Fit Club 🏋🏻‍♀️

Kızlar nasıl geçiyor bugün 🤗 valla ben evden postaneye diye çıktım çok güzel ince ince yağmur yağıyordu 45dk yürüdüm ve bir kafeye oturup kahve içiyorum bu kadar tatlının yanında 🙈 şimdi ve geçip akşama fırında balık yapacağım.

Regl oldum
Thanks adacayi sedulu sedulu 😀

Uykum var, agrim var, tembelim 🤪
Cok acim yemege gomulcem simdi, menum guzel 😋

Regl oldum
Thanks adacayi sedulu sedulu 😀

Uykum var, agrim var, tembelim 🤪
Cok acim yemege gomulcem simdi, menum guzel 😋
Hele sukur 🤭
Felaket bas agrisi cekiyorum ben. Iki gun izinliydim ama dinlenemedim. Surekli kosturma. Bu sabahda cocuklar gec kaliyordu. Oglan seslendi Anne saat 7.17 diye 😂 evden 7.40 da nasil ciktik bilseniz. Normalde miy miy hazirlanirlar.

Senin bu kosusturma beni korkutuyor bilesinn
Niye ki?
Ay cok yorgunum
Cocuklari birakip gelince iki saat uyudum. Sonra ev isi vs derken 13 de alisveris e ciktik
14 de cocuklari aldim Eve biraktim onlari,kizin arkadasida vardi. Esimi ise biraktim direk. 15.15 de Eve geldim. Kizlara halloween makeup yaptim 16.10 da evden ciktim onlari biraktim Eve geldim aksam yemegi yaptim,az dinlendim 19.10 da kizi almaya gittim. Az once geldik. 30 dk sonra esimi almaya gidecegim 🥹🥹🥹

Niye ki?
Ay cok yorgunum
Cocuklari birakip gelince iki saat uyudum. Sonra ev isi vs derken 13 de alisveris e ciktik
14 de cocuklari aldim Eve biraktim onlari,kizin arkadasida vardi. Esimi ise biraktim direk. 15.15 de Eve geldim. Kizlara halloween makeup yaptim 16.10 da evden ciktim onlari biraktim Eve geldim aksam yemegi yaptim,az dinlendim 19.10 da kizi almaya gittim. Az once geldik. 30 dk sonra esimi almaya gidecegim 🥹🥹🥹
Ben okurken yoruldum. Hala niye ki diyorsun😅

Ben yagmur camur demedim sabah yuruyusune ciktim

IMG_1821.jpeg

Günaydın kızlar
Bugün kardeşim cagirdi öğlen kahvesine ona gidicem yürüyerek bir km mesafemiz git gel 2 km bi de ondan cikinca da yürüyüş yaparım parkurda mis

Ben sporu ektim, sadece yuruyus bugun, ogleden sonra da hep yagacakmis, cayimi kahvemi alir battaniyeyle burada takilirim 😀
Sabahtan adimlari tamamlayayim da.

Bugun ne pisirsem sorusunun cevabi
Tadadadaaa 😀

Kiymali patlican yemegi
Yanina nohutlu pilav

Ne bu patlican yemeginin adi acaba, tembel isi tarif vereyim 😉

Tencerenin altina kiymayi dose, saniyorum sogan da bilemedim 😀
Ustune yikayip kestigin patlicanlari dose
Ustune bol domates veyahut domates suyu, patlicanlar gozukmesin 😀
En uste de sarimsak at
Ver ocaga, pissin kendi kendine 🤗

Bugun ne pisirsem sorusunun cevabi
Tadadadaaa 😀

Kiymali patlican yemegi
Yanina nohutlu pilav

Ne bu patlican yemeginin adi acaba, tembel isi tarif vereyim 😉

Tencerenin altina kiymayi dose, saniyorum sogan da bilemedim 😀
Ustune yikayip kestigin patlicanlari dose
Ustune bol domates veyahut domates suyu, patlicanlar gozukmesin 😀
En uste de sarimsak at
Ver ocaga, pissin kendi kendine 🤗
Aciktim kiz okuyunca 🤭

Nohut yemegi ve bulgur yapayim bende 😍 Birde guzel bir salata. Kirmizi lahana cok severim 😁

Niye ki?
Ay cok yorgunum
Ayy okurken biryerden sonra benim başım döndü koptum mevzudan 🙈 ne anlatıyordun bacım sen 🙈🤣🤣🤣
Ben yagmur camur demedim sabah yuruyusune ciktim

Eki Görüntüle 3323234
Süper valla bende çıkacağım yürüyüşe bugün baş ağrısı ile uyandım bir türlü geçmedi ilaç içtim şimdi. Oğlan hasta diye evde şimdi okula gidip onun ödevlerini alacağım sonra bir kahve içip yürüyüşe çıkacağım bende

X