Fit Club 🏋🏻‍♀️

Evet ben de bakmıştım biraz topiklerine 🙈 katı kurallar. Benim en istikrarlı olduğum dönem cuma yarışlarının olduğu zamandı. Allahım kaç yıldır kilo vermek için buralarda uğraşıyorum ben 🙈🙈🤪🤪
Yalniz degilsin. Cuma yarismasi bitince bende bittim resmen

Ben simdi goruyorum ama ise geldim bile 😕 En son 2 gun once 78.25tim ama fotograf yok maalesef. Haftaya tekrarlanirsa daha dikkatli olurum 🤞

Ben simdi goruyorum ama ise geldim bile 😕 En son 2 gun once 78.25tim ama fotograf yok maalesef. Haftaya tekrarlanirsa daha dikkatli olurum 🤞

Sen yarismak istiyorsan fotosuz paylas, belki kabul ederler bilemiyorum ne kadar keskinler.

Zaten normal tarti gunleri pazartesiymis, bu hafta alisma haftasi, haftaya yaris yapariz diye dusundum ben ama

A Arrietty_ oyle midir?

Sen yarismak istiyorsan fotosuz paylas, belki kabul ederler bilemiyorum ne kadar keskinler.

Zaten normal tarti gunleri pazartesiymis, bu hafta alisma haftasi, haftaya yaris yapariz diye dusundum ben ama

A Arrietty_ oyle midir?
Evet normalde pazartesi tarti gunleri. Galiba bu aksam liste paylasilacak. Yaris da dusunuluyor.

Bana sizden kime kefil olursun dendi. Aktif gelen kizlari yazdim acikcasi. Cuma yarisi havasi var zaten. Kefil olurum diyipce kizlar gelmezse zaten yalan olur yaris 🥲

Evet normalde pazartesi tarti gunleri. Galiba bu aksam liste paylasilacak. Yaris da dusunuluyor.

Bana sizden kime kefil olursun dendi. Aktif gelen kizlari yazdim acikcasi. Cuma yarisi havasi var zaten. Kefil olurum diyipce kizlar gelmezse zaten yalan olur yaris 🥲

Peki gunluk menu oraya mi buraya mi yazicaz simdi

Kızlar nasıl geçiyor bugün 🤗 valla ben evden postaneye diye çıktım çok güzel ince ince yağmur yağıyordu 45dk yürüdüm ve bir kafeye oturup kahve içiyorum bu kadar tatlının yanında 🙈 şimdi ve geçip akşama fırında balık yapacağım.

Sorun degil canim, zaten ben de istikrar gosteremiyorum diye geldim burada sohbet muhabbet daha kolay oluyor diye
ama bu sayfayi artik kullanmayacak misiniz 🙄🥹

X