nadir icerim. Oda sade olur. At man tereyag
Keto fikrinden uzaklastirmaya calisiyorum kendimi dur.
Yarin aksam ise yemegimi kendim goturdum. Orda kalori hesabi yapamiyorum. Hen hastane yemegi daha agir oluyor
Salatadan alirim anca.
100 cok 50 yapayim
Ekmegin her turlusu batiriyor beni. Hicbir sekilde faydali degil bana.
Cok akillisin valla. Benim hic aklima gelmez,kalori hesabi ile ugrasmayim diye ayni seyi yemektmm nasil rahat edersen,
evet disarida kalori hesabi cok zor,
en onemlisi yagin kalorisini tutturmak, orada da bir cay kasigi bile fark ediyor.
ben simdi is yerinde hep ayni seyi yiyorum, tekrar tekrar kalori hesaplamamak icin
Cok akillisin valla. Benim hic aklima gelmez,kalori hesabi ile ugrasmayim diye ayni seyi yemek
Yarin neler var menulerinde,belli mi?
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Soyle olmak istiyorum
Hahah su an o gramlik isleri gectim. Bi beden kuculeyim de grami sonra dusunuruz.hepinize kalori saydiricam,
yapmayin soyle 3 gunde 5 kilo diyetleri yaaa
sonra geri alinca daha cok uzuluyorsunuz bak.
gelin guzel guzel 300er 500er gram verelim iste.
Ne guzelmls bu Boyle ya.bizim is yeri soyle zaten
kahvaltilik malzemeler ortada, herkes kendine sandvix yapiyor, oyle yemekli degil.
ben de 1 er dilim ekmek yiyorum,
1 ini peynirli salamli,
digerini fistik ezmeli recelli,
1 tatli 1 tuzlu ekmek
530 kalori27 gr protein 56 gr karb 20 gr yag