Fit Club 🏋🏻‍♀️

Bugün yemek planı zeytinyağlı pırasa evdekilere de pırasadan mücver yaparım zira başka türlü pırasa yemiyorlar tarhana çorbası da dünden var. Çok şükür bugün planda tamam

Bugün yemek planı zeytinyağlı pırasa evdekilere de pırasadan mücver yaparım zira başka türlü pırasa yemiyorlar tarhana çorbası da dünden var. Çok şükür bugün planda tamam

Bayilirim ben, bol limonlu.
Benimkiler de yemez, o yuzden pek yapmiyorum. Ben sogan gibi yemeklere corbalara katiyorum arada, cocuklara cesit olsun diye, yoksa yemegini yemiyorlar. Mucver de yemez benim sipalar, oyle catalin ucuyla anca.

Aciktim kiz okuyunca

Nohut yemegi ve bulgur yapayim bende Birde guzel bir salata. Kirmizi lahana cok severim

Nihutlu bulgur benim favorim kiz
O gun sisirir ama onemli degil. Nohut zaten acayip yok tutuyor insani.

Her seyi girdim uygulamaya, gene protein eksik, hep eksik, gerci buna sukur, normalde 60 gr da falan kaliyorum

Bayilirim ben, bol limonlu.
Benimkiler de yemez, o yuzden pek yapmiyorum. Ben sogan gibi yemeklere corbalara katiyorum arada, cocuklara cesit olsun diye, yoksa yemegini yemiyorlar. Mucver de yemez benim sipalar, oyle catalin ucuyla anca.
Yaa çorba da tadını farkediyor. Allahtan benim oğlan seviyor her türlü mücveri fırında yapıyorum ince poğaca gibi yiyor ( kabak, kereviz, pırasa , ıspanak ) ahh keşke taze fasülyenin de olsa onu yedirmenin bir yolunu bulamadım

Hu hu napionuz

Hic yorulmamis gibi pisi ve ekmek hamuru yaptim. Yarin cocuklar beslenmelerine istediler

Hamur mayalanirken su ve kitap ile oyalanacagim.
Halim kalirsa yurume bandina cikma planimda var.

Bu ara sabahlari zor uyaniyorum. Normalde alarm kurmayan ben alarm kuruyorum

Ben spora basladim ya her tarafim agriyor
Dokuluyorum suanda

Ben de dun ayni yemegi yapmistim! sarimsak haric. Biz patlican oturtma deriz :)

Gunaydin kizlar, bu hafta aralikli oruc deniyorum, yazmistim sanirim. Bu sabah -1kg geldim
Gecen hafta 78.25, bu hafta 77.15. Uzun zaman sonra ilk eksi gordum cok keyifliyim hehe
Sizler nasilsiniz?

Gunaydin kizlar, bu hafta aralikli oruc deniyorum, yazmistim sanirim. Bu sabah -1kg geldim
Gecen hafta 78.25, bu hafta 77.15. Uzun zaman sonra ilk eksi gordum cok keyifliyim hehe
Sizler nasilsiniz?

Ben de regl odemini attim gibi, ama eksilemedim henuz

Sizler nasilsiniz?
Selam Malum oglen oldu

Masallah sana kac gun oldu basyali? Kac saat yapiyor,ne yiyorsun de hele :))

Ben yogunum
Bugun su bile icemedim

Selam Malum oglen oldu

Masallah sana kac gun oldu basyali? Kac saat yapiyor,ne yiyorsun de hele :))

Ben yogunum
Bugun su bile icemedim
Saat tutmuyorum aslinda. Oglen iste 12:30da ilk ogun, aksam da eve gidip kacta yiyebilirsek aksam yemegini. Normalde arada cok yiyorum, onu az tutmaya calisiyorum. Ogunler normal tencere yemegi. Dun aksam tavuklu pilav yedim mesela Bence henuz odem gidiyor ama uzun zaman sonra ilk eksim, cok mutluyum ama cok da acim
1 hafta oldu baslayali

Gitti mi senin afacan okula Alys

sedulu

Lori napiyon kiz. Nasil daha cok zayiflarim diye planmi yapiyorsun

Yurume bandina cikma planim vardi. Vazgectim ise gittigim gun zaten aktifim. Elektrikli bisiklet ile gidip gelsemde surekli pedal ceviriyorum. Yorgunum yorgun.
Aksam yemegi planim bile degisti. Makarna yapacagim evdekilere

Ya benim oğlan bugün okulda çenesini vurmuş masanın sivri yerine biraz açılmış. Öğlen onunla uğraştım apar topar acile gittik röntgen çekildi kırık yokmuş. Dikiş yerine de değişik bi bant taktılar dikişe gerek yok diye. Bu bant dikiş gibi tutacak dedi. Bir iki gün okula yollamam evde gözlem altında dursun.

Spor yaptım bende şimdi yemek yiyorum anca

Yarim gun gitti bugun denemelik,
Cok olsuruyoruz ikimiz de koro halinde

Ay gecmis olsun.. ince ince mi bant?
Kuzum,nasil agrimistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…