- 7 Temmuz 2015
- 2.375
- 9.543
Bugün yemek planı zeytinyağlı pırasa evdekilere de pırasadan mücver yaparım zira başka türlü pırasa yemiyorlartarhana çorbası da dünden var. Çok şükür bugün planda tamam
Aciktim kiz okuyunca
Nohut yemegi ve bulgur yapayim bendeBirde guzel bir salata. Kirmizi lahana cok severim
Cocuklardan sonra insallah kendide hastalanmaditavsannesi neredesin kuzum?
Yaa çorba da tadını farkediyor. Allahtan benim oğlan seviyor her türlü mücveri fırında yapıyorum ince poğaca gibi yiyor ( kabak, kereviz, pırasa , ıspanak ) ahh keşke taze fasülyenin de olsaBayilirim ben, bol limonlu.
Benimkiler de yemez, o yuzden pek yapmiyorum. Ben sogan gibi yemeklere corbalara katiyorum arada, cocuklara cesit olsun diye, yoksa yemegini yemiyorlar. Mucver de yemez benim sipalar, oyle catalin ucuyla anca.
Hu hu napionuz
Hic yorulmamis gibi pisi ve ekmek hamuru yaptim. Yarin cocuklar beslenmelerine istediler
Hamur mayalanirken su ve kitap ile oyalanacagim.
Halim kalirsa yurume bandina cikma planimda var.
Bu ara sabahlari zor uyaniyorum. Normalde alarm kurmayan ben alarm kuruyorum
Ben de dun ayni yemegi yapmistim! sarimsak haric. Biz patlican oturtma deriz :)Bugun ne pisirsem sorusunun cevabi
Tadadadaaa
Kiymali patlican yemegi
Yanina nohutlu pilav
Ne bu patlican yemeginin adi acaba, tembel isi tarif vereyim
Tencerenin altina kiymayi dose, saniyorum sogan da bilemedim
Ustune yikayip kestigin patlicanlari dose
Ustune bol domates veyahut domates suyu, patlicanlar gozukmesin
En uste de sarimsak at
Ver ocaga, pissin kendi kendine
Gunaydin kizlar, bu hafta aralikli oruc deniyorum, yazmistim sanirim. Bu sabah -1kg geldim
Gecen hafta 78.25, bu hafta 77.15. Uzun zaman sonra ilk eksi gordum cok keyifliyim hehe
Sizler nasilsiniz?
Benimde seninle ayni gun geldiBen de regl odemini attim gibi, ama eksilemedim henuz
SelamGunaydin kizlar, bu hafta aralikli oruc deniyorum, yazmistim sanirim. Bu sabah -1kg geldim
Gecen hafta 78.25, bu hafta 77.15. Uzun zaman sonra ilk eksi gordum cok keyifliyim hehe
Sizler nasilsiniz?
Saat tutmuyorum aslinda. Oglen iste 12:30da ilk ogun, aksam da eve gidip kacta yiyebilirsek aksam yemegini. Normalde arada cok yiyorum, onu az tutmaya calisiyorum. Ogunler normal tencere yemegi. Dun aksam tavuklu pilav yedim meselaSelamMalum oglen oldu
Masallah sanakac gun oldu basyali? Kac saat yapiyor,ne yiyorsun de hele :))
Ben yogunum
Bugun su bile icemedim
Ya benim oğlan bugün okulda çenesini vurmuş masanın sivri yerine biraz açılmış. Öğlen onunla uğraştım apar topar acile gittik röntgen çekildi kırık yokmuş. Dikiş yerine de değişik bi bant taktılar dikişe gerek yok diye. Bu bant dikiş gibi tutacak dedi. Bir iki gün okula yollamam evde gözlem altında dursun.Gitti mi senin afacan okulaAlys
sedulu
Lori napiyon kiz. Nasil daha cok zayiflarim diye planmi yapiyorsun
Yurume bandina cikma planim vardi. Vazgectimise gittigim gun zaten aktifim. Elektrikli bisiklet ile gidip gelsemde surekli pedal ceviriyorum. Yorgunum yorgun.
Aksam yemegi planim bile degisti. Makarna yapacagim evdekilere
Gitti mi senin afacan okulaAlys
sedulu
Lori napiyon kiz. Nasil daha cok zayiflarim diye planmi yapiyorsun
Yurume bandina cikma planim vardi. Vazgectimise gittigim gun zaten aktifim. Elektrikli bisiklet ile gidip gelsemde surekli pedal ceviriyorum. Yorgunum yorgun.
Aksam yemegi planim bile degisti. Makarna yapacagim evdekilere
Ay gecmis olsun.. ince ince mi bant?Ya benim oğlan bugün okulda çenesini vurmuş masanın sivri yerine biraz açılmış. Öğlen onunla uğraştım apar topar acile gittik röntgen çekildi kırık yokmuş. Dikiş yerine de değişik bi bant taktılar dikişe gerek yok diye. Bu bant dikiş gibi tutacak dedi. Bir iki gün okula yollamam evde gözlem altında dursun.
Spor yaptım bende şimdi yemek yiyorum anca
Evet ince bantlardan iki tane yapıştırdılar. İlk baştan agriyordu da artık normal gibi. 10 dk da bir soruyorum iyi misin diyeAy gecmis olsun.. ince ince mi bant?
Kuzum,nasil agrimistir